Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Bu ay çelişkili bir ruh hali içindesiniz. Bir yandan çok fazla hayaliniz var ama hata yapmaktan da korkuyorsunuz. Bu yüzden de hayalleriniz doğrultusunda hareket etmekten kaçınıyorsunuz. Sorunlar ayın 15'inden sonra az da olsa çözülüyor. Merkür her şeyi daha net görmenizi sağlıyor. Şubat 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, uzun süredir hazırlığını yaptığınız ve aklınızdan çıkaramadığınız her şeyi hayatınıza dahil etmeye hazır mısınız? Fikirleriniz oldukça yoğun ve uzun vadeli olacağı için yatırımlarınızın yönü de hızı da büyük oranda değişecektir. Bu durum bulunduğunuz arkadaş çevresini de etkileyecek, kendinize ve fikirlerinize destek sağlayacak insanlarla bir araya gelebileceksiniz. Güneş ve Satürn’ün de Kova burcunda kavuşması, size beklenilmeyeni en belirgin şekilde sunmaya hazırlanıyor. İdeallerinizden vazgeçmeyin. Bunun için verdiğiniz emeği, çıktığınız yolu net bir şekilde görebileceksiniz. Gücünüze güç katıyorsunuz.

Merkür’ün 4 Şubat’ta Oğlak burcunda ileri hareketine başlamasıyla birliktehayatınızdaki düğümleri çözmeye başlıyorsunuz. 2021 Aralık ayı itibariyle yaptığınız çalışmalarınızla ilgilenebilir ve son noktayı koyabilirsiniz. Terfi ve yer değişikliğiyle ilgili elinizden kaçtığını düşündüğünüz bazı konuların size olumlu dönüşleri olabilir. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Jüpiter ile olan destekleyici açısı, çabalarınızın karşılığını büyütecektir. Tercihiniz iyi ve faydayı büyütmekten yana olduğunda kazanan siz olabilirsiniz.

Ocak ayının sonunda Plüton ile kavuşan Merkür, ileri hareketine başlamasıyla birlikte 11 Şubat’ta Plüton ile Oğlak burcunda bir kez daha kavuşuyor. Son 2-3 hafta içerisinde deneyimlediğiniz, kendi potansiyelinizi ortaya koymak için üzerinizde çalıştığınız konularla ilgili sonuçlar elde edebilirsiniz. İşbirlikçi ve çözüm odaklı yaklaşımlarınız size maddi kazanç olarak da dönecektir. Terfi ya da girişimlerinizle ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Merkür’ün 15 Şubat’ta Kova burcuna geçmesiyle birlikte, geri hareket öncesinde buradaki başlayan işlerinizi ve girişimlerinizi hızlandıracaktır. Arkadaşlıklarınız, onlara verdiğiniz değerler ve kiminle neyi ne ölçüde paylaşacağınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

16 Şubat’ta Venüs ve Mars’ın Oğlak burcunda kavuşacak olması, hemilişkilerinizi hem de özel hayatınızı oldukça iyi yönde etkileyecektir. Kadın otorite figürlerinden göreceğiniz destekler, sizi hedeflediğiniz noktaya daha kolay oluşturacaktır. Mesafenizi koruduğunuz bazı ilişkileriniz bitebileceği gibi, kendi ilişkilere de yer vermek isteyebilirsiniz. Aynı gün, Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte aşka ve mutluluğa dair kararlarınıza son şeklini veriyorsunuz. Temelinde sevgi olmayan her işe, her ilişkiye son verip odağınızı tamamen değiştirebilirsiniz. Çocuk bekleyen ya da isteyen bir Koç burcuysanız, bu dolunay size beklediğiniz haberi verebilir; çocuklarınız varsa onlarla ilgili iyi sürprizler yaşayabilirsiniz. Çağın ve hislerinizin gereklerine göre harekete geçmeyi öğreniyorsunuz. Belkide artık sahneye çıkıyor kendizi yeniden gösteriyorsunuz.

Güneş’in 18 Şubat’ta Balık burcuna geçmesiyle birlikte, iç dünyanızda bir yolculuğa ve erken bahar temizliğine başlıyorsunuz. Hayatınızda büyük karmaşa yaratan insanlar ve olaylardan sıyrılabilirsiniz. Bunda, çevrenizdeki insanların ve gizli düşmanlarınızın da payı olabilir. Onlardan öğrenecekleriniz ya da onlarla ilgili öğrenecekleriniz size ilahi birer işaret olacaktır. Ay’ın Başak burcunda olacağı bu tarihlerde, sağlığınızla ilgili konulara eğilmeniz bu süreci daha verimli bir şekilde geçirmenizi sağlayacaktır. Tıbbi desteklerin dışında, kendinizi mental olarak da iyi hissedeceğiniz alanlara yönelmenizde fayda var. Doğal yöntemlere ve doğaya kulak vermek ihtiyaçlarınızı karşılamak yönünde işinizi kolaylaştırabilir.

22 Şubat’ta Mars ve Neptün arasındaki destekleyici açı, size birtakım hayal kırıklıklarınız karşısında nasıl mücadele edeceğinizle ilgili ipuçları verebilir. Son vermeniz gereken şeylere, yeni bir hayale adanmak ve bunu gerçekleştirmek için çalışmakla son verebileceksiniz.

Motivasyon Sözü: “İnsan bilinçli olarak düşünebildiği, güvenle beklediği ve mümkün olduğuna inandığı her şeyi yapabilir.”

Şubat 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 39" R
Ay
Akrep
19° 36' 18" R
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
24° 46' 12"
Mars
Balık
25° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 14"
Lilith
Başak
22° 46' 37"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>