İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mars size destek oluyor ve ayın 9'una kadar Merkür'le güçlerini birleştirerek ikna kabiliyetiniz ve ticari zekânız sayesinde fırsatları değerlendirmenize yardımcı oluyor. Becerikli bir şekilde gelişme gösteriyorsunuz. Öte yandan, ayın 10'undan itibaren planladığınız sözleşmeler ya da anlaşmalar imzalanmazsa endişelenmeyin. İşlerin olgunlaşması gerekiyor... Eylül 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle birlikte miras ya da gayrimenkul ile ilgili konular hız kazanabilir. Üzerinde daha çok duracağınız imkanlar, değerlendireceğiniz seçenekler doğabilir. Kendi ortamınızı oluşturmak, inisiyatifi elinizde tutmak belirsizlikleri ortadan kaldırabilir. Ama yine de destek ve yapıcı fikirlere karşı kendinizi kapatmamalısınız. Bu süreçte ilişkilerinizin büyük bir nimet olduğunu ve işinizi kolaylaştırdığını görebilirsiniz. Evlilik ve yuva kurmakla ilgili düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bir başlangıç ya da bitişin arifesinde olabilir, hazırlıklar yapabilirsiniz. Hikayenize göre şekillenen bu durum her ne olursa olsun, yaşantınıza ve evinize yeni, kalıcı bir düzen geldiğini unutmayın.

10 Eylül’deki Balık dolunayı ilehayatınızdaki son durumu görmek, yeni hedefler koymak sizin için daha kolay olabilir. Yüksek beklentilerinizi gerçekleştirmek adına harekete geçebilirsiniz. Ancak yanılma payını da hesaba katarak ilerlemenizde, gerçekleri göz ardı etmemenizde fayda var. Sonunda her hayal gerçek olabilir ama bazıları için ayağınızın yere daha fazla ve sağlam basması gerektiğini kendinize hatırlatmalısınız. Emeğinizi ve zamanınızı neye adadığınızı daha net göreceğiniz için, bundan sonraki planlarınızı ve ilişkilerinizi ona göre sürdürebileceksiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Terazi burcundaki geri hareketiyle, eski aşklarınızla ilgili yeni gündemleriniz olabilir. Sizin tarafınızdan ya da karşı taraftan bir iletişime geçme isteği doğabilir. Yapılan yanlışların düzeltilmesi adına bir fırsat bulabilirsiniz. Buna değer olup olmadığına, iyi niyetinizin suiistimal edilmediğine emin olmalısınız. Kendinize zaman ayırmanız gerekebilir. Ertelediğiniz ya da yarım kalan tatil planlarıyla ilgilenirken bu sefer de bir hata ile karşılaşmamak adına hazırlıklarınızı acele etmeden yapmalısınız.

Burcunuzda ilerleyen Mars’ın Chiron’la etkileşimi size korktuklarınıza karşı durmak bir alan oluşturabilir. Çevrenize destek olduğunuz ve onlara ilham verdiğiniz bazı konularda, özgüveninizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Başkalarının yapabildiklerini kendi hayatınıza uyarlamak, Eylül ayının ortalarında olduğunuz bugünlerin gidişatını değiştirebilir. Sosyal çevrenizle kuracağınızbirlikleri, yine sizin başlatacağınız çalışmalar hem keyifli anlar yaşamanızı hem de girişim yapmaya olan cesaretinizi canlandırmanızı sağlayacaktır.

Yengeç burcundaki Ay’ın yönetici gezegeniniz Merkür ile kare açısı söyledikleriniz konusunda sizi dikkatli olmaya itebilir. Değer verdiğiniz kişiler, partneriniz ya da çocuklarınıza karşı olan tutumlarınız farkında olmadan sorun çıkaracak durumlar doğurabilir. Hissettiklerinizi paylaşırken, yapıcı olmak isterken bir sınır ihlali yapabilirsiniz. Buna düşmemek için konuşmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Güneş’in Terazi burcuna geçişi kendinizi geliştirmenin yeni yollarını bulabilirsiniz. Odağınızı eğitiminize çeviriyorsunuz. Yeteneklerinizi ve ihtiyaçlarınızı fark etmek, nereden hareket etmeniz gerektiğini size gösterecektir. Yurtdışı bağlantılı işler ve yeni insanlarla tanışmak, iyi bir ivme yakalamanızı sağlayabilir. Hukuksal konularınız varsa hakkınızı alabilir ya da bu yöndeki girişimlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Geri hareketteki Merkür’ün Güneşe eşlik etmesi size yarım bıraktığınız her şeyi geri getirebilir. İyi bir telafi döneminde olduğunuzu unutmamalısınız. Özellikle eğitim ve işlerle ilgili konularda açığı kapatmak, sizi sonrasında çok rahatlatabilir. Kendinizi ve fikirlerinizi daha iyi gösterme fırsatı birbiri ardına gelebilir. Kendinizi işlemek için geç kalmayın.

26 Eylül’deki Terazi yeniayıyla birlikte aşk hayatınızı hareketlendirecek ve güzelleştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize ve seçimlerinize değer vermek sizin için önemli olacaktır. Bunu sağlayan ortamlar ve insanlara öncelik vermek isteyebilirsiniz. Partneriniz, çocuklarınız, sevdikleriniz, hobilerinize karşı yaklaşımlarınızın aslında size de hizmet ettiğini unutmamalısınız. Fikirlerinizi ve hislerinizi paylaşmaktan geri durmayın. Yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız alanlara yönelmelisiniz. Kariyeriniz ve ekonomik gelişiminize olumlu etki edecek durumlar doğabilir. Venüs’ün de Terazi burcuna geçmesi bu etkiyi daha da büyütebilir. Her konuda emeklerinizin ve beklentilerinizin karşılığını görebilirsiniz. Bu da hem sizi hem de ortaya koyduklarınızı daha belirgin bir noktaya taşıyabilir. Bu süre zarfında sadece insanların gerçek niyetlerinden emin olmak sizi koruyan en büyük etken olabilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Venüs ile Başak burcundaki kavuşumuyla gayrimenkul sahibi olmakla ilgili konuları nihayete erdirebilirsiniz. Kendiniz ve hayatınız için en uygun seçimleri yapmak adına harekete geçiyorsunuz. Ailenizin desteği ve onlarla kuracağınız iletişim sizi psikolojik olarak da rahatlatabilir. Aile içindeki sorunlara fazlaca kafa yormak yerine sadece sorumluluklarınız dahilinde hareket etmek isteyebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "İnsana olanlar değil, o insanın içinde olanlar önemlidir."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 20' 28" R
Ay
Akrep
04° 49' 06" R
Merkür
Koç
16° 04' 31"
Venüs
Koç
23° 17' 20"
Mars
Balık
24° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 18"
Satürn
Balık
16° 00' 13"
Uranüs
Boğa
21° 59' 36"
Neptün
Balık
28° 42' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 05"
Lilith
Başak
22° 38' 37"
True Node
Koç
15° 38' 13"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>