Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Jüpiter yükselmeniz ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeniz konusunda size destek oluyor. Ama organizasyon eksikliğiniz ve doğaçlama hareket etmeye olan eğiliminiz ayın 20'sine doğru bazı insanların canını sıkabilir. Ayın 13'ünden itibaren çok daha verimli ve iradeli bir çalışma disiplini sergileyeceksiniz. Temmuz 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Mayıs ayından bu yana gündeminiz oldukça yorucu oldu. Hep bir şeylerin peşinden koşan ve çabalayan taraf siz oldunuz. İş hayatınızda ya da ortaklarınızla olan iletişimlerde şaşırtıcı yaşanan şeylerin bu ay sonuçlarını alma zamanındasınız. Aşk hayatınız bu ay heyecan verici şekilde yükselişe geçiyor. Mars’ın Boğa burcundaki seyrine başlamasıyla yeni aya ve yeni haftaya maddi gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı tereddütlerinizden ya da ısrarlarınızdan kurtulmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Emin olmadan hamle yapmak istemeyebilirsiniz. Bu durum sizi yenibağlantıları konusunda yavaşlatmaz. Aksine daha güvenli bir şekilde yol almanızı sağlar. Ay, Uranüs üçgeninin etkili olduğu hafta boyunca mali konularda önemli sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedikteklifleri gibi beklenmedik harcamaları da düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Yengeç burcuna geçen Merkür, aile içinde önemli gündemleri ortaya çıkarabilir. Yaşantınıza ve yaşam alanlarınıza yön verecek kararlar alabilirsiniz. Evlilik, ev sahibi olmak, gayrimenkullerle ilgilenmek bu kararların başında gelebilir. Aile içi ilişkileriniz konusunda hassaslaşabilirsiniz. Özellikle anneniz ve ailedeki,ortamındaki kadın figürlerle yapacağınız konuşmalar etkili olabilir. Merkür’ün Yengeç burcundaki Lilith ile kavuşumu, size reddettiğiniz konuları getirebilir. Bunları reddetmek yerine yüzleşmeyi seçmelisiniz. Kabullenmeniz ve sert yanınızı törpülemeniz gereken bilgiler, gerçekler açığa çıkabilir.

13 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte kariyerinizi etkileyecek kararlarda nihayete varıyorsunuz. Önemli bitişlerin önemli başlangıçlar getireceği bir dönemdesiniz. Çizgileri, nitelikleri belirgin hale gelen planlarınızın ve uygulamalarınızın son halini görebilirsiniz. Bu sayede izlediğiniz yol ile ilgili kararlarınızı da gözden geçirebilirsiniz. Kendinden emin duruşunuz, üstlerinizin dikkatinden kaçmayacaktır. Yeni tecrübeler edineceğiniz, yeni ilişkiler kuracağınız ve tutumlarınızı ilişkilerinize göre güncelleyeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Dolunayın Mars ile kuracağı kontak, adımlarınızı güçlendireceği gibi parasal anlamda da önemli gelişmeleri beraberinde getiriyor. Emeklerinizin sonucunda kazanmaya başlıyorsunuz.

Merkür ve Güneş’in Yengeç burcundaki kavuşumuyla, kendiniz ve aileniz için önemli kararlar alabilir ve bunları yürürlüğe koyabilirsiniz. Evlilikle ilgili konuşmalar, tanışma ve ilk adımlar sözkonusu olabilir. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz için istekleriniz doğrultusunda hareket etmeniz de kolaylaşacaktır. Doğru hayaller ve doğru istekler üzerine düşünebilirsiniz.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle ev alım satım işlemleri, yeni yuva kurma fikirleri, yatırım kaynaklı işlemler gündeminizde yer tutabilir. Maddi ve manevi değeri yüksek girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu konuda oldukça şanslı ve verimli bir dönemdesiniz. Duygusal kararlar vermemeye çalışmalısınız. Bulunduğunuz yerden ayrılmanın hayatınızdan bir parça koparmadığını, aksine yeni parçalar ve olanaklar doğuracağını düşünmelisiniz. Ay Jüpiter kavuşumu, aile içinde abartılı tepkiler vermenize neden olabilir. Tutumlarınıza dikkat etmelisiniz. Fevri ve büyük yatırımlar yapmamak adına üzerinde düşünerek hareket etmek akıllıca olacaktır.

Güneş ve Merkür’ün Aslan burcundaki seyahatine başlaması içinizdeki gücü yeniden fark etmenizi sağlayacaktır. İstekleriniz hakkında daha çok konuşabilir, yatırımlarınıza ve ilgi alanlarınıza yönelebilirsiniz. Yapacağınız görüşmeler, tanışacağınız insanlar bu yönde sizi fazlasıyla besleyebilir. Duygusal dünyanız hareketleniyor. Etkileşimlere ve yeni ilişkilere açıksınız. Duruşunuz, kimliğiniz ve fikirleriniz dikkatleri çekebilir. Sivrilmemeye özen gösterin. Çocuk sahibi olmakla ilgili fikirler, çocuklarınızın ihtiyaçları ve onlara yönelik aktiviteler gündeme geliyor.

Burcunuzda geri harekete başlayan Chiron, kendinizi yetersiz hissettiğiniz alanları bulmak ve bunları tamamlamak adına size fırsatlar tanıyabilir. Motivasyonunuzu düşürmek yerine hedeflerinizi, kendinizle ilgili kararları belirgin hale getirmelisiniz. Bu sayede daha hızlı sürede toparlanabilir, yanlış ilişkilerin ve işlerin içinden çıkmanızı kolaylaştırabilirsiniz. Yaraların tedavi edilmek için olduğunu ve ders niteliği taşıdığını unutmayın.

Motivasyon sözü: "Neyin mümkün olduğuna inanıyorsanız, sizin için mümkün olan odur."

Temmuz 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 59' 51" R
Ay
Akrep
25° 50' 30"
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
25° 23' 10"
Mars
Balık
26° 12' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 54"
Satürn
Balık
16° 09' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 19"
Neptün
Balık
28° 46' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 58"
Lilith
Başak
22° 49' 56"
True Node
Koç
15° 34' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>