İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcunda Satürn ile kavuşumu hayattan beklentileriniz ve bunlar doğrultusundaki sorumluluklarınızı ön plana getirebilir. Size neyin yön verdiğini bilmelisiniz. Hayatınızı nasıl kazanıyor, neye inanıyor ve yaşadıklarınızı nasıl değerlendiriyorsanız ona göre var olacaksınız. Bunu başardığınızda gerek hukuki gerekse ticari konularda daha rahat yol alabilirsiniz. Sorunla karşılaşmanın gelişimin bir parçası olduğunu unutmayın. Merkür'ün Balık burcuna geçişi, bu öğretilerihayatınızda daha iyi uygulamanıza yardımcı olabilir. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. İş bulmak, işinizi geliştirmek ve insanları etkilemek için güzel bir zamandasınız. Beklediğiniz, hak ettiğiniz terfi ve statü değişikliği haberlerini alabilirsiniz.

Venüs Jüpiter ve Chiron'un Koç burcundaki kavuşumu sosyal ve parasal açıdan ne kadar zengin ve gelişmiş olduğunuzu size gösterebilir. Eksikliğini hissettiğiniz her şeyin hayatınızdaki var oluşuna tanıklık edebilirsiniz. Önemli haberler alabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu tanışmaların duygusal noktalara çekilmesi gibi durumlar da sözkonusu olabilir. İyi hissedin, iyiye odaklanın, cesaretinizi iyilikten yana kullanın.

Satürn'ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündemde sıkça yer tutabilir. Sorumluluklarınız artabilir, yeni alanlar ve unvanlarla ilgilenebilirsiniz. Yaptığınız her ne olursa olsun, gelişme kaydetmeniz gereken noktalara odaklanmalısınız. Zorlandığınız ya da ne olacağını tahmin edemediğiniz konular sözkonusu olduğunda sürecin gidişatını beklemek yerine çaba göstermelisiniz. Beklemenin değil, çalışmanın ve üzerine gitmenin önemli olduğunu fark edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu sayede yeni tecrübeler edinebilir, gerçek sınırlarınızı görebilirsiniz.

Başak burcunda 7 Mart'ta gerçekleşecek dolunay ile aile hayatınızdaki pürüzleri, sonuca bağlanmayan konuları gündeme getirebilirsiniz. Net bir karar almak için aceleci olmamalısınız. Yaşadıklarınızın evinize, ilişkilerinize nasıl etki ettiğine bakmalısınız. Bu sayede sizin sorun olarak gördüğünüz şeylerin aslında daha farklı bir şeye işaret ettiğini fark edebilirsiniz. Sivri, eleştirel ve yorgun bir ruh haliyle yaşamak yerine bunların hepsini geride bırakacak tutumlar sergilemelisiniz. Taşınma ve düzenlemelerle ilgili işlerinizde yaşanan yanlış anlaşılmalar ya da evrak krizleri olumlu sonuçlanabilir.

Güneş Merkür ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumuhayatınızdaki problemlere ışık tutabilir. Ne için çalıştığınızı, neyaptığınızı ve bunu nasıl yaptığınızı düşünmeniz gerekebilir. Gerek tarzınız gerekse bulunduğunuz çevrede bir değişikliğe gitmeniz gerekiyorsa bundan kaçmamalısınız. Bir takvim üzerinde ilerlemek, planlı olmak sizi dalgınlıkların getireceği aksaklıklardan koruyabilir. İş teklifleri ve statü değişiklikleri sözkonusu olduğunda hızlı karar almak yerine tüm koşulları değerlendirerek fikrinizi beyan etmelisiniz. Hislerinize güvenin, onların size getireceği mesajlar işleri kolaylaştırabilir.

Venüs'ün Boğa burcundaki seyrine başlamasıyla hayatın biraz arka planında durmak size iyi gelebilir. Kendinizi anlamak, yeteneklerinizi ve ihtiyaçlarınızı fark etmek için buna ihtiyacınız olacaktır. Hayatın zorlu yanlarından ziyade bunlarından arından kalan zamanları nasıl değerlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Hem içsel olarak hem de günlük yaşantınızda buna önem vereceğiniz işlere ağırlık verebilirsiniz. Tatil planları, sağlık kontrolleri ya da operasyonlar, estetik gibi konularda çekinceleriniz varsa maddi ve manevi yönden hazırlık yapmayı tercih edebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Koç burcuna geçişi ile konuşmak kadar yapmanın da önemli olduğu günlere giriyorsunuz. Hayatınızı hangi alanda ilerletmek istediğinize dair pek çok fikriniz olabilir ya da bu tarz fikirlerinizi işleyecek yöntemlere erişebilirsiniz. Kişisel düzlemde yenilikler yaparak hem gerçek cesaretinizi görebilir hem de geleceğiniz için yeni bir sayfa açabilirsiniz. Sosyal açıdan da oldukça zengin ve hareketli bir dönem geçirebilirsiniz. Arkadaş çevrelerine dahil olmak, duygularınızı paylaşmak her zamankinden daha kolay olabilir. Birden fazla insanla, birden fazla konuyla muhatap olmak sizi yoğun bir iletişim trafiğinde bırakabilir. Bu süreçte hem kelimeleriniz hem de bunları aktarma şekliniz önemli olacaktır. Özellikle sosyal medyada önemli etkileşimler alacağınız girişimleriniz olabilir, fakat devamlılığını sağlamanın da önemli olduğunu unutmamalısınız.

21 Mart'ta Güneş'in Koç burcundaki döngüsüne başlaması ve burada bir yeniayın gerçekleşmesiyle birlikte kendinizi ve gücünüzü resmen ortaya çıkarıyorsunuz. Bütün kış beklediniz ve artık çiçeklenme zamandasınız. Bu zamanı doğru değerlendirmek adına saklı planlarınızı ortaya çıkarabilir ve çalışmaya başlayabilirsiniz. Gerçekte kim olduğunuzu görebilirsiniz. Hayattan beklemek değil istediğini almak için mücadele vermek önemli olacaktır. Psikolojik, maddi ve fiziksel yeterliliğe sahip olduğunuz alanlarda yeni adımlar atabilirsiniz. Sabırsız ve sıkılgan tutumlar sergilemedikçe hem işinizde hem de arkadaş ortamında zorluktan uzaklaşmış olacaksınız. Kazanç elde ederken insan biriktirmenin de önemli olduğunu unutmayın.

Plüton'un Kova burcunda ilerlemeye başlamasıyla maddi konulardaki deneyim ve kazanımlarınızı nerede kullanacağınızı daha iyi bilebilirsiniz. Elde etmek kadar onu kullanmanın, geliştirmenin ve hayatınızın bir değeri haline getirmenin önemli olduğunu fark edeceksiniz. Geleceğe dair düşünce ve planların değişmesi, beklentileriniz kadar hayatın getirilerine de odaklanmak sizi ödüllendirebilir. Yurtdışı konulu işler, hukuksal konular, bulunduğunuz çevreyle ilgili değişimlerde daha radikal ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. İnanç sistemleri ve bunu yaşama biçimleriniz size daha önce bakmadığınız açıları gösterebilir.

Mars'ın burcunuzdan ayrılıp Yengeç burcuna geçmesiyle beraber parasal konularda önemli zamanlar yaşayabilirsiniz. Alma verme dengesi, gelir getirici faaliyetler ve bunların ilerleyişi gibi konularda karar vermeniz gerekebilir. Bunu yaparken neye göre hareket etmeniz gerektiğini iyi anlamalısınız. Geçmiş dönem çalışmalarınızın ve ödeme trafiğinizin sonuçlarını şu anda alabilir, kendinize buna göre bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Yanlışı doğruyu ayırt etmek, duygusal çıkışlarla yapılan harcamaları görmek önemli olacaktır. Mantığınızı devrede tutun, kendinizi bile isteye zora sokacağınız hiçbir işin ve ortamın içinde bulunmayın.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Koç burcundaki Jüpiter ile kavuşumu kendinize çizdiğiniz yolda yeni deneyimler elde etmenizi sağlayabilir. Rahatsızlık duyduğunuz, sizi tedirgin eden konuların dışına çıkmalısınız. Hayatın bu kaygıyla devam edemeyeceğini bilmeli, bunu yapmaya da bugünden başlamalısınız. Unutmayın yarınlar bugünlerin eseridir ve siz Ay'ın da burcunuzda olacağı 27-28 Mart tarihlerinde kendinizi, işinizi, eyleminizi büyütmeye ne kadar emek verirseniz onun karşılığını görebilirsiniz. Önemli ve belirleyici çıkarımlarınız olabilir. Zihninizi ve fikirlerinizi, çevrenizin de desteğini alarak geliştirmeye odaklanın. Elektronik cihazlar, bu sayede ulaştığınız mecralarda büyük etkileşimler oluşturabilirsiniz.

Venüs ve Uranüs'ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle kendi içinizde halletmeye çalıştığınız, belki de halledebildiğiniz konularla yeniden uğraşmanız gerekebilir. Hesaba katmadığınız, bilerek atladığınız detaylar olmadığına emin olun. Kararlarınızı net ve ciddi bir şekilde almanız gerekebilir. Her ne yapacaksanız, ne ile mücadele verecekseniz kalıpların dışına çıkmaya ve garantici olmaya çalışmanızda fayda var. Eski ilişkileriniz gündeme gelebilir, o dönemde yaşadığınız sürpriz bir konu karşınıza çıkabilir. Neden eskide kaldığını bilerek tepki vermeniz daha doğru olacaktır.

Motivasyon Sözü: “Daha önce hiç sahip olmadığın bir şeye sahip olmak istiyorsan, daha önce hiç yapmadığın bir şey yapmalısın.”

 

Mart 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 54" R
Ay
Yay
06° 26' 27"
Merkür
Koç
16° 01' 33"
Venüs
Koç
26° 25' 19"
Mars
Balık
26° 51' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 35"
Satürn
Balık
16° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 08' 10"
Neptün
Balık
28° 47' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 26' 51"
Lilith
Başak
22° 55' 32"
True Node
Koç
15° 31' 48"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>