Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 18'ine kadar her şey yolunda gidecek. Ardından, Mars ve Neptün'ün etkisi altında özellikle finansal konularda zor durumda kalabilir ve pişmanlık duyacağınız bir karar alabilirsiniz. Ayın 27'sinden itibaren Mars ve Satürn imkanlarınızı artıracak ve daha istikrarlı, sağlam bir davranış sergilemenizi sağlayacak. Kasım 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay tutulması, maddi konulara yaklaşımınızı ve yaşadıklarınızı değerlendirme şeklinizi değiştiriyor. Girişimlerinizde dikkatli olmalı ve kalıcılık aramalısınız. Değer kavramınızı değiştirebilir veya yeniden tanımlayabilirsiniz. İş ortaklarınız ve kazanç kapılarınızda yenilenme yaşayabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı, belirlediğiniz yeni stratejiyle değiştirirken direnç göstermeyi de bırakıyorsunuz.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumuyla, hayatınızdaki maddi olanakların düşündüğünüzden daha fazla olduğunu ve bunları geliştirebileceğinizi fark edebilirsiniz. Bilmediğiniz öğrenimler kazanabilirsiniz. Bir problem olduğunu hissettiğiniz konuların üzerine gidebilir ve farklı bakış açıları kazanabilirsiniz. Ek gelirinizi iyileştiren haberler alabilirsiniz. Venüs Neptün üçgeninin de etkisiyle, bu durumdan kazanç elde edebilirsiniz. Psikolojik ve ekonomik anlamda özgürleşiyorsunuz.

Venüs’ün Yay burcuna geçişi enerjinizi yükseltiyor ve hayata sımsıkı tutunmanızı sağlıyor. Hayat akışınız hız, yaşadıklarınız anlam kazanıyor ve kendinizi bu anlamda geliştiriyorsunuz. Araştırma ve seyahat dolu bu sürecin hazırlıklarına başlamalısınız. Var olan planınız doğrultusunda adım atmak kolaylaşacaktır. Sosyal anlamda kurduğunuz bağlantılarla daha pozitif hissedebilir ve yardımseverliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Duygusal etkileşimlere fazlasıyla açıksınız.

Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle, planladığınız her şeyi yapmanın formülünü buluyorsunuz. Hızlı düşünüp karar aldığınızdan, sosyal medyada ifadelerinize özellikle dikkat etmelisiniz. Düşündüklerinizi ifade etmek ve uygulamak için doğru zamanı bulmalısınız. Seyahat planlarınız gündeme gelebilir, pasaport yenileme ve hukuksal konularda hakkınızı alabilirsiniz.

22 Kasım’da Güneş’in Yay burcuna geçmesiyle, planlarınızı gerçekleştirebileceğiniz imkanları buluyorsunuz. Gelişmeniz gereken alanı fark ediyor ve bu noktada araştırma yapıyorsunuz. Seyahat ve yurt dışı planlarınız gündeme gelebilir. Pasaport ve vize konularında açığınızı kapayabilirsiniz. Hukuksal anlamda hakkınızı aldığınız bu dönemde, bir süredir devam eden arabuluculuk işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Maddi ve manevi anlamda hak ettiğinizi alıyorsunuz.

Yay burcunda 24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay ile özgürleşiyor; bağımlılıklarınızı bırakıyor ve kendinize farklı bir alan açıyorsunuz. Hayatı doyasıya yaşadığınız planlar yaparken farklı duygular tadabilir ve asıl ihtiyacınızın bu olduğunu fark edebilirsiniz.

Jüpiter’in Balık burcunda ileri harekete geçmesi, yazın yaşadıklarınızı önünüze çıkarabilir. İyi niyetli olmayan insanlara yüzleşebilir ve daha önce yapamadığınız konularda telafi şansı elde edebilirsiniz. Bu kişilerle tam anlamıyla barışmasanız bile, bu durumun sizi olumsuz etkilememesini sağlayabilirsiniz. Artık daha yapıcı ve sınırlarınızı koruyan bir şekilde ilerliyorsunuz.

Mars’ın Satürn ile kurduğu üçgen açı, dijital çalışmalarınızda ve sosyal medyada sizi destekliyor. Artık yeni kuralları belirliyor ve buna göre oynuyorsunuz. Böylelikle yeniortakları elde edebilir ve imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Durumunuzu iyileştiriyorsunuz. Ay’ın da Kova burcunda ilerliyor oluşuyla fikirsel anlamda ilerlemeniz kolaylaşıyor. Arkadaşlık konusunda kiminle yolunuza devam edeceğinize net bir karar veriyorsunuz.

30 Kasım’da kesinleşecek olan Merkür Mars karşıtlığı ile söylemleriniz ve eylemleriniz uyuşmayabilir. İnandığınız şey doğrultusunda fikirler edinmelisiniz. Önemli kararlar almak için beklemenizde fayda var.

Motivasyon Sözü: “Gerçek şu ki, mesele fikir değildir; mesele, daima onunla ne yaptığındır.”

 

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 42' 19" R
Ay
Başak
20° 15' 19"
Merkür
Koç
17° 06' 49"
Venüs
Koç
18° 41' 27"
Mars
Balık
22° 00' 30"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 52"
Satürn
Balık
15° 38' 40"
Uranüs
Boğa
21° 47' 11"
Neptün
Balık
28° 35' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
20° 05' 06"
Lilith
Başak
22° 13' 48"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>