İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 12'sinden itibaren Mars ve 18'inden itibaren Merkür düz hareketine geri dönerek toplantılarda ve profesyonel ilişkilerinizde rahat hissetmenizi sağlayacak. İşbirlikleriniz meyvelerini verebilir. Bu nedenle başkalarından gelen önerilere açık olun ve çevrenizi zenginleştirin. Eğer iş arıyorsanız, ayın 20'sinden sonra bir teklif alabilirsiniz. Ocak 2023 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Venüs ve Plüton’un Oğlak burcundaki birlikteliği korktuğunuz ya da güçsüz olduğunuz konuları önünüze getirebilir. Bu konuların geleceğiniz üzerindeki etkisini düşünebilirsiniz. Bakış açınızı, üslubunuzu ve çabanızı değiştirmek dönüşümünüze yardımcı olacaktır. Parasal anlamdaki kayıplarınızdan ziyade kazançlarınıza ve bunları uzun vadeli hale getirmekle ilgili düşünceler ağırlık verebilirsiniz. Özellikle Güneş’in ve geri hareketteki yönetici gezegeniniz Merkür’ün de Oğlak burcundaki kavuşumu size kaçırdığınız fırsatları daha iyi görme fırsatı verebilir. Yarım bıraktığınız işler, ilgilenemediğiniz davalar ve size ulaşması konusunda aksaklıklarla karşılaştığınız miras ve ödemelerle ilgili bazı detaylar öğrenebilirsiniz. Öğrendiklerinizi nasıl geliştireceğinizi düşünmek tüm endişeleri güce dönüştürebilir.

Venüs’ün Kova burcundaki seyrine başlamasıyla yurtdışı ile ilgili gündemlere fazlaca kafa yorabilirsiniz. Olmak istediğiniz yer, yapmak istediğinizkonusunda aydınlanabilirsiniz. Bu da sizi dil eğitimi, yabancı ülkeye yerleşme koşulları veya yabancı kaynaklı işler konusunda çalışmalar yapmaya itebilir. Özellikle kuracağınız ilişkiler, bazı kadın dostlarınızdan alacağınız tavsiyeler yolunuza ışık tutabilir. Tanıştığınız insanlara, girdiğiniz platformlara özen göstermenizde fayda var.

7 Ocak’taki Yengeç dolunayı ile birlikte maddi anlamda sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Bildiğiniz, deneyimlediğiniz ve güvendiğinizkollarının dışına çıkmanın düşündüğünüz gibi olmadığını görebilirsiniz. Elinizdeki imkanları zamana uyumlandırarak kullanmak özgüveninizi tazeleyecektir. Borçlanma, alacak vereceklerin tahsili gibi geçmişe dönük konulardan dönüşler alabilirsiniz. Mantığınızı devreye koyduğunuzda yeni bir bakış açısına sahip olacaksınız.

Burcunuzdaki geri hareketini sonlandıran Mars size nefes aldırmaya başlıyor. Yaşadığınız anlaşmazlıklar, bazı işlerin devamının gelmemesi, imajınızla ilgili sorun ve düşüncelerinizle ilgili olumsuzlukların hepsini sonlandırabilirsiniz. Yaşadıklarınızı ve yaşayamadıklarınızı bir ders olarak görmelisiniz. Bu dersi uygulamaya alma fırsatı elde ettiğiniz bugünlerde, işlerinizin açıldığını ve kendinizi daha rahat ifade ettiğinizi görebilirsiniz. Bedensel değişiklikler, sağlık sorunlarınızdaki gelişmeler ve spora kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yarım kalan projeleri ve konuşmaları tamamlamak motivasyonunuzu arttıracaktır.

Güneş ve Plüton’un Oğlak burcunda bir araya gelmesi sizi de hayatta mümkün görmediğiniz konularla bir araya getirebilir. Alışkanlıklarınızı değiştirmenin yolunun hayallerinizi ve stilinizi değiştirmek olduğunu fark edebilirsiniz. Bu fark da, ihtiyacınız olanın ancak bir şekilde direnç gösterdiğiniz konuların önemini ortaya koyuyor. İnandığınız değerler doğrultusunda bir yaşam şekli kurabilirsiniz ancak bazen inandığınız değerlerde bir değişikliğe gitmeniz gerekebilir. Bu kavuşum size o zamanın geldiğini gösteriyor. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün de burada ileri hareketine başlamasıyla özellikle eğitim vegörüşmeleri alanında size yeni fırsatlar getirebilir. Borçlarınızı ödeyeceğiniz, miras ve alacak verecek konularında talihinizin döneceği bir dönemdesiniz. Hayatınızı kazanmaya başlıyorsunuz.

Kova burcuna geçen Güneş hayal ettiklerinizi size sunma ve uygulama fırsatları sunabilir. Çevrenizle olan ilişkileriniz gelişebilir, aranan kişiler arasına girebilirsiniz. Pratik ve hızlı fikirleriniz kendi hayatınızı nasıl geliştireceğiniz yönünde size fikir verirken dışarıdaki insanların da dikkatini çekebilir. Bu anlamda tecrübelerinizi paylaşacağınız mecralarda yer alabilirsiniz. Sosyal medya, haberleşme gibi alanlarda ve yazılı işlerde yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. 21 Ocak’taki Kova yeniayı bu anlamda fitili ateşleyebilir. Vizyonunuzu genişleten, sizi korkutmak yerine üzerine gitmeye teşvik eden konulara yoğunlaşabilirsiniz. Bu anlamda yapacağınız görüşmeler yeni birve yaşam tarzı imkanı elde etmenizi sağlayabilir.

Kova burcundaki Venüs ve Satürn size sınandığınız noktaları ve buradan elde edeceğiniz kazançları gösterebilir. Hayatınıza bir standart getirmek, beklentilerinizin ve isteklerinizin dışında gelişen durumlarla da ilgilenmek bu dönemde gündeminiz olabilir. Yeni işler yapmak konusunda kendinizi sınırlandırmamalısınız. Seyahatlere çıkmak, bunlarla ilgili hazırlıklar yapmak ve yeni bağlantıların hayatınıza dahil olması pek çok konuda fikirlerinizi değiştirebilir. Arkadaş çevreniz konusunda önemli değişiklikler yapabilir, kriterlerinizi ve insanlara yaklaşımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Kalıcı ilişkiler kurma noktasında bu detay işinizi kolaylaştırabilir.

Uranüs’ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla kendi içinizde hallettiğiniz ya da halletmeye çalıştığınız konuların asıl sebebini bilerek hareket edebilirsiniz. Daha yüksek bir bilinç ve farkındalıkla ilerliyorsunuz. Kabul etmeniz gereken gerçekler, bazı insanların gerçek yüzüyle değişen ilişkiler sizde bir kırılma noktası oluşturabilir. “yapmam” dediklerinize şans vermek ve bazı hatalarınızdan dönmek sizi yeniliyor. Yaptıklarınızın karşınıza çıkması sözkonusu olabilir.

Venüs’ün Balık burcundaki seyrine başlaması insanların veçevrenizin size olan bakış açısını değiştirebilir. Mevcut işlerinize yenileri eklenebilir, takım çalışmaları ve yeni ortamlarla hünerlerinizi sergileyebilirsiniz. Liderlikten ziyade yardımsever bir tavırla hareket edeceğiniz bu dönemde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Yeni ilişkiler kurmak, daha önce gitmediğiniz yerlerde bulunmakla ilgili tereddütleriniz bu sayede son bulabilir. Hem işiniz hem de ikili ilişkilerinizde kısmetiniz açılıyor, maddi açıdan da oldukça kazançlı bir döneme giriyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Büyük adım atmaktan korkmayın, uçurumu küçük sıçramalarla geçemezsiniz.”

Ocak 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 15" R
Ay
Akrep
25° 55' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 23' 41"
Mars
Balık
26° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 59"
Satürn
Balık
16° 09' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 59"
Lilith
Başak
22° 49' 59"
True Node
Koç
15° 34' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>