Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 4'ünde Yay burcunda meydana gelecek Yeniay ay arkadaşlık ilişkilerinize renk katıyor. Ama aşk hayatınız için aynı şeyi söylemek zor. Ayın 11'i civarı Venüs ve Plüton aşk hayatınızı tehlikeli bir şekilde tutkulu kılıyor. İlişkinizin üzerinde ayrılık bulutları dolaşıyor. Eğer partnerinize değer veriyorsanız, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Aralık 2021 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, aldığınız ve alacağınız kararların hayatınıza farklı bir neşe getireceği bir aralık ayına giriyorsunuz. Gündeminiz oldukça yoğun ama ne yapacağınızı her zamankinden daha iyi biliyorsunuz. Çünkü Neptün’ün ay başı itibariyle artık ileri dönüşe geçmesi tüm yanılgılarınızı, görmezden geldiklerinizi ortadan kaldırmayı hedefliyor. Bu da net olarak göremediğiniz ya da görmezden geldiğiniz her şeyi açığa çıkıyor. İlk başta yüzleşmek korkutucu gibi gelse de zaman içinde asıl ihtiyacınızın bu olduğunu anlayacaksınız. Bir süredir kendi içinizde hazırlığını tamamladığınız ve kendinizce kuralına göre oynadığınız her şey için düğmeye basabilirsiniz. Farkına vardığınız acı tatlı bazı gelişmeler, yaşadığınız birtakım rahatsızlıklar size yeni yıl öncesi yeni bir rota çizdirecek. Değişiminizin önündeki perdeyi kaldırıyorsunuz.

Kendinizle ilgili en önemli farkındalığı yakalamanız, hayata nereden bakacağınızı bulmanız konusunda 4 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizi destekleyecektir. Geçmiş yıllarda yaşanan haksızlıkların geri dönüşlerine şahitlik edebilirsiniz. Uğradığınız iftiraların, önünüze çekilen setlerin artık sonu geldi. Bu bilinçle hareket edeceğiniz için, bu süre zarfında hayatınızla ilgili önemli değişikliklere de imza atabilirsiniz. Yeni bir sözleşme kapınızı çalabilir, hukuki sonuçlar elde edebilir, kendinizi bir yer değişikliği hazırlığının ortasında bulabilirsiniz.

Ay, aralık ayının ikinci yarısına sizin burcunuzda seyrederek girecek. Kendinizi bir şeyler yapmak konusunda çok heyecanlı hissedebilirsiniz. Aynı hafta 13 Aralık’ta yönetici gezegeniniz Mars’ın da Yay burcuna geçecek olması, önemli ve güzel etkiler altında olduğunu gösteriyor. Uzun vadeli işler yapabilirsiniz. Tutulmayla birlikte alınan kararları hızlı bir şekilde uygulamaya alabilir, önemli seyahatlere çıkabilir, aynı anda birden fazla konuyla ilgilenmeniz gereken imkanlar oluşabilir. Her ne yaparsanız, asıl yapmak istedikleriniz neyse o yoldan çıkmayacak şekilde hareket etmenizde fayda var. İyi niyetinizin suistimal edilmemesi için daha gözü açık olmalısınız. Seyahatlerde yaralanma ve kazalara karşı kendinize fiziksel ve mental olarak dikkat etmelisiniz.

Merkür’ün Yay burcundaki seyrinin son bulması ve Oğlak burcuna geçmesi,hayatınıza daha profesyonel hareketlilikler getirebilir. Önemli anlaşmalar vebirlikleri ile ekonomik harcamalarınız ve yatırımlarınız için planlar yapabilirsiniz. Geleceğine etki edecek bazı fikirler ve otorite figürleriyle kurulacak bağlantılar gündeminizi fazlasıyla meşgul edecektir. Bu durum ailenizle olan iletişiminize bir mesafe ve soğukluk getirebilir. Fazla eleştirel ve düşünülmeden söylenen sözlerin ilişkilerinizde kalıcı hasar bırakmamasına dikkat etmelisiniz. Ne kadar sabırlı ve mantıklı olursanız kazancınız o kadar yüksek olacaktır. 21 Aralık’ta Güneş’in de Oğlak burcuna geçmesiyle, bu alandaki çalışmalarınız hem daha görünür hem de daha yüksek bir ivmeyle ilerleyebilir. Kendinizi daha güçlü hissedebilir, daha sağlam planlar doğrultusunda çalışmalar yapabilirsiniz. Fark ediliyorsunuz, yolunuz açılıyor.

Aralık ayının sizin kariyerinizi ve hayallerinizi etkileyen önemli hadiselerinden biri de 19 Aralık’ta İkizler burcuda gerçekleşecek olan dolunaydır. Kova burcundaki Jüpiter’in destekleyici açısını da alan bu dolunay, size güzel finallerin sinyallerini yakıyor. Yakın zamanlarda ya da bir süredir üzerinizde çalıştığınız bir proje varsa, bir girişimde bulunduysanız artık son şeklini veriyorsunuz. Bu konuda bazı kafa karışıklıkları ya da kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bunu önlemek için ne istediğinizden emin olmalısınız. Şanslı bir dolunay yaşayacaksınız, bunu iyi değerlendirmek için aklınızdaki fikirleri hizada tutmalısınız.

Oğlak burcundaki Venüs’ün geri hareketi ve Plüton ile kavuşumu, kariyerinizle ilgili bazı takıntılarınızı ve problemleri gün yüzüne çıkarabilir. Elde edemediğiniz istekleriniz, daha önceki girişimleriniz ve üstlerinizle olan ilişkileriniz üzerinde düşünebilirsiniz. Sürekli bu konularla ilgilenmek ve durmaksızın çalışmak yerine kendinizi serbest bırakmayı deneyebilirsiniz. Eğer mümkünse izne çıkabilir, farklı uğraşlarla veya evinizle ilgilenebilirsiniz.

Bir süredir burcunuzda geri harekette olan Chiron 19 Aralık’ta ileri hareketine başlıyor. Hayatın yalnızca zor günlerden ibaret olmadığına ikna oluyorsunuz. Geçen süre içinde kendinize ve çevrenize olan duyarlılığınız kadar iyileştiğinizi, ilişkilerinizi yoluna koyduğunuzu görebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Eğer düşüncelerini düzene sokarsan, hayatında geri kalan her şey yerini bulur.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 41' 55" R
Ay
Başak
20° 10' 24"
Merkür
Koç
17° 07' 00"
Venüs
Koç
18° 40' 56"
Mars
Balık
22° 00' 11"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 46"
Satürn
Balık
15° 38' 38"
Uranüs
Boğa
21° 47' 09"
Neptün
Balık
28° 35' 24"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 05"
Lilith
Başak
22° 13' 45"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>