İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Neptün'le Kare açı yapan Mars retrosu etkisi altında nasıl hareket edeceğinizi bilemiyorsunuz. İşlerinizi yarım bırakıyorsunuz. Karar vermeniz gerektiğinde duygularınız analizleriniz birbirine giriyor. Biraz sabredin ve planlarınızın olgunlaşmasına izin verin. Kasım 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, ruhsal ihtiyaçlarınıza ve korkularınıza dikkat çekiyor. Bu ihtiyaçları göz ardı etmenizi telafi edebilirsiniz. Kötü niyetli insanlarla yüzleşebilir ve insan ilişkilerinde nasıl ilerlemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Sıkıntı ve baskı yaratan durumları karşı duruş geliştiriyorsunuz. Tepkisizliğin bir çözüm olmadığını görerek ilerlemelisiniz.

Merkür’ün Akrep burcunda Güneş ile kavuşumuyla çalışma ortamınızı düzenleyebilirsiniz. Sistematik ilerlemek daha başarılı olmanızı sağlayacaktır. İyi gelişen bu süreçte tepkilerinize dikkat etmeli ve sivri dilli olmaktan kaçınmalısınız. Ay’ın burcunuzda olacağı 9-10 Kasım tarihlerinde, kendiniz ve çalışma arkadaşlarınızla alakalı gündemleriniz olabilir. Bu gündemler hakkında nasıl konuştuğunuza dikkat etmelisiniz.

Venüs’ün Yay burcuna geçişi aşk hayatınızı renklendirebilir. Birbirinizin alanına saygı duymanız ilişkinizi de güçlendirecektir. İyi niyetli olmanın ödülünü alabilir ve aranızın gergin olduğu kişilerle barış sağlayabilirsiniz. Bu ödül, sosyal konularda ve kariyer anlamında ön planda olmanız şeklinde kendini gösterebilir. Bu sayede, sizinle aynı yolda olan insanları fark edebilir ve onların desteğini alabilirsiniz.

Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle, ilişkiler anlamında ve ekonomik konularda destekleniyorsunuz. Doğru da olsa, söylediklerinize dikkat etmeli ve tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Kendinizin ve karşınızdakinin sınırlarını bilerek abartıdan uzak durmalısınız.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçişi, hayatınızdaki insanların yerini size gösterebilir. Enerjinizi sevdiğiniz insanlarla paylaşmak isteği, tüm girişimlerinizin temelini oluşturacak. İş değişikliği ve duygusal anlamda ciddi girişimle gündeminize gelebilir. İlk etapta zorlansanız da tüm girişimleriniz olumlu sonuçlanabilir.

Yay burcunda 24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay ile sizi zorlayan insanlardan koparak ilişkilerinizde rahat bir nefes alıyorsunuz. Ortaklık ve evlilik konularında kriterlerinizin değişmesi, ilişki dinamiklerinizi de değiştiriyor ve kendinizi hafiflemiş hissediyorsunuz.

Jüpiter’in ileri hareketini Balık burcunda sürdürmesi,hayatınızdaki insanların destekleri sayesinde fırsatları görmenizi kolaylaştırabilir. Tecrübelerinizden yola çıkarak bakış açınızı geliştiriyorsunuz. İçsel anlamda iyileşmeniz kariyerinizi olumlu etkileyebilir ve beklediğiniz terfi haberini alabilirsiniz. Başkalarına yardım etmenin ödülünü alıyorsunuz; dürüst olan kazanıyor.

29 Kasım’daki Merkür Mars karşıtlığı, ilişkilerinizdeki “sen-ben” dengesine dikkat çekiyor. Fark etmediğiniz detayları görebileceğiniz ve yanılabileceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Hareket etmeden önce emin olmalısınız. Bu günlerde öfkesine hâkim olan kazanacaktır.

29-30 Kasım’da Ay’ın Balık burcunda olması dikkatinizi dağıtabilir; önemli işlerinizi mümkünse bu tarihten sonraya bırakmalısınız. Bu süreçte kendinizi dinlemelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Gözlerini aç ve sonsuza dek kapanmadan önce onlarla neler yapabileceğini gör.”

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 04" R
Ay
Yay
12° 49' 16"
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
27° 02' 17"
Mars
Balık
27° 14' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 32"
Satürn
Balık
16° 17' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 52"
Neptün
Balık
28° 48' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 34"
Lilith
Başak
22° 58' 52"
True Node
Koç
15° 30' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>