Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 3'ünden itibaren Mars ve Plüton'un verdiği cesaretle bileğinizin hakkıyla istediklerinizi elde etmek için mücadele ediyorsunuz. Rakipleriniz yüzünden bu pek de kolay olmuyor ama meydan okumalar aynı zamanda sizi motive de ediyor. İş hayatınızda işler tam istediğiniz gibi olmasa da müzakereler konusunda beceriklisiniz. Mart 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, mart ayına Ay/Chiron üçgeninin etkisiyle başlayarak yaşadığınız olaylara ve geldiğiniz yere başka bir yerden bakmayı deneyimliyorsunuz. Sosyal çevrenizden edindiğiniz bilgiler ve buradan kuracağınız bağlantılar, kişisel sorunlarınızla ilgili çözümlere ışık tutabilir. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay ile, kalbinizin sesine daha çok yer verebilir, öğreneceğiniz birtakım gerçeklerle bazı konularda kendinize daha fazla önem vermeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Güneş ve Jüpiter’in de 6 Mart’ta burada kavuşacak olması burada aldığınız kararları uygulamak için size birçok fırsat tanıyacaktır.

5 Mart’ta Oğlak burcundaki Mars, Plüton ve Venüs’ün kavuşumu kariyerinizle ilgili önemli ve kazançlı bir dönemin kapısını aralayabilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda, kendinizi ortaya koymak isteyebilir artık kendinize ait bir düzen ve kazanç planı kurabilirsiniz. Hafta sonunda Kova burcuna geçecek olan Venüs ve Mars’ın, burada kavuşacak olmasıyla birlikte, özellikle dijital mecralardaki çalışmalarınız konusunda sizi oldukça destekliyor. Girişimlerinize ve arkadaşlık ilişkilerinize öncelik vermenizde fayda var. Yönetici gezegeniniz Mars’ın gökyüzündeki hızlı etkileşimi sizin için mart ayını unutulmaz kılabilir. Şaşırmaya ve şaşırtmaya hazır olun.

Merkür’ün Balık burcunda hareket etmeye başlamasıyla birlikte, kendinize ve çevrenize zaman tanımak isteyebilirsiniz. Balık yeniayında aldığınız kararları uygulamak, bunlarla ilgili fikirler geliştirmek için mental bir tatile çıkmak size iyi gelecektir. Üzerinizdeki baskı ve sorumlulukların ağırlığını hafifletmek bu sürecin en önemli kilidi olabilir. Emek vermekle akışa müdahale etmek arasındaki çizginin neresinde durmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Yaşadıklarınıza farklı bir kıyıdan bakmak ve bunlar üzerine konuşmalar yapmak ilişkilerinizi iyileştirecektir. Güneş ve Neptün kavuşumuna bu ruh haliyle hazırlanmak, size aldığınız kararlar ve kurduğunuz hayallerin gerçekliğini daha net gösterebilir. Sizin için daha üstün bir planın olduğuna şahitlik edebilirsiniz.

14 Mart’ta ayın ikinci yarısı Aslan burcundaki Ay’ın Venüs, Mars ve Satürn’e karşıt konumuyla başlıyor. Karşılaştığınız zorluklar nedeniyle bir motivasyon eksikliği yaşatabilir. Nedenlerinizi ve bugüne kadar verdiğiniz çabayı, kurduğunuzbirliklerini düşünerek hareket etmelisiniz. Hiçbir şey için değilse bile, süreç içerisindeki mutlu olduğunuz ve kendinizi ortaya koyabildiğiniz için devam etmeyi başarmalısınız. Özellikle anneniz ya da hayatınızdaki önemli kadın figürleriyle aranızda bir gerilim yaşanmaması adına sakin kalmanızda ve güç gösterisine girmemenizde fayda var.

Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile 18 Mart sonrasında temiz bir sayfa açabilirsiniz. Çalışmak ve heba olmak arasındaki farkı daha net görüyorsunuz. Neye ne kadar emek vermeniz gerektiğini anlayabilir, kendinizi ihmal ettiğiniz gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Sağlığınız ve beslenme şeklinizin yaşam kaliteniz üzerindeki etkisini iyileştirmek için birtakım önlemler almanızda fayda var. Kendi önünüzde koyduğunuz ya da başkalarının koyup fark etmediğiniz tüm engelleri görecek ve de aşacaksınız. Artık buna her zamankinden daha hazırsınız.

Mart ayının sizin için en önemli hadisesi Güneş’in sizin burcunuza geçecek olmasıdır. 2O mart sonrası yeni bir döngüyü başlatmakla birlikte güneş dönüşünüzü başlatıyorsunuz. Bugüne kadar yaptıklarınızı yeterince düşündünüz, şimdi bundan sonrasına odaklanmalısınız. Her ne kadar, her zaman ileriye giden biri de olsanız yorgun düştüğünüz noktalar yaşadınız. Artık hepsine bir sünger çekiyorsunuz. Güneş’in Plüton ile kuracağı destekleyici açı, sizi durduran her şeyi kırıp ilerlemeniz konusunda gerekli motivasyonu sağlayabilir. Giyim tarzınızdanbirliklerinize kadar birçok konuda kişisel devriminizi gerçekleştirebilirsiniz. Mars ve Chiron üçgeninin de desteğiyle, korkularınızın üzerine gidiyorsunuz. Emek verdiğiniz yerde iyileştiğinizi görmek enerjinizi arttıracaktır. Merkür’ün de

27 Mart’ta Koç burcuna geçmesiyle, çalışmalarınız hız kazanabilir. Hemhayatınızda hem de ilişkilerinizde merakınızı gidereceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni duygusal ve ticari girişimler mümkün olabilir. Bu süre zarfında söylemleriniz konusunda dikkatli olmanız, haklıyken haksız duruma düşmenize ya da yanlış anlaşılmanıza engel olacaktır.Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu, mart ayını profesyonel bir şekilde kapatmanıza yardımcı olacaktır. Hem duygusal bazda hem de ekonomik anlamda tüm girişimlerinizin temelini sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni bir yapılanma sürecinde olduğunuzu düşünerek hareket etmek buradaki kazanımlarınızın da kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Motivasyon Sözü: “En iyi karar vericiler, kararları yüzünden en çok acı çekmeye razı olan, ama yine de kararlı olma yeteneklerini koruyan insanlardır.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 44" R
Ay
Başak
20° 20' 13"
Merkür
Koç
17° 06' 39"
Venüs
Koç
18° 41' 58"
Mars
Balık
22° 00' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 58"
Satürn
Balık
15° 38' 43"
Uranüs
Boğa
21° 47' 12"
Neptün
Balık
28° 35' 26"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 08"
Lilith
Başak
22° 13' 51"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>