İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Bazı iş birliklerinizden şüphe ediyorsunuz. 11 Ocak civarı yeterince destek görmediğinizi düşünüyorsunuz. Sonrasında 14'ünden itibaren Merkür bazı yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Özellikle finansal konularda temkinli davranmakta fayda var. Eğer iş arıyorsanız görüşmelerinizden sonuç almama şansınız yüksek. Biraz sabır! Ocak 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yılın ilk haftasında yönetici gezegeniniz Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu da sizi farklı ve hareketli bir gündeme hazırlıyor. Bu hareketliliği kendinizi geliştireceğiniz çeşitli eğitim ve ortaklıklarla yaşayacağınız gibi, seyahat planlarıyla da yaşayabilirsiniz. Yeni birkurmak, bir gruba dahil olmakla ilgili düşünceleriniz varsa gökyüzü tarafından destekleniyorsunuz. Fikirlerinize ortak olacak insanlarla tanışabilir, bunları uygulayacağınız mecralarla ilgilenebilir, bütçeniz ölçüsünde teknolojik yatırımlar yapabilirsiniz. Özgürlüğünüzü besliyorsunuz.

14 Ocak’ta Merkür’ün geri hareketine kadar bu konudaki hazırlıklarınızı tamamlamanızda fayda var. Bu tarih itibariyle, o güne kadar yaptığınız her şey ile yeniden ilgilenmek durumunda kalabilir, almak veya yapmak istediklerinizle ilgili daha detaylı araştırmalar yapabilir. Süreci en hafif ve sizi yormayacak şekilde geçirmek için, 14 Ocak öncesinde tüm girişimleriniz için iyi hazırlanmalı, fikirlerinizi herkesin yararına olacak şekilde hayata geçirmeye başlamalısınız. Geri hareket süresince bir anlaşmaya varmanız ya da sonuç almanız gerektiğinde, konular üzerinde biraz daha fazla düşünebilir ve yavaştan alabilirsiniz. Seyahat planı yaptıysanız, özellikle hava yoluyla gideceğiniz yerler olduğunda işlemlerinizi teyit ederek hareket etmeniz sizi o gün yaşayacağınız sorunlardan muaf tutabilir.

2 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay ile ekonomik anlamda sizi ve evliyseniz eşinizi de sıkıntıya konulara bir sünger çekiyorsunuz. Üzerinizde baskı hissettiğiniz konularla ilgili ne yapmanız gerektiğine karar vermek isteyebilirsiniz. Aile büyükleriniz ya da alanında uzman sayılabilecek birinden alacağınız güvenilir görüşler, karar vermenizde önemli rol oynayabilir. Elinizdeki tüm kaynakları devamlılık arz edecek şekilde kullanmalısınız, tüm planlarınızı bu yönde yapmanız hem içsel hem de ekonomik anlamda size yeni bir düzen getiriyor.

Yengeç burcunda 18 Ocak’ta gerçekleşecek dolunay ile, parasal kaynaklarınız önem kazanıyor. Kendinizi stresten ve duygusal kararlardan uzak tuttuğunuzda ne yapmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Ailenizin ya da önceden çalıştığınız alanların destekleriyle projelerinizi tamamlayabilir, kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Önemlibirlikleri yapabilirsiniz. Harcama dengenizi ve beslenme düzeninizi gözden geçirmeniz gerekebilir, dürtüsel-duygusal hareket etmek sizi ekonomik ve fiziksel olarak zorlayacağı için bu konuda kendinizi dizginlemeyi bilmeli, durmanız gereken noktayı net bir şekilde belirlemelisiniz.

Uranüs’ün ileri hareketi ve ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattındaki seyriyle 18 Ocak sonrasında, kendinizle barışıyor ve hayatınıza farklı bir soluk getiriyorsunuz. Sizi engelleyen ve bir şeyleri dönüştürmenize mâni olan her şeye son vermeye başlamıştınız ancak burada birtakım sorunlarla karşılaşmış olabilir. Geri hareket boyunca bu sorunlara karşı verdiğiniz mücadeleyi şimdi kazanabilirsiniz. Kırmadığınız her zincirin hem psikolojik dünyanızı hem de günlük yaşantınızı zorlaştırmasına daha fazla müsaade etmek istemeyeceksiniz. Bastırdığınız duyguları dışarı vurmak için bazı yöntemler geliştirebilir, bu şekilde düşünen insanlar için yapılan çalışmalara katılabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz yerden gelen haberler ve insanlar, hayatınızda bir süre daha yer almaya devam edebilir. Bunların her birinden önemli tecrübeler edinebilir, hayatınızda kimin ve neyin baskın olması gerektiğine karar verebilirsiniz. Özellikle ay düğümlerinin etkisiyle hem çalışma alanınızda hem de kendi içinizde önemli düzenlemelere gidebilirsiniz. Çalışma hayatınızda eski hatalarınıza tekrar düşmemek için bunlardan ders alarak, alışkanlıklarınızı değiştirerek ilerlemenizde fayda var. Kontrolün sizi yıpratmasına değil güçlü kılmasına müsaade etmelisiniz.

Güneş’in 20 Ocak’ta Kova burcuna geçmesi, 23 Ocak’ta da buradaki yönetici gezegeniniz Merkür ile kavuşması, geldiğiniz noktayı size açık bir şekilde gösterecektir. Kendinizi daha enerjik hissedebilir, hayata karşı daha umutlu olabilir ve sorumluluklarınızdan beslenebilirsiniz. Merkür’ün etkisi, burada hem eski tecrübelerinizi hem de yeni adımlarınızı değerlendirmenizi sağlayacaktır. Kendinizi anlaşmalara ve dijital mecralara hazırlayın. Görünür olmanın ve fikirlerinizin geniş alanlara yayılmasının ödüllerini ilerleyen günlerde toplayabilirsiniz.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 29 Ocak’ta ise Merkür ve Plüton’un buradaki kavuşumu ekonomik gündemlerinizi ön plana getirebilir. Kuracağınız ek işler, elde edeceğiniz gelirler konusunda kendinizi ve yeteneklerinizi yeniden ortaya koyuyorsunuz. Gücünüzü önce kendinize ispatlamanız gereken bir dönemdesiniz. Endişelerinizin üzerine gitmeyi tercih ettiğinizde, kendinizi hem psikolojik olarak hafiflemiş hissedecek hem de parasal anlamda iyileşmeler yaşayacağınız girişimlerinizi hızlandırabileceksiniz. Öfke kontrolü ve eleştirel tavırlar konusunda dikkat etmenizde fayda var.

Motivasyon Sözü: “Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret edemeyince insan, okyanusu keşfedemez.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 18' 15" R
Ay
Başak
15° 24' 23"
Merkür
Koç
17° 17' 43"
Venüs
Koç
18° 11' 02"
Mars
Balık
21° 41' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 13"
Satürn
Balık
15° 36' 15"
Uranüs
Boğa
21° 45' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 40"
Lilith
Başak
22° 11' 04"
True Node
Koç
15° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/04/2024 00:28

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>