Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 4\'üne doğru Mars ve Satürn verimli çalışmanızı sağlıyor. Büyük adımlar atmanın vakti geldi! İş görüşmelerine katılmak ya da toplantı düzenlemek için ayın ilk haftasını tercih edin. Güneş ve Merkür becerikliliğinizi ve konuşma yeteneklerinizi arttıracak. Daha sonrasında da bu çizgide ilerlemeye devam ediyorsunuz. Nisan 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Koç Burcu

Burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile Nisan ayına hızlı bir giriş yapıyor, 2022’nin asıl defterlerini şimdi açıyorsunuz. Tıkandığınız, engellendiğinizi düşündüğünüz ve çözümsüz kalan konuları hızlı ve şaşırtıcı bir şekilde sonuca bağlayabilirsiniz. Hayata geçirmek istediğiniz fikirleriniz, spor ve beslenme alışkanlığıyla ilgili gündemleriniz oldukça ideal bir haftaya, aya giriyorsunuz. Motivasyonunuz yükselecektir ancak bunu koruyacak ve ileriye taşıyacak olan da sizim tutumlarınız olacaktır.

Haftanın başlarında ses kısıklığına dikkat edin. Baş ağrısı ve ses kısıklığına dikkat etmelisiniz. Güneş-Chiron ve Merkür’ün burcunuzda kavuşacak olması, sizi durduran bir etki gibi görünse de nerede durup nerede hareket etmeniz gerektiğini çözdüğünüzde işinizi kolaylaştıracaktır. Hızlı yaşamanın kalite ile doğru orantılı olmadığını anlamalısınız. Geçmişte kalan bir ilişkiniz ya da kendinizle ilgili halının altına attığınız konuşmalar veya durumlar söz konusu olabilir. Hızlı çıkışlar yerine, bunları kabullenmeyi seçmelisiniz. Yola çıkmak, düşüşleri ve virajları da hesapladığınızda kolaylaşır.

Merkür’ün burcunuzdan ayrılarak Boğa burcuna geçmesiyle birlikte ekonomik gücünüz ve saygınlığınız ön plana çıkıyor. Bunu sürdürülebilir kılmak ve daha iyi noktalara taşımak için finansal girişimler ve ortaklıklara gidebilirsiniz. Sizin için değerli olanın, maddi ve manevi olarak sizi besleyenin ne olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. Standartlarınızı da buna göre belirleyebilirsiniz. Anlaşılır ve sade isteklerinizi kaliteli ve sağlam bir şekilde kazanca dönüştürebilirsiniz. Kendinizi güvence altına alıyorsunuz. Sabırlı olun.

Jüpiter ve Neptün’ün Balık burcundaki kavuşumuyla birlikte, özellikle sosyal sorumluluk projelerine dikkat çekebilir ve gönüllülük esaslı girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayatınızda çok büyük bir değişimin ilk adımı söz konusu olacak. Kendi hayallerinizi gerçekleştirirken başkalarına da faydası olacak işler yapmanız mümkün olabilir. İçsel olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Tüm bu gayretiniz size bu hayatta inanacağınız ve tutunacağınız yeni bir olanak tanıyabilir. Sevgi konusunda yara aldığınız şeyleri keşfediyorsunuz.

Aşk hayatınızda beklenilmeyen itiraflar ve muhtemelen şaşıracağınız konuşmalar yapmanız mümkün olabilir. Belkide çok değer verdiğiniz kişiler tarafından sevilmediğinizi görüyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Mars’ın da Balık burcuna geçmesiyle, bunların aksine kendi halinde kalma isteğiniz artabilir. Zamanı kendinize ayırmak, bir inzivaya çekilmek iyi bir fikir olabilir. Ancak bu inziva sizin için bir depresyon sebebi değil tam tersi özgüveninizi tazeleyip sahalara daha verimli bir şekilde dönmek için olmalıdır. Sezgilerinizin ve doğru kullanılan bir enerjinin size istediğiniz sonucu vereceğini unutmayın.

16 Nisan’da ilişkiler evinizde gerçekleşecek olan Terazi burcundaki dolunay önemli olacaktır. İlişkileriniz önemli sınavlar verebilir, hayatınızdaki insanlar konusunda elemeler yapabilirsiniz. Kararlı bir duruş sergilemenin önemini, sizi ikileme ve kafa karışıklığına iten insanlara yenilmediğinizde anlayabilirsiniz. Evlilik, boşanma, ortaklıklar en önemli gündem maddeleriniz olacaktır. Yaşadığınız durum her ne ise ona artık son ve net bir çizgi çekiyorsunuz. Yurtdışı bazlı düzenlediğiniz projeleriniz varsa oldukça başarılı bir döneme doğru ilerliyorsunuz.

Kariyerinizle ilgili önemli adımlar atılabilir, girişimleriniz neticesinde işte istediğiniz sonuçları elde etmeye başlayabilirsiniz. Bu ay mümkün oldukça düşmanlıklardan ve rekabetlerden uzak durun. Kimseye hedef olmayın. Kendinizi en çok bu konuda organize etmeye çalışın. İşlerinizle ilgilenin ve önünüze bakın. Başarılarınızla dilden dile konuşulacağınız bir zamandasınız.30 Nisan’da yılın ilk güneş tutulmasını para evinizde yaşayacaksınız. Çok iyi para kazandığınız bir döneme girdiğinizi göreceksiniz. Öyle güçlü ve iyi kazanacaksınız ki bu duruma siz bile şaşıracaksınız. Bunu daha detaylı mayıs ayı raporlarında konuşacağız.

Motivasyon Sözü: “Bulutlar gelir ve gider. Ancak gökyüzü hep baki kalır.” 

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 40' 05" R
Ay
Başak
07° 43' 14"
Merkür
Koç
17° 36' 29"
Venüs
Koç
17° 22' 50"
Mars
Balık
21° 11' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 17"
Satürn
Balık
15° 32' 23"
Uranüs
Boğa
21° 43' 41"
Neptün
Balık
28° 33' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 23"
Lilith
Başak
22° 06' 44"
True Node
Koç
15° 36' 25"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>