İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Mars Perşembe gününden itibaren burcunuzdaki düz hareketine geri dönüyor. Bu defa, belirli projelerin yeterince olgunlaştığını hissediyorsunuz. Harekete geçme zamanı geldi! Şubat 2023 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Ay'ın burcunuzda ilerlemesiyle başladığınız yeni haftada, yeni ayda siz de enerjik bir başlangıç yapabilirsiniz. Daha çok konuşabilir, daha çok araştırma yapabilir ve bunların sonuçlarını hayatınıza entegre etmeye çalışabilirsiniz. Ay ve Venüs arasındaki açı ile dış görünüşte bazı yeniliklere gidebilir, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz.

Aslan dolunayı size bazı hedefleriniz ve düşünceleriniz konusunda hatırlatmalar yapabilir. Bunları nasıl işlediğiniz, nasıl ifade etttiğiniz, ne gibi fedakarlıklarda bulunduğunuzu düşünmeniz gerekebilir. Bazı konuları kendinize saklamadıysanız, kiminle ne ölçüde paylaşımda bulunduğunuzu iyi belirlemelisiniz. Hayatınızla ilgili detayları paylaşırken diğer konularda olduğunuz gibi cömert olmamanız gerçeğiyle yüzleşirken acı tecrübelerle bunu yaşayabilirsiniz. Resmi kurumlardaki işlemleriniz, hukuksal konular ya da başvurularınız sonuçlanabilir.

Merkür Plüton kavuşumu kendi hayatınız için daha fazla inisyatif almanızı gerektirebilir. Becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Sorgulama ve araştırma yapmak adına iyi bir süre olabilir. Ancak bu sizi çevrenize ya da ailenize karşı öfkeli bir duruma getiriyorsa bir şeyler yanlış gidiyor demektir. Sınırlarınızı yeniden çizmek isterken başkasının özgürlük alanına ya da söylemlerine karşı daha yapıcı ve olumlu bir tavır sergilemelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile birlikte yapmak istedikleriniz konusunda daha özgür daha geniş zamanlara ulaşabilirsiniz. Kendinizi yetiştirdiğiniz, zaman ayırdığınız konuların hayatınıza olan etkisini düşünebilirsiniz. Buradan çıkan sonuç size bundan sonra neye zaman ayırmanız gerektiğini gösterebilir. İletişiminizin güçlenmesi, sosyal mecralarda yeni bir çıkış yapmanız, geniş bir vizyona ve çevreye sahip olmanız hem kişisel gelişimde hem de kariyer alanında size kazanç sağlayabilir. Öğrenmek kadar öğrendiğini uygulamanın, bunu sağlayacak alanları ve insanları bulmanın önemini anlayabilirsiniz. Hissettiklerinizden emin olmanız kendinizi daha iyi savunmanızı sağlayabilir, bu da hukuksal alanda olumlu gelişmelerin kapısını aralayacaktır.

Güneş ve Satürn'ün Kova burcundaki kavuşumuyla karar vermekte zorlandığınız konularda bir netlik yaşayabilirsiniz. Hayatınızı bir sistem üzerine kurmak isterken bunu bildiğinizin dışındaki koşullara da açmalısınız. Eğitim alacağınız alanları, mücadele yöntemlerinizi yenilemeniz gerektiğiyle yüzleşebilirsiniz. Hem yaratıcılığınızı hem de hedeflerinizi neye yönlendirdiğinizi, yönlendirmeniz gerektiğini düşünmelisiniz. Burada alacağınız kararlar, bir araya geleceğiniz insanlar sizin için yeni bir kapı aralayabilir.

Venüs ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumu kariyerinizde belli bir noktaya gelmek konusundaki çabalarınıza karşılık verebilir. Kadın paydaşlarınızdan alacağınız destek ya da sizin sağlayacağınız imkanlar gündeme gelebilir. Bunları ileriye dönük bir şekilde değerlendirmelisiniz. Bunun için cesaretinizin olmadığını ya da kendinizi layık görmediğinizi düşünmek yerine halihazırda elinizde bekleyen planların olmasına sevinmenizde fayda var. Güneş'in de Balık burcuna geçişi size bunların tamamını hatırlatacaktır. Kendi işinizi kurmak, ortaklıklar yapmak, yeni görüşmelere başlamak gibi durumlar sözkonusu olabilir. Belirsizliğe kapılmadığınız takdirde hem çevrenizi doğru insanlarla genişletebilir hem de planlarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Venüs'ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte geleceğinize daha büyük bir umutla bakabilir, daha cesur olabilirsiniz. Kendinize koyduğunuz hedeflere sadık kalmak, bunların sonuçlarını almak sizi daha da motive edebilir. Para kazanacağınız bir dönemdesiniz, bunu doğru bir şekilde değerlendirirseniz daha da büyük gelirler elde edebilirsiniz. Elinizde bulunan imkanları daha da geliştirebilir, çevrenizi de aynı şekilde büyütebilirsiniz. Tanışacağınız insanlarla önemli bağlantılar kurabilir, hatta duygusal etkileşimler de yaşayabilirsiniz.

20 Şubat'taki Balık yeniayı ile statünüzü ve işinizdeki başarınızı yukarıya doğru çekecek başlangıçlar yapabilirsiniz. Hakkettiğiniz muameleyi görmek ya da beklediğiniz zam, terfi, yer değişikliği haberlerini almak sizi yüreklendirebilir. Çok çalışmak kadar verimli ve karşılığını bulacağınız şekilde çalışmanın önemli olduğunu görebilirsiniz. Bu da size hem insanlarla olan ilişkilerinizde hem de çalışma stilinizde realist değişiklikler yaptırabilir. Eksiklerinizi tamamlıyor ve kendinizi yeni bir düzene hazırlıyorsunuz.

Motivasyon Sözü: "Mutlu olmak istiyorsan bir amaca bağlan, insanlara ya da eşyalara değil."

Şubat 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 59' 19"
Ay
Akrep
22° 13' 42"
Merkür
Koç
26° 22' 31"
Venüs
Balık
21° 23' 26"
Mars
Balık
04° 49' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 27"
Satürn
Balık
13° 16' 53"
Uranüs
Boğa
20° 39' 13"
Neptün
Balık
27° 48' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 59"
Lilith
Başak
19° 46' 38"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>