İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Nihayet! Merkür ayın 2'sinde düz hareketine geri dönüyor. Mars ve Satürn de bu verimli ayda sizi motive ediyor. Neler yapabileceğinizi göstermekten çekinmeyin. Projelerinizde büyük gelişmelere imza atabilirsiniz. Ayın 30'unda sorunlar baş göstermeden önce harekete geçin! Ekim 2022 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen yönetici gezegeniniz Merkür’ün ileri hareketine geçmesiyle taşınma ve ev düzenlemeleriyle ilgili işlerinizi hızlandırabilirsiniz. Kararlarınızın uygulanabilir hale gelmesi, yükünüzü hafifletecektir. Yapılan hataları ve duyulan ihtiyaçları retro sürecinde tespit ettiyseniz, Ekim ayı sizin için gerçek bir yaşam alanı sunmak konusunda fırsatlar taşıyor demektir. Hem aile içi ilişkilerde, hem yaşam alanlarınızda hem de evlilikle ilgili olan kararlarınız neyi düşünüp neyi düşünmeyeceğinizin ayrımını daha iyi yapabilirsiniz. Plüton’un Oğlak burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla, endişe ve takıntı oluşturan her şeyi değiştirecek gücü de bulabilirsiniz. Özellikle ekonomik açıdan beklentilerinizin gerçekleşmesi ve gelir durumunuzun iyileşmesiyle bu süreç daha hızlı ve verimli hale gelebilir.

9 Ekim’deki Koç dolunayı ile hayatınızdaki insanları, bu kişilerle kurduğunuz ilişkileri mercek altına alıyorsunuz. Geniş bir sosyal çevreye sahip olmanın avantajlarını ve dezavantajlarını deneyimleyebilirsiniz. Güven ve devamlılıkla ilgili sorunlarınızın çözümü olarak, bazı arkadaşlarınızı sonlandırabilirsiniz. İnsanları hayatınıza alırken durup düşünmenizi sağlayacak yeni bir tutum belirliyorsunuz. Cesaret ve zamanınızı, size daha umutlu olmayı hissettiren konulara ayırma vaktinin geldiğini görmelisiniz.

Merkür 11 Ekim’de yeniden Terazi burcuna geçerek sizi yarım kalan işlerinizi tamamlamak üzere harekete geçiriyor. Kafa karışıklıkları, aksaklıklar ve yanlış anlaşılmaların ardından zihninizin ve duygularınızın durulduğunu fark edebilirsiniz. Tanıştığınız insanlar hakkındaki fikirleriniz değişebilir. Bu noktada yeni öğretiler edindiğinizi varsayarsak birçok kriterinizi de güncelleyebilirsiniz. Odak noktanız kendinizi duygusal ve mental olarak geliştirmek olmalıdır. Sizi bu konuda destekleyen kişiler ve aktivitelere daha çok zaman ayırmalısınız.

13-14-15 Ekim tarihlerinde Ay’ın burcunuzda ilerlemesi ve yine burcunuzdaki Mars ile kavuşumu, cesaret ve motivasyon konusunda sizi destekleyecektir. Ertelediğiniz ya da bir sebepten adım atamadığınız konular ve konuşmalar için düğmeye basabilirsiniz. İçinizden gelen sese ve dışarıdaki ihtiyaçlarınıza odaklanın. Koşulların sizden yana olduğunu, çabanızla gidişatı değiştirebileceğinizi görebilirsiniz. Yeni araştırmalar, alacağınız haberler bu noktada belirleyici olabilir. Ancak duyduklarınızın teyidini almadan hareket etmemenizde fayda var.

Güneş ve Venüs’ün Terazi burcundaki kavuşumu duygularınızı daha iyi ifade edeceğiniz ve bu yönde geri dönüşler de alacağınız gelişmeler yaşatabilir. Adım atmanın, size doğru atılan adımların önem kazandığı bir süreç olabilir. Hayatınızdaki birçok olguyu hayallerinize göre netleştirebilirsiniz. Profesyonel destek de alarak bu durumdan kazanç elde etme imkanları da bulabilirsiniz.

Satürn’ün Kova burcundaki ileri hareketiyle hayata bakış açınızı, kendinizi ne yönde yenilemeniz gerektiğini düşünürken karşılaştığınız sorunların sonuna gelebilirsiniz. Bu sonu, retro sürecinde gösterdiğiniz sabır ve sorumluluklarınızı yerine getirmekle mümkün kılabilirsiniz. Motivasyonunuzu geri kazanıyorsunuz. Eğitimlerinizin ya da başvurularınızın sonuçlanması, hazırlığını yaptığınız işlerin ya da seyahat programlarının devreye girmesi gündeme gelebilir. Bunların ışığında, hayatın akışını yakaladığınızı görmek ve ısrarcı olduğunuz tutumları bırakmak size daha iyisini yapmak için gereken alanı ve zamanı tanıyacaktır.

Güneş ve Venüs’ün 23 Ekim’de Akrep burcuna geçişiyle günlük temponuza yeni bir düzenleme ve akış getirebilirsiniz. Daha kontrollü olabilir, dikkatinizi bir konuya tamamen verebilirsiniz. İş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili sorunların çözümünde fikrine danışılan kişi olabilir, sezgileriniz ve liderlik potansiyelinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu durumun size maddi getirileri de olacaktır. Gerginlik ve inatlaşmalara mahal vermeyecek tutumlar sergilediğinizde, hem sağlığınızı hem de ortamdaki duruşunuzu da koruyabilirsiniz.

Akrep burcunda 25 Ekim’de gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla günlük yaşamınızı idame ettirme yöntemlerinizde değişikliğe gitmeniz gerekebilir. Zorluk yaşadığınız konuları ve buna sebep olan tutumlarınızı fark etmeli ve kabul etmelisiniz. Direnç göstermek hem ruhsal hem de fiziksel sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Uyku ve beslenme düzeninizi korumakta zorlanıyorsanız, sadece sorumluluğunuz dahilinde olan işlere vakit ayırmalısınız. Kalan zamanınızı ve enerjinizi spora ayırarak kendiniz için daha iyi bir seçenek bulmuş olabilirsiniz. Çalışma ortamınızla ilgili değişikliklerde aceleci olmayın. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün de Akrep burcuna geçişi yer değişikliği vealanındaki görüşmeleriniz konusunda sürece yol gösterecektir. Düşündüğünüzün dışında alternatifler bulabilirsiniz. Fikirlerinizi değiştiriyorsunuz.

Jüpiter’in gerileyerek Balık burcuna geçmesiyle kariyerinizi iyileştirme fırsatlarını ve size ait olanı alma şansını yakalayabilirsiniz. Kayıplar yaşamış, fedakarlıklarınızın karşılığını bulamamış olabilirsiniz. Yeteneklerinizi veyükünüzü paylaşmakla ilgili durumlarda kendinizi geri plana atmama konusuna dikkat etmelisiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmek, üzerinize düşeni yapmak sizin için önemli olacaktır. İlerlemek istiyorsanız sizi geri plana düşüren her şeyi net bir şekilde görmeye çalışın.

Mars’ın burcunuzda geri hareketine başlaması her zaman olduğunuzdan daha güçlü ve pratik olmanız gerektiğini hatırlatabilir. Birçok konuyla ilgilenmiş, hayatınıza birçok insan almış ve her biriyle çeşitli bağlantılar kurmuş olabilirsiniz. Şimdi, bunların hepsini değerlendirmeye alarak hayatınızda ne kadar etki ettiğine odaklanmalısınız. Anlaşmazlıklar, gerilimler, evde ya da dış ortamda yaşanacak kazalar sizi sekteye uğratabilir. Bunlar karşısında sakin kalmalı ve ne yaptığınızı bilerek hareket etmelisiniz. Spor ve beslenme konusunda bünyenizi zorlamamanızda fayda var. Kendinize bir bekleme alanı oluşturmalısınız.

Motivasyon Sözü: ''Kötümser her fırsatta zorluk görür. iyimser her zorlukta fırsat görür.'

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 56" R
Ay
Akrep
27° 08' 51"
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
25° 30' 53"
Mars
Balık
26° 17' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 21"
Satürn
Balık
16° 10' 22"
Uranüs
Boğa
22° 05' 40"
Neptün
Balık
28° 46' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 19"
Lilith
Başak
22° 50' 38"
True Node
Koç
15° 34' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>