İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür'ün Boğa burcuna geçmesiyle farklı insanlardan ve ortamlardan alacağınız bazı haberler, geri dönüşler gündeminize gelebilir. Beklemediğiniz ya da sizin düşündüğünüzün dışında gelişen konular hakkında emin olmadan tepki vermemelisiniz. Sabırlı olmak bu süreçte doğruyu yanlışı daha iyi ayırt etmenize yardımcı olacaktır. Uzun vadede kazanan olmak için bu bekleme sürecini kendinizi geliştirerek motivasyonunuzu yüksek tutarak geçirebilirsiniz. Günlük yaşantınızı ve mali durumunuzu olumlu yönde değiştirecek planlar yapabilirsiniz. Birortaklığı yapmadan önce hayatınızdaki insanlarla olan güven sınırlarınızı doğru çizdiğinizden emin olun. Olası değişiklik ve güncellemeler karşısında gereksiz direnç gösterebilirsiniz. Ama günün sonunda çevrenizle değil bu mücadeleyi kendinizle verdiğinizi anlayabilirsiniz, bu noktaya gelmemek için sakin ve makul hareket etmenizde fayda var. Merkür'ün Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumu bazı ideallerinizi, planlarınızı size hatırlatabilir. Üşendiğiniz, ertelediğiniz ya da herhangi bir engel yüzünden erişemediğiniz konuların sizin için olan gerekliliğine ikna olabilirsiniz. Bunda, güvendiğiniz kişilerin ve durumların yanıltıcı geri dönüşleri de etkili olabilir. Sabit sandığınız dağların bulutlar gibi geçtiğini görebilirsiniz.

6 Nisan'daki Terazi dolunayı ile beraber duygusal ilişkilerinizdeki kararlarınız ve son durumunuz hakkında yeni fikirler edinebilirsiniz. Bir adım atmak kadar yolun devamını nasıl getirdiğinizi de önemsemelisiniz. Tanışacağınız insanlar, karşılaşacağınız fırsatlar sizi hayal ettiğiniz bir noktaya taşıyabilir. Önyargı veya kararsızlık gibi durumların sizi olumsuz etkilediği zamanlardan artık ders çıkarma zamanına geldiniz. Bunu iyi değerlendirin. El beceriniz ve ilgilendiğiniz alanlar konusunda çalışmalara katılabilirsiniz, burada tanışacağınız kişiler size daha iyi işler çıkarmak ve üretkenliğinizi arttırmak için yeni fikirler sunabilir. Güneş ve Chiron'un Koç burcundaki kavuşumuyla çevrenizle olan iletişiminizin ve işbirliklerinizin iyileşmesi yönünde bazı imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Duyarlı ve iyimser tavırlarınızla aslında sizin de ihtiyaç duyduğunuz bazı duygularla tanışabilirsiniz. Bu sayede kuracağınız güçlü ilişkiler ve sistemlerle herkesin ihtiyacına yönelik girişimlerde bulunmanız kolaylaşacaktır.

Venüs'ün burcunuzda seyahat etmesiyle fiziksel ve sosyal koşullarınız, çalışma ortamınız yenileniyor. Üzerinizdeki ağırlığın kalktığını hissedebilirsiniz. Enerjik, dışa dönük ve mutlu bir hisle hareket etmek hayatınızda açılacak yeni kapıların öncüsü olabilir. Bu halinizin cildinize, dış görünüşünüze de yansıması hem özgüveninizi arttıracak hem de çevrenizin ilgisini de üzerinize çekecektir. Düşüncelerinizin tazelenmesi, zihninizin daha berrak olması birçok konunun ve işin de gündeminize gelmesini sağlayabilir. Aynı anda birçok işle ilgilenmek isteyebilir ya da böyle bir durumun ortasında kendinizi bulabilirsiniz. Bunun sizi bölmesine ve zamanı, ilgiyi dağınık kullanmanıza sebebiyet vermemesi için yaptığınız geçişlere dikkat etmenizde fayda var.

Güneş ve Jüpiter Koç burcunda bir araya gelerek sosyal alışkanlıklarınızda bir değişikliğe gitmenizi sağlayabilir. Hem arkadaş çevrenizde, hem de yaptıklarınızda bir farklılık olmasını isterken bu farklılığı sizin kurmanız gerektiğini görebilirsiniz. Fitili ateşleyecek sebeplerinizin olması ilerleyeceğiniz yeri de belirleyecektir. Geniş bir kitleye hitap edeceğiniz işler yapabilir ya da böyle bir işin mensubu olabilirsiniz. Sizi yoran ya da ilerletmeyen insanların, ortamların ardından hızınızı ve enerjinizi gösterebileceğiniz kriterleri baz almaya başlıyorsunuz.

20 Nisan'da Koç burcundaki Güneş tutulması karar verirken neye dikkat edeceğiniz gerçeğini size hatırlatacaktır. Kalbinizle aklınızın anlaşmaya başladığını görebilirsiniz. Bugün yapacağınız her şeyin yarınlarınıza etki edeceğini bilmelisiniz. uzun vadede maddi ve manevi kazanç sağlayacak tüm çalışmaların, girişimlerin ve çevrelerin hazırlığını yapmalısınız. Sizi bundan alıkoyan her şeye bir duruş sergilemelisiniz. Sosyal hayatın içinde daha çok yer almak isterken buna dikkat edebilirsiniz. Ekonomik özgürlüğünüzü destekleyecekgirişimleri ve fikirleri geliştirmek, uygulamak için ideal bir zamandasınız.

Güneş'in Boğa burcuna geçmesiyle beraber nerede nasıl rahat edecekseniz bunun arayışına girebilirsiniz. Hareketlerinize, tepkilerinize dikkat etmeniz gereken işler ve ortamlar sizi sıkabilir. Para kazanırken gereksiz inatlaşmalar ve zorlamalarla uğraşmak istemiyorsanız çıkış yolunuzun nereden geçtiğini net bir şekilde göreceğiniz bir zamandasınız. Sakin kalmak, düşüncelerinizi iyi çerçeveleyerek hareket etmek kazanmanızın en büyük destekçisi olacaktır. Dingin ve kendi halinizde geçireceğiniz günler sizin için önemli olacaktır. İş fırsatları kadar duygusal olarak da destekler göreceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir.

Boğa burcundaki yönetici gezegeniniz Merkür'ün geri hareketine başlamasıyla geçmişe dair haberler ve ödemeler gündeme gelebilir. Haberdar olmadığınız konular karşısında kayıtsız kalmak yerine buradaki payını doğru anlamalısınız. Gerek sosyal ağlardan gerekse çevrenizden aldığınız haberlere dikkat etmenizde fayda var. Yaşadıklarınızın sağlığınızı olumsuz yönde etkileyeceğini bilerek kendinizi sakinleştirmelisiniz. Uykusuzluk, beslenme problemleri ve stresten kaynaklanan öfke krizlerine karşı önlem almalısınız. Size maddi ve manevi zarar getirecek her şeyi uzaklaştırmaya çalışırken kendinizin de taşımadığına emin olmalısınız.

Güneş ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumu size yeni güvenli alanlar sunabilir. Bu doğrudan bir alan,ya da ilişki şeklinde olmayacak ama bakış açınızda, olaylarla mücadele şeklinizde değişikliğe gidince fark edebileceksiniz. Güvenmenin ne demek olduğunu, kimlere güvenip kimlere güvenmeyeceğinizi anlayacağınız bazı olaylarla öğrenebilirsiniz. Gizli konuşmaların ve düşmanlıkların ortaya çıkması karşısında kendi yolunuza gitmekle ilgili fikirler ağır basabilir. Borçlanmalarınızı yönetmek, gelirinizi düzen altına almak için işinizle ilgili bazı adımlar atmanız gerekebilir.

Burcunuzda ilerleyen Venüs'ün Chiron ile kurduğu üçgen açı, arkadaşlıklarınızın hayatınız üzerindeki etkisini size hatırlatabilir. Başkalarını fikirlerinizle desteklediğiniz kadar kendinizi de desteklemiyorsanız kendinizi bir konuya ya da kişiye bağımlı hissedebilirsiniz. İlişkilerinizin doğru mesafesini, hayatınızın sınırlarına ve yapmak istediklerinize göre belirlemelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Tüm sermayenin en değerlisi insana yapılan yatırımdır.”

Nisan 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 33' 52" R
Ay
Boğa
25° 55' 32" R
Merkür
Koç
22° 24' 27"
Venüs
Boğa
11° 20' 29"
Mars
Koç
06° 10' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 33"
Satürn
Balık
17° 16' 33"
Uranüs
Boğa
22° 49' 51"
Neptün
Balık
29° 08' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
21° 07' 21"
Lilith
Başak
24° 16' 08"
True Node
Koç
15° 18' 57"
Son Güncelleme : 08/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>