Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İkizler burcundaki Mars size destek oluyor. Aktifsiniz, sürekli hareket halindesiniz. Sesinizi duyurmaktan çekinmiyorsunuz ve bu kısmen de işe yarıyor. Öte yandan, ayın 10'undan itibaren bir iş arkadaşınızı ya da üstünüzü kırmamaya özen gösterin. İşlerinizi incelikli bir şekilde yapmaya çalışın! Eylül 2022 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs’ün Başak burcuna geçmesiyle hayat akışınız hareketleniyor ve daha yaşanılır bir ortama kavuşuyorsunuz. Özellikle çalışma koşullarınızdaki iyileşmeler, yaşadığınız yoğunluğa rağmen size iyi hissetmenizi sağlayacak imkanlar doğurabilir. Birden çok işle ilgilenebilir, yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu da yeni terfi ve yer değişiklikleri gibi konuları gündeme getirebilir. Ekonomik açıdan da emeklerinizin karşılığını bulabilirsiniz. Daha dikkatli ve özenli bir hayat kurma çabanız, sağlığınızı ve ilişkilerinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Kendinizi her açıdan daha iyi hissetmek, net olmanızı sağlayabilir. İş ortamında doğacak ilişkiler ve aşklara hazırlıklı olun.

Balık burcunda 10 Eylül’de gerçekleşecek dolunay ile birlikte olayların perde arkasını insanlarınsa gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Sizi zorlayıcı etkiler, pişmanlık ve vicdani yükler altında bırakan konulara resti çekebilirsiniz. Bugüne kadar izlediğiniz yolu terk etmek isteyebilirsiniz. Bunu başardığınız sınırlarınızı da yeniden belirlemiş olacaksınız. Maddi ve manevi yönden hissettiğiniz bağımlılıklara son verebilirsiniz. İlişkilerinizi ve yaşadıklarınızdan çıkan dersleri daha iyi anlamak için, kendinize hem fiziksel ortamlarda hem de sosyal mecralarda yalnız kalacağınız alanlar oluşturmalısınız.

Merkür’ün Terazi burcundaki geri hareketiyle ilişkilerinizle ilgili bazı dengeleri yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Görmezden gelinen ufak pürüzlerle ilgilenmek, onları bir sorun olmaktan kurtarabilir. Bu da sizin daha esnek ve rahat hareket edebilmeniz demektir. Kiminle ne konuşmanız gerektiğini anlamanız için bazı olumsuz tecrübeler yaşayabilirsiniz. Dalgınlık ve yorgunluk etkisindeyken anlaşma, sözleşme ve yazılı işlerinizle ilgilenmek yerine bekleyebilirsiniz. Mecburi bir durum olması halinde ise her zamankinden daha dikkatli olmanızda fayda var. Eski ilişkileriniz, iyi niyetli olmayan kişilerin bazı geri dönüşleri sizi rahatsız edebilir. Neden bu durumda olduğunuzu düşünerek hareket etmek sorunları kesin olarak çözebilir.

Ay’ın burcunuzda ilerlediği 11-12 Eylül günlerinde Satürn ile kurduğu destekleyici açı sizi zorluyor gibi görünse de aslında daha iyi fırsatlar görmenizi sağlayabilir. Hazırlığını sürdürdüğünüz işleriniz, organizasyonlarınız varsa bunlarla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dürtüsel hareket ederken bunu çözmek ve artık o yolda ilerlemek üzere yaparsanız, krizi tam anlamıyla fırsata dönüştürmüş olabilirsiniz. Neyi neden yaşadığınızı düşünerek hareket etmek yaşayacağınız avantajları arttırabilir. Arkadaşlıklarınız ya da ortaklıklarınız konusunda yeni kriterler, stratejiler belirlemeniz gerektiğini kabul etmelisiniz.

Venüs Mars karesinin 16 Eylül’de kesinleşmesi sizi çalışma arkadaşlarınızla karşı karşıya getirebilir. Kadın erkek tartışmaları,bölümü ve fikir ayrılıkları gündeminizde yer tutabilir. Söylentilere göre hareket etmek yerine her şeyi bir temele oturtmanızda fayda var. Sağlığınızı riske atmamak adına bilmediğiniz yiyeceklerden uzak durmalısınız.

Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle ilişkilerinizde yeni bir dönem başlıyor. Geldiğiniz noktayı, isteklerinizi görebilirsiniz. Hayatınızda kimlerin olduğunu, nasıl ilişkiler yaşadığınızı ve buradan nasıl beslendiğinizi fark edebilirsiniz. Çevrenizle daha uyumlu olabilirsiniz, bu da kuracağınız bağlantı ve ortaklıklara olumlu yönde etki edecektir. Uzlaşan ve yapıcı yaklaşan tavırlarınız sorunları çözdüğü gibi bir adım ilerisine gitmenizi de kolaylaştıracaktır. Güneş’in geri hareketteki Merkür ile kavuşumu geçmişten bugüne uzanan bazı konuları yeniden gündeme getirebilir. Tekrar masaya yatırıp değerlendirdiğinizde daha önce fark edemediğiniz detayları yakalamanız mümkün olabilir. Eski ilişkilerinizle ilgili bazı haberler kulağınıza gelebilir. Aranızda husumet yaşanan insanlarla yüzleşmeniz halinde sakin ve makul bir tutum sergilemelisiniz. Sağduyulu olanın kazanacağı bir dönemde olduğunuzu unutmayın.

26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile ilişkileriniz konusunda hızlı bir sürece girebilirsiniz. Yeni kararlar alıyorsunuz. Düşündüğünüzden hassas ve etkili bir süreç olabilir. Ama doğru dengeyi kurmak noktasındaki endişeleriniz son bulabilir. Zira sorunları çözen ve size yapıcı fikirlerle gelen insanlarla bir araya gelmek işinizi kolaylaştıracaktır. Ticari açıdan da yeni ortaklıklar kurabilir, işinizi maddi olarak geliştireceğiniz yeni yöntemler üzerinde çalışabilirsiniz. Hazırlıklarınızı uygulamaya koymak, tek başınalığınızı bozmak için ideal bir zamandasınız. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Venüs’ün Terazi burcuna geçmesiyle bu süre zarfında attığınız adımların etkilerini daha da güzelleştirebilir. Kolaylaştırıcı ve güzelleştirici gelişmeler yaşanabilir. Çevrenize karşı kendinizi ve işinizi, duygularınızı en etkili şekilde ifade edebilirsiniz. Dolayısıyla Sosyal ve ticari açıdan yalnız kalmayacaksınız. Ancak iyi niyetinizi ve ilginizi suiistimal etmelerine müsaade etmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmak güzel olsa da bu konuda her zaman dikkat etmenizde fayda var.

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki kavuşumuyla günlük akışınızı maddi olarak da iyileştirmek mümkün olabilir. İş görüşmeleri yapmak, üstleriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak, yeni düzenlemelere gidecek kararlar almak yükünüzü büyük ölçüde hafifletebilir. Kazanç planınızda yeni bir düzenlemeye gidebilirsiniz, bu da hem daha çok kazanmanızı hem de kazançlarınızı daha iyi yönetmenizi sağlayacaktır. Sağlığınız konusunda sevindirici gelişmeler var, aldığınız takviyelerin faydasını daha zinde olarak görebilirsiniz.

Motivasyon sözü: "Yeteri kadar nedeniniz varsa, her şeyi yapabilirsiniz."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 15' 35" R
Ay
Akrep
29° 13' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 25"
Venüs
Koç
25° 43' 06"
Mars
Balık
26° 25' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 38"
Satürn
Balık
16° 11' 17"
Uranüs
Boğa
22° 06' 14"
Neptün
Balık
28° 46' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 53"
Lilith
Başak
22° 51' 44"
True Node
Koç
15° 33' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:08

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>