İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düz hareketine geri dönen Merkür'ün yanı sıra Güneş ve Satürn sayesinde de işiniz ve çeşitli girişimleriniz konusunda tatmin edici bir dönem geçireceksiniz. Girişimleriniz meyvelerini veriyor ve çabalarınızdan olumlu sonuçlar elde ediyorsunuz. Eski formunuza kavuştuğunuz söylenebilir. Şubat 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, inandığınız her şeye yeni ve başka bir pencereden bakabilirsiniz. Kova burcunda gerçekleşecek yeniay size bunu nasıl yapacağınız ile ilgili tüm fırsatları getiriyor. İletişim becerilerinizi ve bu yöndeki planlarınızı hayata geçiriyorsunuz. Bu noktada bazı sürpriz girişimler, ziyaretler yapabilirsiniz. Yabancı ortaklıklar gündeminiz olabilir. Güneş ve Satürn’ün de Kova burcundaki kavuşumu, size buradaki zorluklarla mücadele edeceğiniz yolları gösterecektir. Emek vermekten ve bildiğinizin dışına çıkmaktan korkmayın.

Yönetici gezegeniniz Merkür geri hareketini sonlandırıyor. Oğlak burcunda ileri hareket edecek olan Merkür, ekonomik açıdan sizi zorlayan ödemeler ve krediler konusuna dikkat çekebilir. Borçlarınızı kapatacağınız yeni bir kaynak bulabilir, mevcut gelirlerinizle durumu kontrol altında tutmayı başarabilirsiniz. 15 Şubat itibariyle Merkür’ün Kova burcuna geçecek olmasıyla birlikte, eğitim hayatınızla ilgili yarım kalan tüm konuları tamamlamak üzere harekete geçiyorsunuz. Özellikle 16 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte, seyahat ve taşınma planları yapabilirsiniz. Bu konuda sadece kendi koşullarınızı değil, çevresel ve ekonomik gündemleri de takip etmenizde fayda olacaktır. Kendinizi geliştirmeye yönelik tüm girişimleriniz için önemli destekler görebilirsiniz. Bu desteği en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Kesin kararlarınıza birtakım gereklilikleri de dahil etmeyi unutmayın.

Güneş’in 18 Şubat’ta Balık burcuna geçmesiyle birlikte,hayatınızda ışıl ışıl bir sürece giriyorsunuz. Bugüne kadar yaptığınız tüm fedakarlıkların karşılığını göreceğiniz ilişkiler veimkanları sizi bekliyor olacaktır. Yaptığınız işe olan güveniniz sizin bir adım öne çıkaracaktır. Oldukça yoğun bir dönem yaşayabilir, birçok işle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu süreci en iyi şekilde geçirmek için gereken özgüveni ve alanı bulabileceksiniz. Jüpiter’in Uranüs ile kuracağı kontak, size bu anlamda bazı sürprizler yapabilir.

24 Şubat’ta Ay Yay burcunda ilerleyecek ve yönetici gezegeniniz Merkür ile önemli bir görünüm yakalayacak. Size karşı iyi niyetli olmadığını bildiğiniz insanlar, çalışma ortamınızda ya da ilişkilerinizde sizi zor durumda bırakmaya çalışan kişiler karşısında kendinizi etkili bir şekilde ifade edebileceksiniz. Hakkınızı savunmak ve itibarınızı korumak, çevrenize karşı önemli bir mesaj ve koruma kalkanı niteliğinde olacaktır.

Motivasyon Sözü: “Elinden gelenin en iyisini yapan kimse pişman olmamıştır.”

Şubat 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 06" R
Ay
Yay
09° 58' 43"
Merkür
Koç
16° 03' 10"
Venüs
Koç
26° 45' 51"
Mars
Balık
27° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 27"
Satürn
Balık
16° 15' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 06"
Neptün
Balık
28° 48' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 49"
Lilith
Başak
22° 57' 23"
True Node
Koç
15° 30' 53"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>