Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 7'sinden itibaren Terazi burcundaki Mars ve Güneş, Yay burcundaki Venüs aşk hayatınız konusundaki en büyük destekçileriniz. Partnerinize karşı çok daha anlayışlı davranıyorsunuz ama tek bir şartla: O size, sizin ona sunduğunuz özgürlüğü sağlıyorsa. Ayın 17'sinden sonra koşturmaca bitiyor ve ortak bir zeminde anlaşıyorsunuz.  Ekim 2021 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, sahne alacağınız ve ilişkilerinizden destek alacağını bir Ekim ayına başlıyorsunuz. 6 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte yeni ortaklıklara imza atabilir, ikili ilişkilerinizle ilgili bazı sorumluluklar alabilirsiniz. Yine 6 Ekim’de Plüton'un Oğlak burcunda ileri hareketine başlamasıyla gücünüzden ve gittiğiniz yoldan emin olduğunuzu hissedebilirsiniz. Kariyer hayatınızın aksayan ve değişime ihtiyacı olan bölümlerini yeniliyor, hayatınızı yeniden dizayn edecek güce kavuşuyorsunuz.

7 Ekim’de Venüs'ün Yay burcuna geçiş yapması, taşınma ve eğitim konularınızdaki aksaklıklarınızı olumlu sonuçlandırırken haklılığınızın ispatlanmasıyla ilgili gelişmelere de tanık olabilirsiniz. Hukuki konular başta olmak üzere, ilahi adaletin yaşantınızda birçok noktada tecelli ettiğini görebilirsiniz. Yeni fikirler ve bakış açısı kazanmış olmak, rahat ve keyifli arkadaşlıklar başlatabilir.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Mars'ın 8 Ekim’de Terazi burcundaki kavuşumu, ilişkilerinizle ilgili haksızlıkları sonlandırırken durağan hale gelen konulara da dikkat çekiyor. Öfkeli olmaktan ziyade, bir şeylerin herkes için daha iyi hale gelmesiyle ilgili müdahaleleriniz olabilir. Hak ve adalet size altın tepside sunulacaktır. 9 Ekim’de Güneş'in geri hareketteki Merkür ile kavuşumu ile, geçmişi yeniden deşmek yerine bugününüzü zorlayan ilişkileri geride bırakmak için size bazı ipuçları veriyor. Yapacağınız veya yaptığınız işbirliklerinde mevcut durumu değerlendirmeden karar vermeyin.

11 Ekim günü Satürn'ün Kova burcunda ileri hareketine başlamasıyla birlikte, projeleriniz hız kazanabilir. Karşılaştığınız zorluklarla olan mücadeleniz lehinize döneceği için gelecek adımların planlamasını daha iyi yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizde de arkadaşlarınızla ve bulunduğunuz ortamlarla ilgili problemler geride kalıyor. 19 Ekim’de de Jüpiter Kova burcunda ileri hareketine başlıyor ve geleceğe yönelik planlarınızı gerçekleştirmek adına şanslı günlere giriyorsunuz. Sorunların geri kalmasının dışında yeni işbirlikleri ve çevre kazanımıyla, fikirlerinizi büyütebilirsiniz. Özgürce hareket etmenin mutluluğunu tadacaksınız.

18 Ekim’de Merkür’ün ileri hareketine başlaması, karar alma ve adım atma konusundaki engelleri kaldırıyor. Duygusal, ticari ve sosyal tüm ilişkilerinizde işlerin yoluna girmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

20 Ekim'de burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Sonlandırmak istediğiniz konularda destek alacaksınız. İkili ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilir, umudunuzu kıran noktalarda tavrınızı kesin bir şekilde belli edebilirsiniz. Bir şeyleri bitirmek ya da başlatmak konusunda fevri olmayın, kendinize zaman tanımalı ve olayları tüm gerçekliği ile görmeye çalışmalısınız.

23 Ekim’de Güneş Terazi burcundan ayrılıyor ve Akrep burcuna geçiyor. Korkularınız ve endişelerinizi yeniyorsunuz. Daha sezgisel ve stratejik davranabilirsiniz. Ek gelir elde edeceğiniz teklifler ve mevcut işler konusunda da yeni imkanlar kapınızı çalabilir. Yönetici gezegeniniz Mars da 30 Ekim’de Akrep burcuna geçtiğinde, kendinize zaman ayırmanız konusuna dikkat çekecek. Yenilenmeniz, size sorun çıkaran noktalara ilgili yeni bir strateji kurmanız gerekiyor. İçsel olarak kendinizi güvende hissettirecek adımlar atabilir. Bu, ek gelirlerinizle ilgili gelişmeleri de hızlandıracaktır.

Motivasyon Sözü: "Hayatın imkanları, yelkenini açabildiğin rüzgarlarda gizlidir."

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>