İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 1\'inde meydana gelen Yeniay daha enerjik hissetmenizi sağlıyor. Sonrasında Mars ve Satürn ayın 4\'ü civarı çalışmalarınızı daha verimli kılıyor. Ayın 10\'una kadar becerileriniz sayesinde işlerinizin daha da büyüdüğünü fark ediyorsunuz. Önemli görüşmelerinizi bu ay başında yapmayı tercih edin. Sonrasında dikkatiniz dağılabilir. Nisan 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

İkizler Burcu

Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile sosyal hayatınız canlanıyor ve aktif şekilde planlarınızın peşinden gidebiliyorsunuz. Arkadaş çevrenizden doğacak imkanlar, burada kuracağınız yeni bağlantılar size bazı sorunlarınızın çözümünü de getirebilir. Merkür ve Chiron’un Güneş’e eşlik etmesi, sizi isteklerinizden uzaklaştıran hususları görmenizi sağlayabilir. Can sıkıcı konuşmaların ya da planınız dışında giden bazı işleriniz, dijital çalışmalarınızın olumsuz etkisinde kalmamalısınız. Burada anlamanız gerekenin, asıl engelin kendi duraksamalarınız olduğunu unutmayın. Kendi önünüzdeki taşı yine kendi elinizle aldığınız, yeniteklifleri de gelebileceği gibi kendinizi daha iyi bir şekilde gösterebileceksiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte özellikle maddi anlamda yapacağınız işlere yönelik hazırlıklarınızı başlatabilirsiniz. Daha fazla güvence içeren para kazanma biçimlerine girmek isteyebilirsiniz. Belki geleceğe dair kaygı duyuyor olabilirsiniz. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Zihninizi toplayarak tam olarak ne yapacağınıza dair kararlar alabilirsiniz. Bu süre zarfında çalışmalarınızı sunmak ve paylaşmak yerine biraz gizli tutmayı denemenizde fayda var. Paylaşım yapmak istemeniz halinde kiminle ne kadar konuşacağınıza özen göstermek akıllıca olacaktır. İyi niyetli olduğundan emin olmadığınız insanlara karşı daha dikkatli olmalısınız.

Jüpiter ve Neptün’ün Balık burcundaki kavuşumu, Mars’ın da Balık burcuna geçmesiyle birliktehayatınız büyük bir hız ve yön kazanıyor. İşinizde önemli yerlere gelmek, ses getirecek çalışmalara imza atmak için fırsatlar elde edebilirsiniz. Hayal kırıklığı yaşamamak adına ne yaptığınıza, neye ne kadar emek verdiğinize ve etrafınızda kimleri tuttuğunuza dikkat etmelisiniz. Yoğun bir temponun içinde yer alabilirsiniz. Bu da yer değişiklikleri ve terfilerin önünü açıyor.

Özellikle 2021 mayıs ayından beri yarım kalan işlerinizi tamamladığınız bir zaman olacak. Çalışma ortamınızda daha yavaş hareket etmeniz veya elinizdeki işlerin yanlış gönderilme riskini en aza indirecek şekilde çalışmanız gerekmektedir. Elektronik eşya kullanımı ve iletişimde daha özenli olmalı, fiziksel kazaların yansıra iletişim kazalarına karşı önlem almalısınız. Yönetici gezegeninizin 18 Nisan’da Uranüs ile kavuşacak olmasıhayatınızdaki bazı aksilikleri görüp daha fazla konuşma noktasına sizleri götürebilir. Bu zaman dilimine kadar olayları gereğinden fazla büyütmeden ilerleyin.

16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile yaşantınıza dair kararlarınızı gözden geçiriyorsunuz ve artık ne istediğinizden emin olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu kararlarınızın çoğu aşk hayatınızı ilgilendiren nitelikte olacaktır. Duygusal etkileşimler yaşadığınız kişiye karşı düşüncelerinizi net bir şekilde ifade ederek olumlu ya da olumsuz bir sonuca gidiyorsunuz. Kendinizi gergin ve yönsüz hissedebilirsiniz. Bu boşluk hissini tatil planları, çeşitli organizasyonlarda çalışmalar yapmak ve hobilerinizle aşabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkına varın. 30 Nisan’da gerçekleşecek olan yılın ilk güneş tutulması ile yeni bir dönemin kapısını aralıyor olacaksınız. Bunu mayıs ayı raporlarında daha detaylı konuşacağız.

Motivasyon Sözü: “Yokuş aşağı gitmek yukarı gitmekten daha kolaydır ama manzara her zaman yükseklerden seyredilir.”

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 35' 00" R
Ay
Başak
18° 46' 51"
Merkür
Koç
17° 10' 03"
Venüs
Koç
18° 32' 12"
Mars
Balık
21° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 56"
Uranüs
Boğa
21° 46' 46"
Neptün
Balık
28° 35' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
20° 04' 40"
Lilith
Başak
22° 12' 58"
True Node
Koç
15° 37' 40"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>