Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Koç burcunda konumlanan Jüpiter ve Mars becerilerinizi inanılmaz bir şekilde artırıyor. Kapasitelerinizin zirvesindesiniz ve bunun farkında olmak içinizi kendinizi aşma isteğiyle dolduruyor. Finansal anlamda ise Merkür bir finansal bir sorunu çözüme kavuşturabilir ve ayın 3'ünden itibaren bir başarı elde etmenizi sağlayabilir. Haziran 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, İkizler burcundaki yeniayın etkisiyle başladığınız yeni haftada Merkür’ün Boğa burcunda ileri hareketine geçmesiyle ticari ve ekonomik konular hızlanmaya başlıyor. Ödemelerinizdeki aksamaların son bulması, artık daha elverişli bir zeminde hareket ettiğinizi görmeniz mali açıdan kendinizi güvence altına almanızı kolaylaştıracaktır. 2-3 haziran zamanlarında Ay ve Uranüs’ün destekleyici açısı, size bazı döngüleri kırmak ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirmekle ilgili sürprizler getirebilir. Aile içinden şaşırtıcı haberler, beklenmedik parasal konular gündeminize gelebilir.

5 Haziran Satürn’ün Kova burcunda geri hareketine başlaması, 2020-2021 yıllarında yaşadıklarınızın sonuçlanmasını beraberinde getirebilir. Bu dönemlerdeki girişimleriniz için artık son hazırlıklarınızı yapmanız için gökyüzü tarafından destekleniyorsunuz. Bu hazırlıklara, sosyal çevrenizdeki değişimler vekaynaklarınızdaki yeni hedefler de dahil olabilir. Daha az insan, daha çok çalışma ve özgürlük için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Güvendiğiniz insanlarla ilgili çizgileri yeniden gözden geçiriyorsunuz.

6-7-8 Haziran günleri, evinizde ve özellikle işyerinizdeki birçok işinizi toparlayabilir, kendinize zaman ve alan oluşturabilirsiniz. Başak burcundaki Ay size psikolojik ve fiziksel olarak huzursuz, dağınık hissettiren her şeyden kurtulmanız için yardımcı olabilir.Her şeyi toparlama telaşının altında, hayatınızın geldiği noktaya dair sorgulamalar yatabilir. İşlerinizi planlamak ve yeni bir düzen oluşturmak adına harika olacak.Özeleştirileriniz yapıcı olmalıdır. Böylelikle hem kendiniz hem de çevrenizle olan iletişiminiz daha da iyi hale gelecektir.

12 Haziran sonrası; Venüs ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu pek çok mali sürprizi barındırıyor olabilir. İş koşullarınızdaki değişiklikler, aniden ve hızla gelişen yeni işler gündeminizi meşgul edebilir. Hayatınıza daha kalıcı bir şeyler bırakmak isterken bunu hiç beklemediğiniz ya da düşünmediğiniz şekillerde yapmanız gerekebilir. Hayatın size sunduklarına karşı anlayışla yaklaşmaya çalışın. Tüm bunlar sizi ekonomik açıdan daha güçlü hissedeceğiniz bir noktaya getirebilir. Neye değer verdiğiniz ve vereceğinizle ilgili düşünceleriniz değişiyor.Mayıs ayının başından bu yana sürdürmeye ve anlamaya çalıştığınız konulardaki tıkanıklığı geride bırakıyorsunuz.

13 haziranda Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte hem ilişkileriniz hem de girişimlerinizde yoğun bir gündem sizi bekliyor olacaktır. Bekleyen ya da ertelenen işleriniz bir anda hızlanabilir, sınav ve eğitimle ilgili çalışmalarınızın sonuçları gelebilir. Ticari girişimlerinizde istediğiniz ivmeyi yakalayabilirsiniz.. Bu sayede hayatınıza yeni insanlar ve fikirler dahil edebileceksiniz. Elektronik cihazlarınızı ya da aracınızı yenilemek adına uygun bir dönemdesiniz.

14 Haziran’da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte, seyahat planlarınızı daha uzun vadeli hale getirebilirsiniz. Yurtdışı seyahatleriniz ya da planlarınız ortaya çıkıyor. İnsanlarla bir araya gelmek ve farklı yerler görmek size kendinizi iyi hissettirecektir. Ancak söylemleriniz ve eylemlerinizin tutarsız olması bazı şeyleri aleyhinize çevirebilir. Ani tepkilerden uzak durmalısınız. Mali durumunuzu etkileyecek bazı sonuçlanmalar, özellikle de hukuksal konulardaki haklılıklarınız göz önüne serilebilir. Büyüyorsunuz ve kariyerinizde zirve bir döneme ilerliyorsunuz. Buna hazırlıklı olun.

21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ev ve aile hayatınızın vaktinizin büyük kısmını doldurması mümkün olabilir. Ev işleriniz, düzenleme ve tadilat, taşınma ve alım satım gibi işlemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Sadece maddi olarak değil manevi yönden de birçok toparlanma yaşayabilirsiniz. Anne ve babanıza karşı olan tutumlarınız, onlarla ilgili düşüncelerinizi değiştirecek gelişmeler söz konusu olabilir. Onlardan öğrenip kendi hayatınıza taşıdığınız olumlu ve olumsuz her şeyin farkına varabilirsiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz bir ortama kavuşuyorsunuz.

23 Haziran Venüs’ün İkizler burcundaki seyrine başlamasıyla ortaya bir fikir koymak ve bundan üzerinden hareket etmekle ilgili düşünceleriniz yoğunlaşabilir. Özellikle yazılı işler, editörlük, sosyal medya gibi konularda yeteneklerinizi göz doldurabilir. Yeni insanların da dikkatini çekeceğiniz bu süreçte, yeni ticari fikirler üzerinde de çalışabilirsiniz. Yakın çevrenizden birilerine duygusal çekim hissedebilirsiniz, aşk ve ilişki konusundaki çekinceleriniz son buluyor. İletişim yönünüz güç kazanıyor. Tanışacağınız yeni insanlar bu dönem çok önemli olacak.

Neptün’ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla siz de kendi içinizde geriye dönük sorgulamalar yapabilirsiniz. Bırakamadıklarınız, göremedikleriniz, görmek istemediklerinizle yüzleşebilirsiniz. Hayatınızı bile isteye zorlaştıran konulara ve insanlara olan bakış açınızı, yaşadıklarınızı irdeleyerek değiştirebilirsiniz. Retro süresi boyunca ertelediğiniz birçok konuyla yeniden ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizle barışmak için iyi bir fırsat kapınızı çalıyor, bunu değerlendirin.

Yengeç burcunda 29 Haziran’da gerçekleşecek yeniay ile birlikte aile yaşantınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Gündeminiz ve odak noktanızın bu yönde değişmesi, sizi başta endişelendirebilir. Yeni bir hayata atılma, yeni bir düzen kurmakla ilgili çekincelerinizi kenara bırakmalısınız. Fikir ayrılıklarını göremediğiniz detayları görmek için kullanmanızda fayda var. Ev değişikliği, ev içi düzenlemeler, annenizle olan ilişkileriniz önem sırası bakımından öncelikli hale gelebilir.

Motivasyon sözü: “Eğer hayat sadece sevinçle dolu olsaydı, hiçbir zaman cesur ve sabırlı olmayı öğrenemezdik.” Helen Keller

Haziran 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 17' 33" R
Ay
Aslan
08° 42' 37"
Merkür
Koç
19° 01' 08"
Venüs
Koç
14° 22' 55"
Mars
Balık
19° 18' 05"
Jüpiter
Boğa
20° 51' 05"
Satürn
Balık
15° 17' 47"
Uranüs
Boğa
21° 35' 45"
Neptün
Balık
28° 28' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
19° 52' 50"
Lilith
Başak
21° 50' 33"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 16/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>