Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Oğlak burcunda retro hareketini gerçekleştiren Venüs'ün etkisiyle duygularınız ve arzularınız konusunda daha mesafelisiniz. Aşk hayatınız yerine dostluklarınız ve aile bağlarınız gibi daha sağlam ilişkilere odaklanıyorsunuz. Eğer ilişkiniz varsa ay sonuna kadar bu mesafenizi koruyup sonrasında duygularınızdan emin olmayı hedefliyorsunuz.  Ocak 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, kendinizi ve kariyerinizi tam da hayallerinizdeki hale getireceğiniz bir aya, yıla giriyorsunuz. 2022’nin ilk gökyüzü hareketi, 2 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay oluyor. Artık hayatınıza ve kariyerinize etki edecek profesyonel gelişmelerin başlangıcını yapabilirsiniz. Otorite figürlerinizle yapacağınız konuşmalarda kesin kararlarınızı dile getirebilir, olaylara daha gerçekçi bakacağınız alanları oluşturmak için önerilerde bulunabilirsiniz. Kendinizden emin olmakla birlikte yeni bir kural dahilinde hareket etmenin önemini daha iyi anlamaya başlıyorsunuz.

Güneş’in Oğlak burcunda geri hareket eden Venüs ile kavuşumu,hayatınızdaki önemli kadın figürleriyle olan bağlantılarınızı ve öncebirliklerinizi gündeme getirebilir. Bir konuda haklılığınızın ortaya çıkması, önceki girişimlerinizle ilgili sonuçlanmaları ya da varsa eksikliklerin tamamlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. Bu sürecin sizin her şeyi bir kez daha düşünüp değerlendirmeniz için bir fırsat olduğunu unutmadan hareket etmelisiniz. Parasal gündemleriniz ön plana gelebilir, eski alacak ve vereceklerle yeniden hesap yapmanız gerekebilir. Bu dönem içerisinde alacağınız tekliflere, her zamandakinden daha fazla özenle yaklaşmalı ve emeklerinizi doğru yere koymak için çaba sarf etmelisiniz.

Ayın ilk günlerinde Kova burcuna geçen Merkür, 14 Ocak itibariyle geri hareketine başlayacak ve tüm düşüncelerinizi teker teker önünüze getirecek. Dijital piyasadaki çalışmalarınız, arkadaşlıklarınız ve koyduğunuz hedeflerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bir süredir devam eden bir işin ya da görüşmenin şu anki seyrine bakarak bazı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Planlarınız ve kariyeriniz ay boyunca gündeminizi meşgul edecektir. Dolayısıyla, sosyal çevrenizle olan ilişkilerinize veyapma şeklinize karşı daha özenli olmanızda fayda var.

18 Ocak’ta Yengeç burcunda bir dolunayın gerçekleşmesi, Uranüs’ün Boğa burcunda ileri hareketine başlaması ve ay düğümlerinin Boğa-Akrep aksına geçmesiyle birlikte hem gelecek ayları hem de yılın kalan zamanını önemli derecede etkileyecektir. Parasal kaynaklarınız, aile hayatınız ve buna bağlı olarak dayaşamınızla ilgili gündemleriniz yoğunluk ve kesinlik kazanabilir. Ne yapmak istediğinize, ekonomik kaynaklarınızı nasıl değerlendireceğinize dair kararlarınız veya çalışmalarınız hızlanabilir. Hayatınıza bir netlik ve farklılık getiriyorsunuz. Bu durum size, güzel sürprizleri de beraberinde getirecektir. Yeter ki kırmanız gereken zincirlerle vakit kaybetmeyin.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın 24 Ocak’ta Oğlak burcuna geçmesi, ayın başından beri yaptığınız planları ve attığınız hedefleri sonuca bağlayacaktır. Sizi oldukça yoğun ve zor bir tempo bekliyor olabilir. Üzerinize birden fazla sorumluluk yüklenebilir, farklıalanları veinsanlarıyla bir arada bulunabilirsiniz. Fevri çıkışlar ya da şikayetçi tavırlardan uzak durmalısınız, kurallarınıza bunu dahil etmeniz süreci sizin için daha verimli hale getirecektir.

29 Ocak’ta Merkür ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu, Venüs’ün de burada artık ileri harekete geçecek olmasıyla zirveye biraz daha yaklaşmış olacaksınız. Gücünüzü ve fikirlerinizi ispat edebileceğiniz imkanlar doğabilir. Emeklerinizin karşılığı olacak ödemelerin ya da mevkilerin teklifleriyle ilgilenebilir, ilişkilerinizi iyileştirebilir bu konuda bir süredir devam eden aksamaları ve yanlış anlaşılmaları sonlandırabilirsiniz. Ocak ayını geride bırakırken, yaşadığınız zorlukların sizi yılın 11 ayını daha güçlü geçirmek üzere hazırlandığını unutmayın. Hayatınızı sıfırdan değil, tecrübelerinizden kuruyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Savaşta yağan mermi yağmuru, o yağmurdan ürkmeyenleri ürkenlerden daha az ıslatır.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 55' 23" R
Ay
Akrep
24° 53' 08"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 17' 31"
Mars
Balık
26° 09' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 50"
Satürn
Balık
16° 09' 21"
Uranüs
Boğa
22° 05' 04"
Neptün
Balık
28° 45' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 42"
Lilith
Başak
22° 49' 26"
True Node
Koç
15° 34' 39"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>