İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 3'ünde düz hareketine geri dönen Merkür 14 Haziran'da burcunuzda konumlanıyor. Bu sayede bir anda girişimlerinizde engellerle karşılaşmadan ilerlediğinizi fark edeceksiniz. Mars ve Jüpiter ise size destek olmaya devam edecek. Girişimlerinizde, sınavlara başarı elde etmek ya da yeni bir iş bulmak için ideal bir dönemdesiniz. Haziran 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, burcundaki yeniayın etkisi ve kendi içinizdeki düzenlemelerle önemli bir ay olduğu vurgusunu yapıyor. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla birlikte içsel olarak yoran konulardan sıyrılabilirsiniz. Farkındalığınızın artması, insanlara ve olaylara olan tutumlarınızı da değiştirecektir. Kendinizi, hazırlıklarınızı ve günlük yaşantınızı daha yüksek standartlara eriştirecek düşüncelerinizi gün yüzüne çıkarmaya hazırsınız.

5 Haziran’da Satürn’ün Kova burcunda geri hareketine geçmesi, öncelikle hukuksal konulardaki ve devletle ilgili olan işlemlerinizi etkilenebilir. Beklentilerinizin dışında gelişebilecek konular için ikinci bir planınızın olmasında fayda var. Bu süreç size sabretmenin ve öncelikleri daha iyi belirlemenizin önemini sorgulatabilir. Bu da bakış açılarınızı ve tutumlarınızı gözden geçirmenize vesile olacaktır. Haziran’ın 5-6 günü boyunca Satürn’ün Merkür ile kare açısının oluşması hem gündelik hayatta hem de sosyal mecralardaki konuşmalarınıza, işlemlerinize özen göstermeniz gerektiğini hatırlatıyor. Yurtdışı,eğitim planlarınız ile ilgili konularda sandığınızdan daha fazla emek vermeniz gerekebilir.

Merkür’ün 13 Haziran’da burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla bir süredir yaşanan gelgitli ve durağan etkiyi üzerinizden atıyorsunuz. Yüksek bir enerji, eskisinden daha iyi bir iletişim size istediğiniz sonuçları verecektir. Hem ilişkilerde hem dehayatınızla ilgili konularda beklentilerinizin karşılandığını görebilirsiniz. Kendinizi daha doğru ifade edeceğiniz bir dönemdesiniz. Bunun etkisini arttırmak için kendinize yatırım yapmaya özen göstermelisiniz. Birden fazla işle ilgilenmek sizi maddi ve manevi olarak besleyebilir. Hayati kararlarda acele etmediğinizde fırsatların ekmeğini daha iyi yiyebilirsiniz.

Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar da peşi sıra gelebilir. Büyük bir değişime gidebilir, kararlarınızı değiştirebilir hatta restleşme noktasına ulaşabilirsiniz. Fevri çıkışlar, iyi niyetli olsanız bile size başka olumsuz sonuçlar doğurabilir. İlişkilerinizin gerçek yüzünü öğreniyorsunuz, gizli saklı her şeyin ortaya çıkması size bazı konularda gözünüzün açık olması gerektiğini hatırlatıyor. Evlilik, boşanma, yenibirlikleri hayatınıza hızla dahil olabilir.

Güneş’in Yengeç burcundaki seyriyle para kazanmak ve yaptıklarınızın sonuçlarını görmekle ilgili sorunları çözmeye başlıyorsunuz. Yolunuzdaki tıkanıklığın neden kaynaklandığını görebilir, böylelikle hem mevcut durumları hem de yeni imkanları daha etkin bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Ev almak, aile üyelerinin önemli ihtiyaçları için destek sunmak gündeminize gelebilir. Bu da hesabınızı iyi tutmanız gerektiğini size hatırlatıyor. Aile büyüklerinizden ya da birlikteyaptığınız kişilerden doğan bazı maddi olanaklar sözkonusu olabilir. Asıl değerli olanın sevdiğiniz işlerden ve insanlardan geldiğini, onlarla paylaşılan anlar olduğunu fark edebilirsiniz.

Venüs’ün burcunuzda ilerlemesi size kendinizi ışıl ışıl hissedeceğiniz bir dönemi getiriyor. Güzellik, bakım, buna bağlı küçük operasyonlar, el becerileriniz ve yazılı işlerdeki başarılarınız ivmenizi yukarıya çekiyor. Sosyal çevrenizde gözler üzerinizde olabilir, kendinizi hafiflemiş ve daha özgüvenli hissedebilirsiniz. Hislerinizin farkında olmak, bunları paylaşmak yeni aşkların habercisi olmakla birlikte hayatın keyifli yanlarını size hatırlatabilir. Bu durum ayrıca dedikodulara dikkat etmeniz gerektiğinide gösteriyor.

Balık burcundaki Neptün’ün 28 Haziran’da başlayacak geri hareketiyle kariyerinizde geldiğiniz noktayı daha net görebilirsiniz. Fedakârlık ve sorumluluk kavramınızı değerlendiriyorsunuz. Kendiniz için ve başkaları için yaptığınız çalışmaların neticesi gözler önüne serilebilir. İş ortamınızda dalgınlık ve hassasiyet göstermeniz bazı işlerinizi yerine getirme noktasında sizi zorlayabilir, arkadaşlarınız ya da üstlerinizle anlaşmazlıklar yaşamanıza sebep olabilir. Hedeflerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Geldiğiniz ve gelmek istediğiniz yer arasındaki farkı görmek, nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini size sunacaktır.

Yengeç burcunda yeniay ile değer kavramınız baştan aşağı yenileniyor. Hayatınızdaki insanların, işlerin hatta yiyeceklerin bile sıralamasını değiştirebilirsiniz. Kabuğunuzu kendiniz için kırmanız gerektiğinin farkına varıyorsunuz. Bu da daha önce görmediğinizfırsatlarını yakalamanızı kolaylaştıracaktır. Burada bazı gerçekleri öğreneceksiniz ve yolunuzu değiştirme kararı alacaksınız. Planlarınızı uygulamaya koymak, isteklerinize göre birve ortam oluşturmak için ideal bir zamandasınız. Yeniden başlayabilirsiniz.Duygusal olmayın.Ailenizin sağlık sorunları varsa onlarla ilgili güzel gelişmeler alabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: Hayat eğilip bükülse de siz çizginizi bozmayın.

Haziran 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 49"
Ay
Kova
22° 41' 60"
Merkür
Koç
17° 46' 49"
Venüs
Boğa
03° 26' 19"
Mars
Koç
01° 15' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 11"
Satürn
Balık
16° 44' 52"
Uranüs
Boğa
22° 27' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 12"
Lilith
Başak
23° 33' 26"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>