İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın ilk yarısında eğer tatile çıkmadıysanız epey stresli hissediyorsunuz ve her an tepeniz atabilir. Ya insanlar sizden çok fazla şey bekliyor ya da size istediğiniz özgürlük alanını vermiyorlar. Sonrasında ayın 20'sinden itibaren burcunuzda konunlanan Mars sizi aylar boyunca değiştirecek. Gençliğe ve enerjiye yeniden kavuşacaksınız! Ağustos 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumuyla cesaretiniz artıyor ve kendinizi yenileniyorsunuz. Hayatınızda aldığınız şaşırtıcı haberlerden emin olarak hareket edeceksiniz. Kalıplardan çıkmak yorsa da kazanan taraf olacaksınız.

Yönetici gezegeniniz Merkür Başak burcuna geçmesiyle her türlü ev konusu gündeme geliyor. Tüm sorumluluğu üstlenip gergin olmak yerine aile içindebirliği yapın. Bu konuda aileniz sizi sakinleştirebilir.

Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte ticari ve keyfi seyahate çıkabilirsiniz. Kendinize zaman ayırabilir, çevrenizi etkileyebilirsiniz. İlişkileri düzelttiğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal medya da dikkat çekeceksiniz.

12 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay ile eleme dönemine giriyorsunuz; gerçekçi olun ve size iyi gelmeyeni ayırt edin. Yurtdışı konularıyla ilgili sonuçlanmalar alırken hakkınızı da aldığınız bir dönemdesiniz, uyumlu olun.

Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ve yıl sonuna kadar burada seyretmesi enerjinizi artırıyor ve yapmaya fırsat bulamadığınız konularda size motivasyon veriyor. Enerjinizle üstlerinizin dikkatini çekebilirsiniz; bu süreçte dengeyi korumaya özen gösterin. Aksi takdirde önerileriniz karşı tarafın sabrını ya da sınırlarını zorlayabilir. Fiziksel ve psikolojik sınır ihlallerine düşmemeye özen göstermelisiniz. Kazalara karşı dikkatli olarak, bedeninizde yapmak istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Uranüs ile bir açı kurmasıyla aile içi gizli konular ortaya çıkabilir, yeniliklere karşı açık olmanız gerektiğini görebilirsiniz. Taşınma ve şahsi alanlarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak burcuna geçen Güneş ile yaşam alanlarınızı düzenleyebilir, sadece ihtiyacınız olana odaklanabilirsiniz. Taşınma ve ailevi konular gündeme gelebilir. Yorgun olsanız dahi yakınlarınıza karşı paylaşımcı olmaya çalışın. Özellikle 27 Ağustos’ta Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile özel hayat vekonusunda adımlar atabilirsiniz. Motivasyonunuz artıyor ve fırsatları görüyorsunuz.

Uranüs’ün Boğa burcunda retrolaması, sinirsel ani patlamalara ve gelen haberler karşısında ani karar almanıza neden olabilir. Olaylara direnmeyi bırakın ve sezgilerinizi dinleyerek konfor alanınızdan çıkın.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle özgüveniniz artıyor; hislerinizi anlatabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz ve aşkta kazandığınız bir dönemdesiniz.

Motivasyon Sözü: "Meşe rüzgarla savaştı ve kırıldı, söğüt gerektiğinde eğildi ve hayatta kaldı."

Ağustos 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 55" R
Ay
Başak
20° 10' 24"
Merkür
Koç
17° 07' 00"
Venüs
Koç
18° 40' 56"
Mars
Balık
22° 00' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 46"
Satürn
Balık
15° 38' 38"
Uranüs
Boğa
21° 47' 09"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 05"
Lilith
Başak
22° 13' 45"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>