İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 5'ine kadar, Mars ve Plüton sizi bir anlaşmazlık ya da tartışma yüzünden strese sokuyor. Neyse ki Merkür sayesinde daha esnek davranıp ortalığı sakinleştirmeyi başarıyorsunuz. Sonrasında cesaret konusunda eksiklik çekseniz de iş görüşmelerinde becerilerinizi ortaya koyuyorsunuz. Ayın 15'ine doğru iyi bir iş bağlayabilirsiniz. Temmuz 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Haziran ayı sizin ayınız olmasına rağmen kendinizi boğuluyor gibi hissettiniz. Aslında işler o kadarda kötü gitmedi. Belki ev sahibiniz birdenbire aradı ve ev değiştirmek zorunda kalıyorsunuz ya dahayatınızda beklediğiniz söz verilen giriş henüz yapılmadı. Şimdi Temmuz ayı bunların en net sonuç alındığı zaman olarak söylenebilir. 5 Temmuz'da Boğa burcuna geçen Mars size kendinizle ilgili önemli yüzleşmeleri getirebilir. Kendinizden bile sakladıklarınız, çevrenizin sizden gizlediği konuların gün yüzüne çıkması söz konusu olabilir. Sizin de bu yöndeki çabalarınızın yoğun olacağı bir zaman dilimindesiniz. Bu çabayı bir intikam hırsıyla sunmak yerine, hayatınızı daha yaşanılır ve kaliteli hale getirmek için sunmalısınız. Artık bazı sorumlulukları almanız gerektiğini fark ediyorsunuz. İç dünyanızda kendinizle savaşmak yerine, dış dünyadaki olumsuzluklarla savaşmalısınız. Merkür ve Mars arasındaki destekleyici görünüm de size aklınızdaki uygulamaya koymak adına fırsatlar tanıyabilir. Özgüveniniz yükseliyor.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte parasal konular gündeminizde fazlaca yer tutabilir. Nasıl ve ne şekilde para kazanacağınız, ne yöndekuracağınızla ilgili fikirleriniz olabilir. Aileden destekler görebilir, birlikteyürüteceğiniz fikirler üretebilirsiniz. Yeni ve farklı olana hemen sıcak bakmayabilirsiniz. Ama elinizin tersiyle itmek yerine alternatif olarak kenarda tutabilirsiniz. Birikim yapmak, ileriye dönük yatırımlar yapmak için ideal bir dönemdesiniz.

Oğlak dolunayı ile 13 Temmuz itibariyle ekonomik anlamda nasıl rahata kavuşacağınızla ilgili planları uygulamaya koyuyorsunuz. Borçlarınızı, ödemelerinizi tahsil edebilir, ailenizden ve yaptığınız ek işlerden destekler görebilirsiniz. Yeni finansal kaynaklar bulmak, düzenli bir çaba göstereceğiniz alanlarda yer almak isteyebilirsiniz. Psikolojik açıdan sizi yoran ve amacınızdan uzaklaştıran ilişkilere son veriyorsunuz. Sadece duygusal değil, aile ve çevrenizdeki insanlarla aranızda yeni mesafeler belirleyebilirsiniz. Hayatınızdaki otorite figürleriyle gireceğiniz diyaloglar önemli olabilir, söylemlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Yengeç burcunda bir araya gelen Güneş ve Merkür, ekonomik açıdan gelişeceğiniz fikirleriniz için size önemli fırsatlar sunuyor. Hayatınıza yeni değerler katıyorsunuz. Gıda ve gayrimenkul sektöründeki işlemleriniz, beklentilerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Kendinizi ve isteklerinizi doğru ifade etmenin önemini bir kez daha kavrıyorsunuz. Duygularınızın ve mantığınızın anlaştığından emin olmak, size yeni güvenceler getirebilir.

Burcunuzdan ayrılan Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte Temmuz ayının ikinci yarısı sizin için kazançla başlayabilir. Gelir kaynaklarınızı geliştirip gelirinizi arttıracağınız gelişmeler yaşanabilir. Hesaplarınızı iyi yapın. Ödemeler ve alacaklarınızın tahsili yenigirişimlerinizin de yönünü belirleyecektir. Güneş Neptün üçgeni sizi hayalperest bir tavra bürüyebilir. Bu etkiyi hak ettiğiniz ve hayal ettiğiniz durumlar için kullanmalısınız. Yapmak istediklerinize odaklanın ve kendinizi keşfedin.

Güneş ve Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte çevrenizde dikkatleri üzerinize çekecek işlere imza atabilirsiniz. Seyahat programları, dil eğitimleri ya da ticari konularda yapacağınız girişimler gündeme gelebilir. Enerjinizin yükselmesi, kendinizi daha dolu dolu ve keyifli bir şekilde ifade etmenizi sağlayacaktır. Sözlerinizde iğneleyici olmamak, organize eden ve öncülük yapan olmak isterken çevresinleri yok sayan biri konumuna düşmemek sizin önemli olacaktır. Özellikle sosyal medyada çok fazla görünür olmanız, burada yeni çalışmalara başlamanız sözkonusu olacağı için her zamankinden daha dikkatli hareket etmelisiniz. Dengeleri korumalısınız.

Koç burcunda geri hareketine başlayacak olan Chiron gelecek planlarınızı sorgulatabilir. Uzun vadeli işleriniz, yaşantınıza koyduğunuz sınırlar ve hedeflerle ilgilenmelisiniz. Kendiniz için bir şeyler yapmanın enerjisi her şeyi dönüştürebilir. Yaptığınız işbirlikleri, açığı kapatmanız konusunda destekler görmenizi sağlayabilir. Yetersiz hissettiğiniz anlarda neleri başardığınızı, kimlere vesile olduğunuzu hatırlamalısınız.

Motivasyon Sözü: "İnsanlar hedeflerinden büyük olmalıdır."

Temmuz 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 29" R
Ay
Başak
07° 48' 09"
Merkür
Koç
17° 36' 16"
Venüs
Koç
17° 23' 20"
Mars
Balık
21° 11' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 23"
Satürn
Balık
15° 32' 26"
Uranüs
Boğa
21° 43' 42"
Neptün
Balık
28° 33' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 24"
Lilith
Başak
22° 06' 47"
True Node
Koç
15° 36' 26"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>