İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 6'sından itibaren Ay, Güneş, Mars ve Venüs aşk hayatınızı zirveye taşıyor. İçinizden geldiği şekilde gülümsemenizi ve iyi niyetinizi tüm insanlarla paylaşıyorsunuz. Beraberliğinizde, karşılıklı anlayış duygusu ve tutku sizi mutluluğa boğuyor. Bekarsanız ayın 17'sinden sonra önem verdiğiniz bir kimseyle içten bir diyalog kurmaya başlayabilirsiniz.  Ekim 2021 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, kendinizle ilgili mutlu edici kararlar alacağınız bir Ekim ayına giriyorsunuz. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte, kendinizi ifade etme yöntemlerinizde değişikliğe gidebilirsiniz. İç dünyanızı daha çok yansıtmak isteyebilir, hayatın içinde daha fazla yer almak isteyeceğiniz çalışmalar ve tekliflerle ilgilenebilirsiniz. 6 Ekim’de Plüton’un da Oğlak burcundaki ileri hareketi, finansal konularda geçmiş hatalarınızdan dersler çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

7 Ekim’de Venüs’ün Yay burcuna geçmesiyle, ikili ilişkilerinizde hareketlilik yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Yalnız iseniz yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi bir adım ileriye taşıyabilir, duygusal ya da ticari konular gündeminize gelebilir. Bazı insanlarla aranızdaki sorunları çözmek konusunda sizi boyut değiştirerek ticari ortaklık seviyesine ulaşabilir.

8 Ekim’de Güneş ve Mars’ın Terazi burcundaki kavuşumu, duygusal konulardaki hayal kırıklıklarınızı onaracak etkiye sahip. Bir şeyleri geride bırakmak için ileri gitmeniz gerektiği gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Kendinize ve sizi mutlu eden değerlere bir şans tanıyorsunuz. 9 Ekim’de Güneş’in geri hareketini sürdüren Merkür ile kavuşması, eski dostluklar ve aşkları gündeme taşıyabilir. Karar verirken, bu hikayelerin neden “eski”de kaldığını da gözden geçirmelisiniz. Yaşadıklarınızdan çıkaracağınız dersler rehberiniz olmalıdır.

11 Ekim’de Satürn Kova burcunda ileri hareketine başlıyor. Sorumluluklarınızın gereğini yerine getirmeniz ama sonuçsuz kalmanız konusundaki soru işaretleri son buluyor. Özellikle sosyal medya ile ilgili çalışmalarınız ve yurt dışı bağlantılarınız hız kazanabilir. Hukuki meseleler ve davalarınızda beklediğiniz sonuçları alıyorsunuz. 19 Ekim tarihi itibariyle Jüpiter’in de burada ileri harekette olması, işlerin hızlanmasına destek olacak fırsatları önünüze serebilir. Size altın tepside sunulmayan her şeyin değerini daha iyi anlayacaksınız. Zira tüm çabaların karşılığıyla tanışmış olacaksınız.

18 Ekim’de Merkür’ün Terazi burcundaki ileri hareketiyle hobilerinize verdiğiniz aranın sonuna geliyorsunuz. Yeteneklerinizi ortaya çıkaracak yeni gelişmeler söz konusu olacaktır.

20 Ekim’de Koç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Yaşadığınız toplumla uyumlu hareket etmek için bazı fedakarlıklarda bulunmanız gerekebilir. Bir sayfayı açmanız için önce mevcut sayfayı kapatmanız gerektiğini anlıyorsunuz.

23 Ekim’de Güneş’in Akrep burcuna geçmesiyle birlikte, sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi daha iyi hissetmek için zaman ayırabilir, günlük yaşantınıza yeni bir düzen getirebilirsiniz. Çalışmak ve üretmek anlamında yeniliklere açıksınız. Buna, yaptıklarınızın fark edilmesiyle gelecek teklifler de dahil olabilir. Güvenli olacağınızı düşündüğünüz ortamlara ve işlere çekiliyorsunuz. Ayın sonunda, 30 Ekim’de Mars da Akrep burcuna geçiyor. Bu geçiş, alacağınız kararlara ve çalışmalarınıza yön verecektir. Daha çok çalışmanız gerekecek olsa da ve işleriniz yoğunlaşsa da bunun stresinden uzaklaşmak için spora ayıracak vakit bulabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Bazı kapılar içeriden açılır."

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 06" R
Ay
Balık
04° 14' 51"
Merkür
Koç
18° 13' 25"
Venüs
Boğa
04° 26' 22"
Mars
Koç
01° 52' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 35"
Satürn
Balık
16° 49' 03"
Uranüs
Boğa
22° 30' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 55"
Lilith
Başak
23° 38' 51"
True Node
Koç
15° 21' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>