Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 4'üne yakın Güneş ve Uranüs sayesinde finansal anlamda güzel bir haber alabilirsiniz ya da kazanımlarınızı artırmanızı kolaylaştıracak şartlara sahip olabilirsiniz. 10 Mayıs'ta başlayan Merkür retrosu ise seyahatleriniz ya da randevularınızla ilgili beklenmedik sorunlara yol açabilir. Hazırlıklı olun! Mayıs 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs’ün burcunuza geçmesiyle kendinizi mental ve fiziksel olarak zinde hissedeceğiniz, enerjinizin ve ışığınızın parlak olacağı bir döneme giriyorsunuz. Düşüncelerinizdeki heyecanı dış görünüşünüze de yansıtmak için kişisel bakımınız, estetik işlemleriniz, giyim tarzınızla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için fazladan bir çaba harcamanıza gerek kalmayacağı için tüm enerjinizi hayatınızı şekillendirmeye harcayabilirsiniz. Cesur ve enerjik haliniz ilişkilerinizde de etkisini gösterecek; yeni bir ilişkiye başlamak, yeni insanlarla bir araya gelmek bu dönemin en önemli gündem maddesi olacaktır. Duygularınızı kontrollü yaşarsanız günün sonunda kazanan olabilirsiniz.

İyi hissettirecek ve yeteneklerinizle ilgili olan konulara yönelmek harcamalarınızda bir artış oluşturabilir. İlerleyen günlerde sorun yaşamamak adına, fikirlerinizi size gelir getirecek şekilde de işlemenizde fayda var. Güneş ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu, Ay’ın da Boğa burcunda seyretmesi sizi bu anlamda oldukça aydınlatabilir ve birtakım sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kazanç kaynaklarınız veolanaklarınızda şaşırtıcı gündemleriniz olabilir. Kendinizi farklı bir işin hazırlığını yaparken bulabilir, zorla sürdürdüğünüz çalışmalardan sıyrılabilirsiniz. Keyfinizin yerine gelmesi, kazanç elde etmeniz ya da tam tersi durumlarda oluşacak aşırı beslenme dürtüsünü kontrol etmelisiniz. Değer kavramınızı yeniliyorsunuz.

Merkür’ün İkizler burcundaki geri hareketiyle birlikte hem fiziksel hem de sosyal mecralarda kontrolü ele almanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerle olan konuşmalarınız vebirlikleriniz konusunda aceleci olmadan, ön izleme yaparak ilerlemelisiniz. Bu dönemde birçok konuda geri dönüşler alabilir, ailenizi de ilgilendirebilecek konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda ilginç bir şekilde çevrenizde ilgi gören biri oluyorsunuz. Genelde peşinden koşan taraf olan sizin şimdi peşinizden koşanlar oluyor. Emin olmadığınız hiçbir konuda kesin bir tutum sergilememenizde fayda var. Bu, her türlü ilişkiniz için geçerli ve önemlidir. Venüs koç süreci hızlı bir tüketim verir. Duygularınızı, sevginizi, paranızı hızlıca tüketmeyin. Duyduğunuz her şeye hemen itimat etmemeli, gerçekliğini araştırarak temkinli yaklaşmaya çalışmalısınız. Seyahat planları yaparken bir B planı hazırlamayı ihmal etmeyin. Sakin bir zihin yapısıyla hareket ederseniz, birçok girişiminiz için iyi bir hazırlık dönemi geçirebilirsiniz.

Mayıs ayının sizin için en önemli hadiselerinden biri Jüpiter’in 12 yıl sonra yeniden burcunuza geçecek olmasıdır. 2002-2005 yılında yaşadıklarınız, kazanımlarınız, kaybettikleriniz ve geldiğiniz noktayı tekrar hatırlamak, size bu süreçte neyi nasıl değerlendirmeniz konusunda rehberlik edebilir. Bu yıllarla bağ kurabilirsiniz. Bu demek değil ki o yılların aynısı olacak. Olsa bile siz eski siz değilsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gereken gücü ve fırsatları bulabilirsiniz. Kendi deneyimleriniz, düşünceleriniz ve planlarınız ön plana çıkabilir. Fiziksel görünüşünüz, hedeflerinize öncelik tanıyabilirsiniz. Ancak hem kilo problemleri için yediklerinize hem de ilişkileriniz için tutumlarınıza dikkat etmenizde fayda var. Venüs ve Chiron’un da burcunuzda kavuşum yapması, ilişkiler konusunu daha fazla gündeme getirebilir. Kendinize ve karşınızdaki insana olan sorumlulukları, birbirinizin ihtiyaçlarını gözetmek sorun yaşadığınız noktaları iyileştirmeniz için olanak tanıyabilir.

Akrep burcundaki ay tutulması ile ne yapmanız ve ne yapmamanız gerektiğiyle ilgili tüm sorulara somut karşılıklar bulabilirsiniz. Mevcut ilişkinizde enteresan bir şekilde soğuyorsunuz. Bazı uzaklaşmalar mümkün olabilir. Mevcut durumunuzu korumanın zorlaştığını hissettiğinizde, burada değiştirmeniz gereken bir şeyler olduğunu düşünmelisiniz. Ekonomik ve psikolojik kaygılarınıza fazla kafa yormak yerine bunları çözecek yeni girişimler için planlar yapabilirsiniz. Eşiniz ya da ailenizden gelecek destekler, yükünüzü biraz olsun hafifletebilir. Kendinize yeni bir düzen kuruyor hem mental hem de fiziksel açıdan ayağınıza bağ olan tüm insanlardan ve işlerden sıyrılıyorsunuz.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın Balık burcundaki Neptün ile kavuşumu, sizi kendi içinize doğru dönmenizi fısıldayabilir. Geldiğiniz noktayı, hayallerinizi, bazı insanlarla aranızdaki mücadeleyi değerlendirebilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak aktivitelerin içinde bulunmalısınız. Yoga, ibadet, meditasyon, seyahat, sosyal sorumluluk çalışmaları bu kavuşum etkisiyle hayatınızda daha fazla yer edinebilir.

Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ve buradaki Merkür ile kavuşumuyla, sosyal çevrenizde daha görünür olabilir, farklı kesimlerden yeni insanlarla tanışabilir. Merkür’ün geri harekette olması sebebiyle, sadece yeni insanlarla değil hayatınızda var olan ve bir süredir görüşmediğiniz insanlar, rafa kaldırılan projeler, yarım kalan işler de gündeminiz olabilir. Bazı haberler ve uyarılar alabilir, yaşantınıza yön veren fikirlerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Tanınırlığınızın nimetlerinden faydalanın.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın burcunuza geçmesiyle tüm mücadelenizin yönü yine kendinize dönüyor. Uzun süredir beklediğiniz projelerin sonuçlarını alıyorsunuz. Bu ay vize işlemleri ya da yurtdışı seyahatleri aniden gelişmek zorunda kalabilir. Arka planda hazırlığını yaptığınız işleri ortaya koymak, ilişkilerde kendinizi ispatlamak bu dönemde gündeminizde önemli tutacaktır. Daha hırslı ve atılgan hissedebilirsiniz. Cesaretiniz ve özgüveniniz her zamankinden daha yüksek olacağı için, aynı anda birçok durumun içinde yer alabilirsiniz. Bu süre zarfında öfke sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Gerek ilişkilerde gerekse kariyerinizde düşünmeden, planlamadan yaptığınız ve söylediğiniz her şeyin bir dönüşü olabilir. Spora başlamak, kişisel bakımınıza ağırlık vermek, yeni bir yaşam stili oluşturmak için ideal bir zamandasınız. Jüpiter’in de Mars ile kavuşması, burada yaşanan her şeyi ve sonuçları büyük bir resim olarak size sunabilir. Neye emek verdiyseniz, gücünüzü nereye yönlendirdiyseniz onun karşılığını alacağını unutmayın.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte parasal konularla ilgili kalıcı kararlar alıyorsunuz. İş ve alan değişiklikleriyle ilgili düşünceleriniz ya da bu yönde aldığınız teklifler varsa değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Geri hareketteki Merkür’ün Boğa burcuna gelmesi, kararlarınızın sağlamlığını test edecek gelişmeler getirebilir. Ödenmemiş borçlar, alacak verecek konuları, tahsilat işlemlerinizi gözden geçirmeli, harcamalarınızı daha kontrollü yapmalısınız. Kendinizi sağlama alın.

Ayın son gününde İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay, size önemli yolculukları ve insanları getirecektir. Fikirlerinizi ispatlamak, bunlara güvenmek ve buna göre yaptığınız planlarınızı uygulamaya koymak için ideal bir zamandasınız. Ticari girişimleriniz, eğitim hayatınızla ilgili önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. El becerileriniz ve yazma yeteneklerinizi değerlendirmek iyi sonuçlar getirebilir. Yeniay etkisiyle çevrenizde sözlerinizle ya da hakkınızda söylenenlerle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Duyduğunuz her şeye hemen inanmamak, arkadaş çevrenizi yenilerken paylaşımlarınızı kontrollü yapmak size avantaj sağlayacaktır. Yeni tecrübeler ediniyorsunuz.

Motivasyon Sözü: "Ümit sana yeni bir dünya vaat eder, yeter ki sen ona gerçeği ver."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 49" R
Ay
Oğlak
18° 35' 28"
Merkür
Koç
16° 43' 02"
Venüs
Boğa
00° 23' 34"
Mars
Balık
29° 20' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 55"
Uranüs
Boğa
22° 19' 08"
Neptün
Balık
28° 53' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 52"
Lilith
Başak
23° 16' 59"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>