İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Neptün'ün Balık burcundaki geri hareketiyle beraberhayatınızdaki seçimleriniz ve tutumlarınız konusunda bazı öneriler getirebilir. Kendinizi gereksiz yere yorduğunuz, üzdüğünüz ya da zamanınızı fazlasıyla alan durumları gözden geçirmelisiniz. Bunları en aza düşürmek için bir çaba göstermeniz gerekebilir. Bunun için gereken motivasyonu, kariyerinizi geliştirecek durumlardaki aksaklıklar ve boşa çıkan beklentilerde bulabilirsiniz. İşinizi iyi şekilde yapmanız için gereken teknik ve duygusal konulara daha fazla eğilmelisiniz. Kendinize ve sorumluluklarınıza zaman ayırmanızda fayda var.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür'ün Yengeç burcundaki kavuşumuyla beraber, ekonomik konuları ilgilendiren bazı atılımlar yapabilirsiniz. İşinizin öne çıkması, değer ve emek verdiğiniz durumların fark edilmesi motivasyonunuzu arttırabilir. Duygusal olarak iyi hissedeceğiniz bir süreç olabilir. Konuşmak, paylaşmak, birikiminizi sunmak ve bunları başkasının ilgisine açık hale getirmek potansiyelinizin nerelere gidebileceğini size gösterecektir.

3 Temmuz'daki Oğlak dolunayı, parasal konulardaki akışı düzene sokmanıza yardımcı olabilir. Kendinizi güvende hissetmenizin önündeki engelleri kaldırıyorsunuz. Banka veya diğer ödemeleriniz, maddiyatın ve bunun devamlılığının önemli olduğu konuları daha ciddi bir şekilde ele alabilirsiniz. Bu yönde bir hazırlığın içinde olmak sizi ilerleyen günlerde daha iyi başlangıçlar yapmak konusunda destekleyebilir. Özgüven kadar bunun altını doldurmanızın da önemini fark etmek, sadece finansal olarak değil psikolojik olarak da ayağa kalkmanızı sağlayacaktır. Ruhsal ve bedensel olarak daha iyi hissetmeniz için alışkanlıklarınızı endişelerinizin gölgesinden çıkarmalısınız.

Mars'ın Başak burcuna geçişi ev içindeki işler ve ilişkileri hızlandırarak gündeme taşıyabilir. Evrak işleri, faturalar, taşınma ve düzenleme gibi süreçlerle ilgilenebilirsiniz. Fazla eşyalarınız başta olmak üzere yaşam alanlarınızdaki gereksiz ve kalabalıklık oluşturan her şeyi eleyebilirsiniz. Temiz, rahat ve rahatınıza hizmet eden bir ortam kurmak için uğraş verebilirsiniz. Sorumluluk aldığınızda kendinizi başka fikirlere ve seçeneklere kapatmadığınız sürece aldığınız sonuçlar sizi memnun edebilir. Aile içindeki gerginliklere, kazalara ve tartışmalara engel olmak için bunu dikkate almanızda fayda var. Bir rutin yakalamanın emek istediğini ve bu emeği makul şekilde vermek gerektiğini unutmayın.

17 Temmuz'da Kuzey Ay Düğümünün Koç burcuna Güney Ay Düğümünün ise Terazi burcuna geçişi sizi yeni bir sosyal çevreye ve ilişki mantığına götürebilir. Fedakar ve iyimser tavrınız, enerjiniz ve fikirlerinizle dikkatleri çekebilirsiniz. Ancak bunların sizin aleyhinize sonuçlanmaması için seçimlerinizi doğru yapmak, ilk aklınıza geleni mantıklı bir şekilde uygulamak gerekebilir. Daha sosyal ve mutlu bir çevrenin içinde yer almak sizi besleyecek ve daha iyi fikirler üretip çalışmanıza destek olacaktır. Bu nokta düzeniniz, beklentileriniz, hayalleriniz ve bunları yaşama biçiminiz önemli derecede değişebilir. Bu değişimin parçası değil kendisi olmalısınız. Hayatınızın geri kalanına etki edecek olan her şeyi kendi girişiminizle oluşturabilirsiniz. Bunun hakkını verin ve artık sahneye çıkın. Yengeç burcunda gerçekleşecek yeni ay da sizi destekliyor olacaktır. Para kazanmak, kendinize güvence oluşturmakla ilgili fikirleriniz yoğunlaşabilir. Bu konu bazı takıntılarınızı ve bağımlılıklarınızı aşmak konusunda size destek verebilir. Aklınızı iyi ve fayda sağlayacak işlere yormak başka şeylere olan ilginizi azaltabilir. Dürtüsel davranmamaya ve duygularınızla hareket etmemeye özen gösterdiğinizde başarınız ve mutluluğunuz kaçınılmaz olacaktır. Bırakılması gerekeni bırakıyorsunuz.

Mars ve Satürn'ün karşı karşıya duruşu ev vesorumluluklarınız arasında sizi sıkıştırabilir. Kendinizi nereye ait hissettiğinizle ilgili sorunları aşmaya çalışınca odaklanma sorununuzun da üstesinden gelebilirsiniz. İşinize, imkanlarınıza sahip çıkmak adına sıkı sıkıya tutunduğunuz bazı yanlışların sizi olumsuz durumlara yönlendirmesiyle karşılaşabilirsiniz. Buna kayıtsız kalmak yerine davranışlarınızı, fedakarlıklarınızı ve duygularınızı daha kontrollü sunmanız gerektiğini fark edeceksiniz.

Venüs'ün Aslan burcunda geri hareketine başlaması sosyal ağlarda ve çevrelerde dikkatli ve özenli olmanız gereken bir döneme işaret edebilir. Söylediklerinizin yanlış anlaşılmaması, ego ve güç oyunlarının yaşanmaması ve doğru ifadeler kullanabilmek için iki düşünüp bir konuşmanız gerekebilir. İlişkileriniz, kurduğunuz ya da kuracağınız işbirlikleriniz için aceleci ve kendi istediğini direten bir tutum sergilemekten kaçınmalısınız. Birbirini anlayan, bu yönde çaba gösteren insanların mutlu olduğuna ve öyle kalabildiğine inanmalısınız. Güneş'in de 23 Temmuz itibariyle Aslan burcunda seyredecek olması size bu yönde destek verecektir. Özellikle kendinizi tanıtabilmek, çalışmalarınızı gösterebilmek ve hakkınız olanı alabilmek adına önemli bir sürece giriyorsunuz. Sabırlı, çalışkan ve kontrollü bir tutum sergileyin. Duygusal etkileşimlere açık olabilirsiniz ancak bir anlık heyecanla hareket etmemenizde fayda var.

Chiron'un Koç burcunda geri hareketi kendinizi geleceğe dönük konularda ikna etmenizi sağlayabilir. Kaygılarınızda ya da şüphelendiğiniz durumlarda çevrenizin desteğini hissedebilirsiniz. Uzun vadeli planlar kurmak, mevcut planlarınızı değerlendirirken özeleştirinizi daha yapıcı bir şekilde yapmak sizin için belirleyici olabilir. Bir şeyler oluşturmak isterken bunun tüm yönlerini görün ve iyi yönlerini arttırmak için çalışın, bu sayede olumsuz durumların hepsini alt edebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür ve Venüs'ün Aslan burcunuzda bir araya gelmesi bazı konularda sizi son noktaya getirebilir. Kararlarınızı kesinleştirmek isteğinizi ilişkilerinize de yansıtabilirsiniz. Doğru mesafeyi ya da noktayı bulamadığınız, zorlandığınız, problemler yaşadığınız ya da probleme neden olduğunuz durumlar gündeminize gelebilir. Bunu çözmekten yana olmalısınız. Böylece hem hakkınızın teslim edilmesini sağlayabilir hem de telafi çabanızın takdir görmesinin önünü açabilirsiniz. İş görüşmelerinden ziyade kendi işinizi yapmak, iletişim becerilerinizden gelir elde etmek adına iyi bir dönem olabilir.

Merkür'ün Başak burcuna geçişi sizi biraz ev hayatına yaklaştırabilir. Burada daha çok vakit geçirmek, ailenizle ilgilenmek, evinizin ihtiyaçlarına odaklanmak dışarıda yaşadığınız bazı sorunları aşmanıza yardımcı olabilir. Bunun getirdiği bir sonuç olarak taşınma, farklı bir tarzda ya da ortamda yaşamak gibi düşünceleriniz oluşabilir. Vereceğiniz kararlarla sizin için en iyi ortamı kuracağınız bir dönemdesiniz. Duygusal konulara ve yatırımla ilgili imzalara açıksınız.

Motivasyon Sözü: “Büyük insan liderlik peşinde koşmaz. Bunun için çağrılır ve bu çağrıya cevap verir.”

Temmuz 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 09" R
Ay
Terazi
01° 37' 23"
Merkür
Boğa
03° 43' 15"
Venüs
Boğa
23° 30' 07"
Mars
Koç
13° 43' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 24"
Satürn
Balık
17° 59' 24"
Uranüs
Boğa
23° 24' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 11"
Lilith
Başak
25° 21' 53"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>