İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Kova burcundaki Plüton'un geri hareketiyle yaşam koşullarınızda ve bunu kurmaya çalıştığınız sisteminizde yapacağınız değişiklikleri derinlemesine düşünebilirsiniz. Size bu anlamda destek ve köstek olan kavramları, insanları, inanışları ve işleri görmeye çalışmalısınız. İsteklerinizi ihtiyaçlarınızla aynı paydada buluşturmak konusunda hem mental hem de bilgi açısından desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunları belirlemek ve araştırmalara başlamak retro bittiğinde aldığınız eğitimleri, kurduğunuz ilişkileri ve oturtmaya çalıştığınız sistminizi daha kalıcı hale getirmenize yardımcı olacaktır. Ufkunuzu genişletmek yerine sizi bulunduğunuz alana sıkıştıran herkese ve her şeye karşı bir duruş sergilemelisiniz. Ama bunu önce kendinize karşı yapmanız sizi daha güçlü kılacaktır.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa burcunda bir araya gelmesi sizi geçmişi düşünmeye sevk edebilir. Güven sorunu yaşadığınız durumlarla yüz yüze gelmelisiniz. Bunu bu sefer hallettiğinizde aynı gündemle bir daha karşılaşmayacaksınız. Gereksiz direnç gösterdiğiniz ilişkiler ve işlerle ilgili bir revize yapmanız için iyi bir zamandasınız. Hem gündelik hayatınızı hem de iç dünyanızı fazlalıklardan arındırarak yaşayacağınız kayıpların önüne geçebilir. Parasal konular, borç alışverişi gibi durumlarda harcamalarınızı kontrol altında tutmanız önemli olacaktır.

Akrep burcunda 5 Mayıs'ta gerçekleşecek Ay tutulması ile çalışma koşullarınız ve ortamınızda bir süredir devam eden olumlu ve olumsuz durumları neticelendirebilirsiniz. Fazla düşündüğünüz, fazla kontrol ve savunma mekanizması geliştirdiğiniz konuların performansınıza ve sağlığınıza olan etkisiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu da size hoşunuza gitmeyen, tatmin olmadığınız veya potansiyelinizi ortaya çıkaramadığınız durumları değiştirmek için bir sebep sunabilir. İş değişikliği yapmak, farklı alanlara yönelmek için gereken cesareti göstermelisiniz. Bulunduğunuz sınırların ve alanın dışında bir hayat sizi bekliyor olabilir. Psikolojik ve bedensel olarak daha iyi hissetmenizin önü de bu vesileyle açılacaktır.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi parasal konularda şansınızı arttırabilir. Becerilerinizin farkına varmak ve bunları kullanmak konusunda daha fazla erteleyici olmamalısınız. Şanslı ve bereketli bir zaman dilimindesiniz. Önceki tecrübelerinizi,bilgilerinizi kullanacağınız bir platform oluşturabilir ya da bunu destekleyecek bir ortama dahil olabilirsiniz. Kadın işverenler, statü sahipleri, kişisel olarak tanıyıp değer verdiğiniz insanlardan önemli destekler ve yönlendirmeler alabilirsiniz. Sağlığınızı korumak ve iyileştirmek adına yemek düzeninizde değişikliğe gidebilir, kendi sağlıklı menülerinizi oluşturabilirsiniz.

Boğa burcunda kavuşan Güneş ve Uranüs aklınızdaki karmaşayı toparlamak ve olaylara başka açılardan bakabilmek adına size bazı fırsatlar getirebilir. Beklemediğiniz yerden ve insanlardan gelecek haberler sizi bu anlamda etkileyebilir. Kopmanız gereken hikayelerle yüzleşebilir, ilişkilerinizin gidişatı konusunda kararlar alabilirsiniz. Psikolojik olarak yavaşladığınızı, günlük yaşantınızdaki konforu düşürdüğünüzü fark ettiğiniz alanlar söz konusu olduğunda bunu değiştirmek için beklememelisiniz. Özgürlüğünüz, sakin bir zihniniz olması sizi her zaman birkaç adım öne çıkarabilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa burcunda ileri hareketine başlamasıyla olayların ve insanların gerçek yüzlerine dair yeni tecrübelerinizle siz de bir başlangıç yapabilirsiniz. Yaşam kalitenizi azaltmak yerine arttırmaya yönelik bir çaba içindesiniz. Dolayısıyla da hem çevrenize hem de kendinize karşı tutumlarınızı da buna göre düzenliyorsunuz. Haksızlıkların lehinize sonuçlanması özellikle çalışma koşullarınızı ve gündelik yaşantınızı toparlamak konusunda size destek olabilir. Jüpiter'in Boğa burcunda seyretmeye başlaması da bu süreci geliştirmek, kendinizi ve sınırlarınızı doğru şekilde aşmak için size imkanlar tanıyabilir. Yoğun birtemposu ve sosyal hayattan sonra bunların hayatınıza olan katkılarını oturtmak isteyebilirsiniz. Ruhsal açıdan kendinizi nasıl sağlam tutabileceğinize dair şüpheleriniz varsa kendinizi dinlemek ve anlamak için iyi bir zaman olabilir. Ancak bu zamanı ve inzivayı dozunda kullanmalısınız. Psikolojik ve fiziksel bir tembellik hissi isteklerinize ulaşmanıza, çevrenize destek olmanıza engel teşkil edebilir. Mental olarak bunu yakalayabildiğinizde 19 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay size yeni bir sayfa açmanın püf noktalarını gösterebilir. Kişisel gelişiminizi hangi konu ve alan üzerinden tamamlamak size iyi gelecekse buna yönelebilirsiniz. Yardım faaliyetleri, ibadet ve meditasyon yöntemleri, tek başınıza çıkacağınız tatiller, sağlık sorunlarınız için tedaviler önemli gündem maddeleriniz olabilir. Olumlu sonuçlar almak için olumlu adımlar atmanız gerektiğini unutmayın.

Mars'ın Aslan burcuna geçişi ile beraber sosyal ağlarda ve çevrenizde oldukça aktif bir döneme girebilirsiniz. Yeni insanlar tanımak, yeni konulara ilgi duymak, bunların çalışmalarını ilerletmek, maddi ve manevi yatırımlara odaklanmak isteyebilirsiniz. Çok yönlü ve hareketli bir süreç olacağı için bazı iletişim kazaları, fiziksel aksaklıklar yaşamanız da mümkün olabilir. Dolayısıyla konulara tam olarak hakim olduğunuzdan emin olmanızda fayda var. İyi bilenlerle ortak hareket etmek, iyi bildiğinizi uygun bir şekilde ifade etmek sizin için önemli olacaktır. Dikkatleri olumlu yönde çekmek bu dönemi altın çağınız haline getirebilir. Mars Plüton karşıtlığı size olayları tüm yönleriyle göstereceği için kendinizi neye göre ayarlamanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Söylemleriniz, eylemleriniz, kendinizi ifade etme biçiminiz ve bunu yaptığınız ortamlar konusunda düşüncenizle uyuşmayan konulara aşırı tepki göstermemelisiniz.

Mayıs'ın sizin için en önemli konusu Güneş'in 21 Mayıs'ta burcunuzda hareket etmeye başlamasıdır. Her alanda kendinizi yenilemek, bu halinizi göstermek isteyebilirsiniz. Bunun için gereken motivasyona, bilgiye ve donanıma sahip olduğunuzu görmek fitili ateşlemenize yardımcı olacaktır. Fiziksel, duygusal ve mental ihtiyaçlarınızın farkına varabilirsiniz. Durağan hayatınızı hareketlendirmek, üstü kapalı ya da belirsiz durumlar yerine netlik kazana konulara ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Yeni kararlar aldığınız bir süreç olabilir. Bu hayatınızdaki insanlar ve konular hakkında bir elemeyi beraberinde getirebilir.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda bir araya gelişi ile siz de bazı konularda son noktaya gelebilirsiniz. Kendinize ruhsal bir pusula edinmek isteyebilirsiniz. Sizinle uğraşan insanlar, haksızlıklar, maddi kayıplar ve sağlık sorunlarının beraberinde gelen stresinizi atmak için yeni yöntemlere değinebilirsiniz. Çabanızın yönünü başkalarıyla mücadele etmek kendinizi iyileştirmeye çevirmelisiniz. Kendi değişiminizden ve hayatınızdan sorumlu olduğunuzu unutmayın. İyileşmek, yaşantınıza kalıcı bir düzen getirmek adına alanınızı ve sorumluluklarınızı arttırabilirsiniz. Daha belirgin ve somut gerçeklerle ilerlemek istediğinizde hayatınızın daha yaşanılır bir hal aldığını göreceksiniz. Ciddi bir eleme dönemindesiniz, bu da yapmak istediğiniz ya da yapmanız gereken tüm yeniliklere yer açtığınız anlamına geliyor. Anlamları daha iyi idrak edeceksiniz.

Motivasyon Sözü: “Kendi içinde hüküm süren ve tutkuları, arzuları ve korkuları yöneten kişi, bir kraldan daha fazlasıdır.”

Mayıs 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 47' 41" R
Ay
Akrep
23° 14' 13" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 07' 46"
Mars
Balık
26° 02' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 51' 00"
Satürn
Balık
16° 08' 37"
Uranüs
Boğa
22° 04' 37"
Neptün
Balık
28° 45' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
20° 23' 15"
Lilith
Başak
22° 48' 33"
True Node
Koç
15° 35' 01"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>