İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 10'u ve 21'i arasında burcunuzda retro konumunda olan Merkür can sıkıcı gecikmelere sebep olabilir. Bu durumu dengelemek için ayın 11'inden itibaren Jüpiter şimdiye dek kapalı kalmış kapıları açmanızı sağlıyor. İnsanlar size destek veriyor. Ayın 29'unda Mars ve Jüpiter ile 30 Mayıs'taki Yeniay çabalarınızın karşılığını veriyor. Mayıs 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burçları İkizler olanlar, Jüpiter ve Venüs’ün Balık burcundaki kavuşumuylahayatınızda hem kazanç elde edeceğiniz hem de yerinizi sağlamlaştıracağınız bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi ve yaptığınız işleri ortaya koyacağınız ve bu sayede yeni kazanımlar elde edeceğiniz fırsatlarınız olabilir. Dikkatleri üzerinize çekecek olmanız duygusal konularda da etkileşimler oluşturabilir. 2-3-4 Mayıs tarihlerinde Ay’ın burcunuzda ilerliyor olması, Koç burcundaki Venüs’ten de alacağınız destekletici açıyla sizi hem işle hem de ilişkilerinizle ilgili konularda heyecanlandırabilir. Atmak istediğiniz adımları iyi planlarsanız işler lehinize ilerleyecektir.

Güneş ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumuyla içsel muhasebeniz yeni bir yön kazanabilir. Kabullenmek ve değiştirmek kavramları üzerine düşünmek, bunun için gereken alt yapıyı kurmak için gökyüzü sizi destekliyor olacaktır. Gizli düşmanlarınız ya da öğreneceğiniz bazı sırlar sizi zor durumda bırakabilir. Makul olduğunuzda tepki vermenin sizi zarara değil kazanca ulaştıracağını görebilirsiniz.

10 Mayıs’ta Yönetici gezegeniniz Merkür’ün burcunuzda geri harekete başlamasıyla hayatınızı doğrudan etkileyen kişi ve olaylara karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Düşüncelerinizi ve planlarınızı aktarırken bunu olağan hızınızda sürdürmek baltayı taşa vurmanıza sebep olabilir. Burada yanlış bir ifade kullanmak kadar fikirlerinizin çokluğu ve dolayısıyla değişkenliği de etkili olacaktır. Daha basit ve sadece bulunduğunuz duruma ilişkin yorum yapmanız, ilişkilerinizdeki sorunlara odaklanmanız, beslenme düzeni ve dış görüşünüzle ilgilenmeniz sizin faydanıza gelişecektir.

Jüpiter’in Koç burcuna geçmesi, hedefleriniz ve projeleriniz harekete geçmeniz için sizi yüreklendirecektir. Sesini duyurmak, fikirlerinizi ilan etmek ve bunları somutlaştırmak için birçok imkanınız olabilir. Bunun getirilerini katlamak için sosyal ortamlar, yeni insanlar ve topluluklar gündeminize gelebilir. Kendi işinizi kurmakla ilgili düşünceleriniz varsa bu dönemi değerlendirmelisiniz. Ancak çevrenizin desteği ve size gelen önerileri de dikkate almanızda fayda var. Hayatınızın fırsatı alacağınız bir öneriden de doğabilir. 9-10-11 Mayıs tarihlerinde Ay Mars karşıtlığının aktif hale gelmesi,ve ev ortamınızda birtakım gerilim yaşamanıza neden olabilir. Sorumluluklarınızın farkında olmak, öfke kontrolü konusunda sizi destekleyecektir.

Akrep burcundaki Ay tutulması size günlük yaşantınızı derinden etkileyecek sonuçlar getirebilir. Kariyerinizi önemli derecede etkileyecek fırsatlarla karşılaşabilir. Uzun zamandır emek verdiğiniz ya da hayalini kurduğunuzortamını oluşturmak için neyin gerekli olduğunu ve olmadığını daha net görüyorsunuz. Hırslarınızın kurbanı olmadığınızda, şüpheleri hayatınızı kolaylaştıracak önlemler olarak değerlendirdiğinizde hem fiziksel hem de mental sağlığınızı da iyileştirmiş olacaksınız. Beslenme alışkanlıklarınız, gündelik ev vesorumluluklarınız büyük oranda değişiyor. Buna ayak uydurmanız için birçok nedene şahitlik edebilirsiniz.

Neptün ve Mars’ın Balık burcundaki kavuşumu, kariyerinizde önemli yol ayrımlarına sizi götürebilir. Bir süredir planladığınız ya da gerçekleşmesini beklediğiniz projeleriniz için destekler görebilirsiniz. Bu desteklerden en iyi şekilde fayda görmek için gereken çabayı göstermelisiniz. İş yükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, yeni bir çalışma ortamına geçiş yapabilir, ortaklıklar kurabilirsiniz.

Güneş ve Merkür’ün İkizler burcundaki kavuşumu, sizi ışıl ışıl parladığınız ve dikkatleri üzerinize topladığınız bir döneme davet ediyor. Kendinizi yeniden keşfedebilir, eksiklerinizi tamamlayabilir ve bu sayede her şeyi daha iyi ifade edebilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmadan ilerlediğinizde, yavaş yavaş giden ama hiç durmayan iyi bir etki altında yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde ve ortamlarda varlığınız göz dolduracaktır.

Koç burcunda seyredecek olan Mars geleceğe yönelik hedeflerinizi açığa çıkarıyor. Hayatınızı yeniden kazanmak, bir amaca bağlanmak ve buna uygun bir çevrede yaşamak için elinizi taşın altına koyuyorsunuz. Sosyal çevrenizin, özellikle de erkek figürlerinin desteğini fazlasıyla görebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bu çalışmalar ışığında gelişebilir. Jüpiter’in de burada Mars’a eşlik edecek olması hem vizyonunuzu hem de çalışmalarınızın etkilerini büyütebilir. Ne yapmak istediğinizle ilgili adımı atmak, bunları geliştirmek, geniş kitlelere ulaşmak ve toplumda ses getirmek karşılaşacağınız türlü fırsatla daha da kolaylaşacaktır.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesi, sizde içe dönme isteği uyandırabilir. Ama bu dönüş olumsuz bir şekilde gerçekleşmeyecek. Kendi sınırlarınızı yeniden çiziyor, zincirlerinizden kurtuluyorsunuz. Birtakım engellerle ya da sizi engelleyen insanlarla karşılaştığınız durumlar için yeni çözümler üretebilirsiniz. Hazırlıklarınızı tamamlıyor, insanlara gereken duruşu sergiliyor ve hayallerinizin kalitesini ortaya koyuyorsunuz.

Mayıs ayının sizin için en önemli günü, burcunuzda gerçekleşecek yeniay günü olacaktır. Yaşantınıza, giyim tarzınıza,koşullarınıza yeniden şekil veriyorsunuz. Daha esnek, pratik olmak isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan şeyi bulmak ve onu hayatınıza dahil etmek için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni bir “siz” ortaya koymak için yeniayın ardından adım atabilirsiniz. Hem kişisel alanlarınızda hem de ikili ilişkilerinizde yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "İnsan için yalnızca çalışmasının, gayretinin ve halis niyetlerinin karşılığı vardır."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 23"
Ay
Kova
26° 43' 43"
Merkür
Koç
17° 55' 50"
Venüs
Boğa
03° 47' 22"
Mars
Koç
01° 28' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 10"
Satürn
Balık
16° 46' 20"
Uranüs
Boğa
22° 28' 37"
Neptün
Balık
28° 58' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 09"
Lilith
Başak
23° 35' 20"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>