Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Elinizden geleni yapsanız da yılın son ayında kapasitenizin altında kaldığınızı kabul etmeniz gerek. Özellikle ayın 20'sinden itibaren yeterince motivasyonunuz yok. Yalnızca minimum düzeyde çaba sarf ediyorsunuz. Bu sizin için yoğun bir dönemse, biraz yardım almaya çalışın ve temel görevlerinize konsantre olun. Aralık 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Neptün’ün Balık burcundaki ileri hareketine başlamasıyla, içinizde yaşadığınız belirsizlikleri sonlandırıyorsunuz. Hayatınızdaki saplantılı problemlere ve ilişkilere şekil vermeniz ve önünüzü görmeniz size yeni yaşama motivasyonları katabilir. İyi niyetli olduğunuz konularda ödül alabilir ve büyüklerinizin desteğini görebilirsiniz. Sabretmenin beklemekle aynı şey olmadığını gördünüz ve artık harekete geçiyorsunuz.

Merkür’ün Oğlak burcuna geçişiyle kariyerinizle alakalı gündemler zihninizde yer edinebilir. Kendinizi geliştirdiğiniz noktalarda ilerleyebilirsiniz. Yeni bir yol arayışında otorite figürleriyle görüşebilir, statünüzle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özgüvenli ve ne istediğini bilen hallerinizle dikkat çekiyor olmanın olumlu taraflarına yönelmeli, insanlara gereksiz mesafe koymaktan kaçınmalısınız. Venüs’ün de Oğlak burcuna geçişi ile bu süreci daha nazik ve kontrollü geçirebilirsiniz. Gerçekçi adımlar atmanızın karşılığını alabilir veçevrenizle sosyalleşeceğiniz planlar yapabilirsiniz.  

8 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile kendiniz ve çalışmalarınızla ilgili eksikleri fark ediyorsunuz. Asıl amacınızı daha iyi anlamak için fevri hareketlerden uzak durun. Amacınızın, fikirlerinizi uygulanabilir hale getirmek olduğunu görerek farkındalıkla ilerleyebilirsiniz. Ortaya çıkan söylentilere ve elektronik cihazlarınızın yedeklenmesine özen gösterin.  

Güneş’in Satürn ile kurduğu olumlu açı ile düşündüklerinize göre hareket edebilirsiniz. Hayallerinizi uygulamaya koymalısınız. Yurt dışı kaynaklı işlerinize yönelmeniz ve alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız size yol gösterebilir. Sakin kalarak zorlu durumlara basit çözümler bulabilirsiniz. Yaşamınızı değişime göre uyarlıyorsunuz.  

Ay’ın Venüs ile zorlayıcı görünüm oluşturması, kariyerinizle alakalı kişilerle gerginlik yaşamanıza neden olabilir; kadın figürlerle yaptığınız konuşmalara dikkat etmelisiniz. İş ilişkisi çerçevesinde iletişiminizi yürütmeniz iki taraf için de faydalı olacaktır.   

Jüpiter’in ilerleyişine burcunuzda devam etmesiyle, kişisel anlamda düzenlemek istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hevesinizin kırılmasına odaklanmak yerine motivasyonunuzu yeniden kazanmalısınız. İş ve ilişkilerinize yönelik planlarınızı temize çekebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve kilo kontrolünüzle ilgilenebilirsiniz. Burcunuzdaki Chiron’un da ileri hareketine başlamasıyla, şifanın sizde olduğunu fark etmenin önemini görebilirsiniz. Çevrenize sunduğunuz desteğe asıl sizin ihtiyacınız olduğunu anlıyor ve bu konuda ödüller alıyorsunuz. Gölgelerden kurtulmanın ve verimli sonuç almanın tadını çıkarın.

Güneş’in 22 Aralık’ta Oğlak burcuna geçişi, sorumluluklarınız konusunda ilerlemenizi sağlayabilir. Yeni kurallar koyuyor ve işleriniz konusunda profesyonel ilerliyorsunuz. Prensip sahibi olmanız daha görünür olmanıza yardımcı olacaktır.  Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile avantaj elde ediyor ve hazırlıklarını yaptığınız görüşmelerle ilgili fırsatları değerlendiriyorsunuz. Yer değişikliği ve zam gibi konularda sonuçlar alabilirsiniz. Köklü değişiklikler yapıyor ve 2022 yılı itibariyle yaptığınız girişimlerin olumlu sonuçlarıyla yeni planlar yapıyorsunuz.  

Oğlak burcundaki Merkür’ün 29 Aralık’ta geri hareketine başlamasıyla yöneticilerinizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızı tamamlamalı ve sözlü atışmalardan kaçınmalısınız. Kendi bildikleriniz konusunda inat etmeyin veortamında bir araya geldiğiniz kişilerle olan ilişkinize dikkat edin.  

Motivasyon Sözü: “Biz bütün ışığa sahibiz; yapmamız gereken tek şey, düşüncelerimizi pratiğe dökmek.”

Aralık 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 26' 35" R
Ay
Yay
14° 41' 34"
Merkür
Koç
16° 05' 54"
Venüs
Koç
27° 13' 04"
Mars
Balık
27° 21' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 34"
Satürn
Balık
16° 17' 60"
Uranüs
Boğa
22° 10' 21"
Neptün
Balık
28° 48' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 04"
Lilith
Başak
22° 59' 50"
True Node
Koç
15° 29' 38"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>