Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 5'inden itibaren özel yaşamınızda dahi sabırlı davranmakta zorlanıyorsunuz. Gerginsiniz ve diğer insanlarla uyum sağlamakta zorlanıyorsunuz. Aile içinde kavgalar mümkün ve gençlere karşı anlayışlı davranmakta güçlük çekiyorsunuz. Beraberliğinizde ufak bir kavgaya rağmen yatakta aranızı düzeltiyorsunuz. Kasım 2021 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, korkularınızdan sıyrılıp yeni gündemlere kucak açacağınız bir Kasım ayı sizi bekliyor. Ayın Başak burcundaki seyriyle, bir düzenlilik halinden ziyade yeni bir düzene hazırlık yapmak isteyebilirsiniz. Kasım ayının ilk gününe girişte Ay-Neptün karşıtlığı ile başlıyor olmanız duygusal olarak zorlayıcı bir durum hissettirebilir. Burada hissettiğiniz duygular aslında gerçekçi olmanız gerektiğine dair olacak. Artık öğrenmeniz gereken, sizi korku etkisinde bırakan şeylerin üstesinden gelmek olduğunu biliyorsunuz. Korkuyor olsanız da yürümeniz gereken sebeplerin daha fazla olduğunu fark ediyorsunuz. Bazı döngüler, 5 Kasım’daki Akrep yeniayı ile kırılmaya başlayacaktır. İşte o zaman, maddi ve manevi açıdan elinizdeki tüm imkanları daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Yeni işiniz için yaptığınız görüşmeler şekillenebilir. Dilekçe, terfi ya dabaşvurularından sonuçlar almaya başlıyor olabilirsiniz. Özellikle bu tutulma döngüsü iki yıl sürecek bir etki olacak. Bu yeniay etkisiyle gerçek manada sizi tüketen son iki yıllık bir döngüyü kapatıp bir devrim yaratıyorsunuz. Eğer kredi, alacaklar, hukuksal konular belki de ortaklarınıza yapacağınız ödemeler söz konusu olabilir. Evliyseniz eşinizin işleri ile ilgili şaşırtıcı ve sürprizli gelişmelere hazırlıklı olun.6 Kasım’da Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesiyle, içinde bulunduğunuz sürece daha realist bir gözle bakabilirsiniz. Hesap geçmişiniz size bu konuda iyi bir rehber olacaktır. Bu geçmiş maddi olduğu kadar manevi olması yönüyle de sizi etkiliyor. Uzun zamandır anlaşamadığınız konularda kendinizi tüm tutkunuzla ifade ettiğinizi göreceksiniz. Asıl hedefinizin ve asıl niyetinizin ortaya çıktığı bir dönem. Bu noktada önemli olan neler ektiniz ve ne niyetlerle buraya geldiniz.

5 Kasım’da Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi, kariyerinizin ilişkileriniz ve kazançlarınız üzerindeki etkisine işaret ediyor. Şimdi parlama zamanı diyebiliriz. Gerçekten çok çalıştığınız ve hakkını verdiğiniz işlerin içine giriyorsunuz. Bu ay terfi ya da yer değişimleriniz belki de önemli yapacağını işbirlikleri çok güçlü olacak. Finansal anlamda sürpriz bazı kazanımlara hazırlıklı olun. Yaptıklarınız dikkat çekici olacaktır. Bu da yapacaklarınızın teminatını oluşturuyor. Güven veriyorsunuz.

Venüs ve burcunuzdaki Chiron’un 15 Kasım’daki kare açısı, sizi birtakım manipülasyonlar konusunda uyarıyor. Üzerinizdeki yükü atabilmek adına harcamalar yapmaktan, insanlarla özellikle önemli kadın figürlerle tartışmaya girmekten kaçınmalısınız. Kıskanılma ya da önüne taş konulması konusunda bazı girişimler duyabilirsiniz. Sabırlı olmanız, olayları daha iyi analiz etmenizi sağlayacağı için ilişkileriniz konusunda iyileştirici fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Siz her zamanki gibi sadece işinizi yapın.

19 Kasım’da Ay tutulması Boğa burcundaki ay tutulması ile hissetmeye başlayabilirsiniz. Gündeminiz kendinize nasıl değer katacağınız yönünde ilerleyecektir. İşte bu tutulma size hem aşk hem parasal koşullarda önemli bir tükenmişliği bitirip yeni bir kapı açıyor. Korkularınızı silip atın. Yeniden muhteşem bir döneme başlıyorsunuz. Tüm çalışmalarınızda, ilişkilerinizde en önemli kriter güvence ihtiyacınızın karşılanması olabilir.

22 Kasım’da Güneş’in, 24 Kasım’da da Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle birlikte, hayatınızı sorgulayabilir, nasıl daha mutlu bir yaşam inşa edeceğiniz üzerine düşünebilirsiniz. Üzerinizde iyimser bir hava hakim olacağı için, insanları ve kendinizi anlatmakla ilgili kaygılarınızdan kurtulabilirsiniz. Şansınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Zaten aklına gelenleri hayata geçirmek için bekleyen biri değilsiniz. Bunu daha etkin ve mutlu bir şekilde yapıyor olmak, hayatınızı daha yaşanılır kılacaktır. Yurt dışıyla ilgili gündemleriniz hız kazanabilir.

29 Kasım haftasında Güneş ve Merkür’ün kavuşumu, bu noktada heyecanınızı ve motivasyonunuzu yükseltiyor. Güvenmek, insanlarla paylaşım halinde olmak, sahip olduklarınızı paylaşmak size çok cazip gelebilir. Fedakarlığınızın suistimal edilmemesi için yanında olduğunuz ve yakınınızda tuttuğunuz insanlar konusunda daha dikkatli olmalısınız. Öncelikleriniz arasında ilk sıraya kendinizi ve kendinizle ilgili gerçeklerinizi koyun.

Motivasyon Sözü: “Dışarı hava karardığında içindeki ışığı yak. Azimli insanların güneşi içinden doğar.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 25"
Ay
Kova
22° 36' 07"
Merkür
Koç
17° 46' 37"
Venüs
Boğa
03° 25' 48"
Mars
Koç
01° 14' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 05"
Satürn
Balık
16° 44' 50"
Uranüs
Boğa
22° 27' 36"
Neptün
Balık
28° 58' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 11"
Lilith
Başak
23° 33' 24"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>