İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 3'ü ve 6'sı arasında Mars ve Plüton'un etkisiyle kazanımlarınızı korumak ve başarı elde etmek için dişlerinizi gösteriyorsunuz. Daha sonra projelerinizi geliştirmek için doğru insanlarla iletişim kurmayı başarıyorsunuz. Görüşme yaparken karşınızdakini ikna etmek konusunda üstünüze yok! Mart 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay ile Mart’ın ilk haftası itibariyle kariyerinizde iyi bir ivme yakalayabilirsiniz. Üretken planlar yapabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Sorumluluktan kaçmamak ancak kendinize göre yöntemler geliştirmek, size maddi açıdan da kazanç sağlayacaktır. Güneş ve Jüpiter’in de burada kavuşacak olması, elinizden alınan ya da bir şekilde değerlendiremediğiniz imkanların yerine yenilerini getirebilir. Anlaşılabilir, hakkınızı teslim edebilirsiniz. Fedakarlıklarınız görünür hale geliyor.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Kova burcundaki Satürn ile kavuşumu, yurtdışı kaynaklı konular ve sözleşmelerinizle ilgili gelişmeleri beraberinde getirebilir. Kendinizi geliştirmek yönündeki düşüncelerinizin dışında, bunu yapmanızı gerektiren durumlarla da yüzleşebilirsiniz. Venüs ve Mars’ın da Kova burcunda kavuşacak olması hem eğitim hayatınız hem de yaptığınız diğer çalışmaların size kazanç getireceği bir süreci başlatabilir. Kendinize maddi ve manevi sınırlardan oluşan bir alan kuruyorsunuz.

Balık burcuna geçecek olan Merkür,hayatınızda oldukça hızlı bir süreci başlatabilir. Sadece çalışmalarınız değil öngörüleriniz de bu süreçte size ışık tutabilir. Yer değişikliğiyle ilgili gündemlerle ilgilenebilir, projelerinizle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Güneş ve Neptün’ün de Balık burcunda birlikte hareket edecek olması, hayallerinize giden yolda önünüzü fazlasıyla açacaktır. İyi kötü, hiçbir şeyin düşündüğünüz gibi olmadığını görmek size farklı bir motivasyon verebilir. Yeni hayaller ve yeni başlangıçlar kapınızı çalmaya geliyor. Bunların hazırlığını şimdiden yapmak 21 Mart’ta gerçekleşecek Merkür Jüpiter kavuşumunda işinizin ve şansınızın katlanarak büyümesine yardımcı olacaktır.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve gündeminiz bir anda aile ve ev konuları oluyor. Alım satım ve taşınma ilgili konulara artık son şeklini verebilir, kararınız doğrultusunda hareket etmeye başlayabilirsiniz. Yeni bir düzen kurmak için oldukça hazırsınız. Bugüne kadar yaptınız işler ve fedakarlıklar şimdi hayatınızı kolaylaştıracak detaylar olarak önünüze gelebilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Neptün ile kavuşumu, düşünceleriniz ve hayalleriniz arasındakibirliğine işaret ediyor. Olanları kabullenmek ve yenilenmek için oldukça iyi bir fırsat yakalıyorsunuz. Ancak bu dönem yanılgılara oldukça açık olacağınız için,birliği yaptığınız kişilere ve bulunduğunuz çalışma ortamlarına daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Zarar gördüğünüzü, hakkınızı teslim alamadığınızı düşünmemelisiniz. Geçmişin hata ya da eksiklerinden ziyade gelecek planlarınıza odaklanmanızda fayda var. Ay’ın bu süre zarfında Yay burcunda hareket etmesi ve Merkür ile kare açı oluşturması, kendinizi doğru ifade edememeye ya da sonradan pişman olacağınız konuşmalar yapmaya itebilir. Hızlı ve dürtüsel tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Zira Merkür’ün Koç burcuna geçecek olmasıyla birlikte düşüncelerinizi harekete geçirmeye ve yeni yatırımlara uygun bir zaman gireceksiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Yeni idealler bulmak, yeni yatırımlar ve çevrelere hitap etmek isteklerinizi mümkün kılacaktır.

Motivasyon Sözü: “Bu dünyada yükselmeye kararlı bir insanın gücü gibi bir güç yoktur. İnsan ruhu kalıcı olarak zincirlenemez.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 56' 10" R
Ay
Akrep
12° 18' 22" R
Merkür
Koç
16° 00' 52"
Venüs
Koç
24° 02' 32"
Mars
Balık
25° 21' 60"
Jüpiter
Boğa
22° 38' 46"
Satürn
Balık
16° 03' 40"
Uranüs
Boğa
22° 01' 39"
Neptün
Balık
28° 43' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 18"
Chiron
Koç
20° 20' 12"
Lilith
Başak
22° 42' 41"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 24/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>