Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güneş ve Satürn size destek oluyor. Çok daha tutarlı ve hırslı hareket ediyorsunuz. Ayın 20'sinden itibaren İkizler burcundaki Mars çevrenizden gelen tekliflere kulak kesilmeniz gerektiğini öğütlüyor. Gerektiğinde nüfuzlu insanlarla iletişim kurmaktan çekinmeyin. Ağustos 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2022

Koç Burcu

Yönetici gezegeniniz Mars’ın Uranüs ile Boğa burcundaki kavuşumu size kararlarınız ve fırsatlar konusunda farklı pencereler açıyor. Parasal konularda yenilikler gündeme geliyor. Gıda zehirlenmelerine karşı önlem alın. Sınırlarınızı zorlarken sağlığınızı ihmal etmeyin.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle birlikte, çalışma ortamınızdakiyoğunluğu artıyor. Devlet meseleleri ve farklı sorumluluklar gündeminize gelebilir. Elektronik aletler ve işinizdeki değişiklikler sizi mutlu edebilir. Koçlar, Ağustos’ta sağlık anlamında dikkatli ve şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Spora başlayarak aldığınız zayıflama kararınızı destekleyebilirsiniz. Büyük değişimlere ve sıkı çalışma ortamlarına hazırlanın.

Koçlar, Ağustos ayında Venüs’ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte enerjiniz artıyor. Işığınızı yansıtıyor, öne çıkıyorsunuz. Hobilerinizden kazanç elde edecek, sürpriz tanışmalar yaşayacaksınız. Yalnızlığınız son bulabilir! Devamlı olmasını istiyorsanız ilişki için çabalayın.

12 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay sosyal çevrenizde elemelere yol açıyor. İlişkilerinizi ve hedeflerinizi gözden geçiriyorsunuz. İdealleriniz ve bulunduğunuz nokta arasındaki farklar netleşiyor. Kendinizle kalmanız kafanızı toplamanızı sağlayabilir.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle fikirlerinizi parlatıyorsunuz. Resmî kurumlarda netlik kazanıyorsunuz. Kendinizi doğru ifade etmeye özen gösterin. Trafikte ve elektronik alet kullanımında dikkatli olun. Yakınlarınızla keyifli seyahat planları yapabilirsiniz.

Venüs Jüpiter üçgeninin kesinleşmesi, yarım kalan aşklarda netlik kazanmanızı sağlayabilir. Alamadığınız ödemelerde sonuçlanmalar olabilir ve kadın otorite figürleri sizi destekleyebilir.

Güneş’in Başak burcuna geçmesi ve Yeni Ay’ın gerçekleşmesiylehayatınızda yükseliyorsunuz. Çalışmıyorsanız yeni birbulabilir,sahibiyseniz terfi edebilirsiniz. Yoğun tempolu hayatınızda kendinize iyi bakın. Zihinsel ve fiziksel anlamda güçlendiğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Uranüs’ün Boğa burcunda retrolamasıyla finansal yatırımları ve aldığınız riskleri gözden geçiriyorsunuz. Geçmişte yarım kalan projeler netlik kazanabilir. Esnek olmaya ve mevcut durumunuzu korumaya çalışın.

Terazi burcuna geçecek olan Merkür, ilişkilerinizle ilgili karar ve insanlardan haber almanızı sağlayabilir. Evlilik ve ortaklıklarda şanslı olduğunuz maddi ve manevi anlamda rahat bir sürece giriyorsunuz.

Motivasyon sözü: "Aklına koyduğun şey, sonunda dönüştüğün şeydir."

Ağustos 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 53' 16" R
Ay
Terazi
29° 09' 41" R
Merkür
Koç
16° 08' 34"
Venüs
Koç
22° 42' 55"
Mars
Balık
24° 32' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 51"
Satürn
Balık
15° 57' 34"
Uranüs
Boğa
21° 58' 02"
Neptün
Balık
28° 41' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 28"
Lilith
Başak
22° 35' 31"
True Node
Koç
15° 38' 48"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>