Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ay başında Merkür'ün düz hareketine geri dönmesinin yanı sıra Ekim ayı boyunca sizi destekleyen Güneş, Mars ve Satürn, profesyonel ve sosyal hayatınızda başarılı olmanıza yardımcı olacak. Her konuda iyisiniz, bunu gösterin! Hak ettiğiniz başarıyı, ayın 10'undan itibarense iyi finansal haberleri alacaksınız. Ekim 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür’ün Başak burcuna geçerek ileri hareketine başlamasıyla Ağustos ve Eylül aylarındaki gündemleriniz ve işleriniz hız kazanıyor. İş görüşmeleriniz, üzerinde çalıştığınız konular, çalışma ortamınızla ilgili pürüzler ya da sağlığınızı ilgilendiren konularda kararlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bir süredir beklemiş ve süreci görerek hazırlamış olmak, şimdi daha rahat ve pratik bir şekilde yol almanızı sağlayabilir. Daha sıkı ve yakaladığınız düzene uygun tutumlarınız, üstlerinizin ve birlikte çalıştığınız kişilerin de dikkatini çekecektir. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz.  Oğlak burcundaki Plüton’un ileri hareketine başlamasıyla bu durum daha kalıcı ve sistematik bir hale gelebilir. Sabrınızın ve buna yönelik çalışmalarınızın, eksiklerinizin farkında olmanızın karşılığı size hak ettiğiniz statü ve maddi kazanç olarak geri dönebilir. Otorite figürleriyle olan ilişkilerinizi nasıl yönetmemeniz gerektiğini anladığınız için, bu süreçten sonrası sizin için daha rahat geçebilir. Sizi aşağıya çeken ve isteklerinizden mahrum bırakan herkese, her şeye karşı net bir çizgi çekiyorsunuz.

9 Ekimde burcunuzda gerçekleşecek dolunay, Ekim ayını sizin için daha özel ve önemli hale getiriyor. Yapamadıklarınızı yapmak, söyleyemediklerinizi söylemek isteyeceğiniz ve bunlar için gereken zamanı, fırsatı yakalayacağınız bir süreç olabilir. Kişisel alanınızda yapacağınız değişikliklerle hem sağlığınız hem de çevrenizle olan ilişkileriniz konusunda bir ivme yakalayabilirsiniz. Beklentilerinizin gerçekleşmesi, hakkınızı teslim almanız ve artık yeni sınırlarla, kurallarla hayatınızı devam ettirmeniz söz konusu olabilir.

Merkür’ün 11 Ekim’de yeniden Terazi burcuna geçmesiyle Ağustos ve Eylül ayındaki motivasyonunuz ve adımlarınıza geri dönebilirsiniz. Her şeyin yolunu ve dengesini bulmaya başladığı bir sürece giriyorsunuz. Anlaşmalarınıza son şeklini verebilir, evlilik süreçlerinizi hızlandırabilir. Kendinizi bir yükün altından çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Hayatınıza alacağınız insanlar, yaşayacağınız gelişmeler karşısında empati duygunuz ağır basabilir. Bu durumun bir suiistimale sebebiyet verdiği zamanları hatırlayarak doğru çizgiyi bulup ona göre yaklaşmaya çalışmalısınız. Size telafi ve ödülü aynı anda veren bir döneme giriyorsunuz, bu kez daha sakin ve kararlı hareket etmelisiniz.

13-14-15 Ekim tarihlerinde Ay’ın İkizler burcunda olması ve Mars ile kavuşumu, size ihtiyacınız olan fikirleri ve insanları getirebilir. Motivasyonunuz oldukça yüksek, dolayısıyla adım atmanız ve sonuç almanız bir o kadar kolay olabilir. Ticari anlamda yapmak istedikleriniz konusunda gereken maddi ve manevi desteği görebilirsiniz. Ani ve hızlı hareketlerden hemyaşamanızda hem de trafikte kaçınmanızda fayda var.

Güneş ve Venüs’ün hem Terazi burcunda hem de Akrep burcunda bir araya gelmesiyle bir yandan kararlarınız daha belirgin hale gelirken bir yandan da bunları nasıl kalıcı hale getireceğinize dair yöntemler geliştirebilirsiniz. İsteklerinizin ve hayallerinizin farkında olabilirsiniz. Bu da size izlemeniz gereken yolu daha net gösterecektir. Evlilik, işbirlikleri, düşüncelerinizi bir adım ileriye götürmek gibi konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Satürn’ün Kova burcundaki geri hareketinin sonlanmasıyla arkadaşlık ve güven temasıyla ilgili yeni derslerle yola devam edebilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir kısıtlamaya gitmenizi gerektiren durumlar karşısında gösterdiğiniz tavrın sonuçlarını şimdi almaya başlıyorsunuz. Yanlış tutumlar ya da hedefler koyduğunuzu düşünerek kendinize haksızlık etmemelisiniz. Çabanızın karşılığını alamayacak ya da sizinle aynı mücadeleyi veremeyecek insanlardan, ortamlardan uzak durmanın verdiği tecrübeyi kullanmalısınız. Parasal açıdan getiri alamadığınız çalışmalarınız olumlu yönde sonuç verebilir.

23 Ekim’de Güneş ve Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte hayatınızdaki belirsizlikleri ortadan kaldırmaya başlıyorsunuz. Daha stratejik ve kesin planlar, konuşmalar, kararlar hayatınıza dahil olabilir. İlişkiler bazında, hem aileniz hem de çevrenizle olan etkileşimleriniz önem kazanabilir. Sezgilerinizin yüksek olacağı, bunu doğru değerlendirdiğinizde ise hem maddi hem de manevi olarak bazı yüklerden kurtulacağınız bir dönemdesiniz. Bu gücünüzü olayların altında bir sebep aramaya değil, hayatınıza nasıl fayda sağlayacağını düşünmeye harcamalısınız. Ekonomik açıdan şanslı bir dönemdesiniz ancak borç, banka ve ödemelerinizle ilgili konularda sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile ruhunuzun omzuna yük olan ve sizde iz bırakan her şeyden kurtulmanız, bu etkileri çevirmeniz için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İnsani değerlerinizin ve bakış açınızın değişimine direnmekten vazgeçiyorsunuz. Çevrenizin etkisini hangi durumlarda ve ne şekilde kabul edip uygulamanız gerektiğinin ayrımı yapmalısınız. Bu sizi hem endişelerinizden kurtaracak hem de ruhsal refah düzeyinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır. Ekonomik beklentilerinizle ilgili gerçeklerle karşılaşabilirsiniz. Unutulmuş ya da üzerinde durulmamış ödemeler, alacak verecek konularına eğilmeniz gerekebilir. Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte bu süreç hız kazanabilir. Daha istikrarlı ve yerinde kararlar alabilirsiniz. Ek iş, mevcut yatırımlarınızın değerlendirilmesi ya da eşinizden/ailenizden alacağınız destekler ileriye dönük planlar konusunda sizi rahatlatabilir. Gizli saklı işler yerine kartlarınızı açık oynamalısınız.

Jüpiter’in retro halinde Balık burcuna geçişi size ertelediklerinizi hatırlatabilir. Bu birolabileceği gibi hakkınızı aramadığınız bir konu ya da reddettiğiniz bir yardım da olabilir. Kendinize yüklenmeyi bırakmanız için, kaçırdığınız fırsatlar önünüze gelebilir. Artık bunları değerlendirmeye almalısınız. Aranızın açık olduğu kişilerle ilgili haberler alabilir, onlarla iletişime geçmek durumunda kalabilirsiniz. Sağduyuyu elden bırakmadığınız süreç lehinize dönecektir. Sağlık sorunlarınızda iyileşmeler yaşanabilir, kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz.

İkizler burcundaki yönetici gezegeniniz Mars geri hareketine başlayarak yakın çevrenizle olan sorunlarınızı ortaya çıkarabilir. Dürtüsel hareket etmek ya da düşünmek konuşmak için uygun bir zaman olmayabilir. İlk adımı atacaksanız bu pratik zekanızla sorunları çözmek üzerine olmalıdır. Ticari girişimleriniz, sosyal medya paylaşımlarınız ve araç kullanımınızla ilgili durumlarda daha dikkatli olmanızda fayda var. Üzerinde iki kere düşünerek hamle yapmak süreç içerisinde sizi hem mental hem de fiziksel olarak koruyacaktır.

Motivasyon Sözü: “Yüzünü hep ışığa dön ki, gölgeler arkanda kalsın!”

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 19' 39" R
Ay
Akrep
04° 38' 56" R
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
23° 16' 19"
Mars
Balık
24° 53' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 06"
Satürn
Balık
16° 00' 08"
Uranüs
Boğa
21° 59' 33"
Neptün
Balık
28° 42' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 02"
Lilith
Başak
22° 38' 32"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>