Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2023

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür ve Satürn'ün Kova burcundaki kavuşumuhayatınızı ilgilendiren konularda birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu aksaklıklar sizi farklı bir alana yönlendirebilir, bazı ortaklarınızla ilgili kararlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Aldığınız haberlerin doğruluğunu teyit edin. Beklemek yerine daha hızlı ilerlemek istiyorsanız önünüzde engel olan, maddi kayıplar yaşatan durumları tespit etmelisiniz. Yola kimlerle çıktığınıza bakın ve destek noktanızı burada arayın. Geleceğe dönük planlarınızı daha disiplinli bir şekilde ilerletmeniz gerekebilir. Bu sorunları aştığınızda, Merkür'ün de Balık burcuna geçişi ile birlikte kenara çekildiğinizde yanınızda kimlerin ve nelerin kaldığına daha iyi odaklanabilirsiniz. Daha sakin ve stabil bir süreç yaşamak isteyebilirsiniz. Bu sayede duygularınızı kontrol etmeniz de kolaylaşacaktır. Sizinle uğraşan kişilerin, yaşadığınız haksızlıkların finaline gelebilirsiniz.

Venüs, Jüpiter ve Chiron'un burcunuzda bir araya gelmesiyle hem duygusal hem parasal hem de sosyal açıdan rahat edeceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Üzerinizdeki baskıyı sonlandırma görevi size düşecektir. Yeni planlar, yeni gündemlerle hayatınızın akışını değiştirebilirsiniz. Yalnızlık, sosyal yetersizlik, maddi eksiklikler gibi düşüncelerinizi ortadan kaldırdığınızda olumsuz çıkışlar, sert yanıtlar size uğramadan yolunuza devam edebilirsiniz. Korunduğunuz, yaşadıklarınızın karşılığını bulduğunuz zamanlarda olduğunuzu unutmayın.

Satürn'ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte gözlem ve anlama yeteneklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Gördükleriniz kadar onları nasıl yorumladığınızın önemli olduğunu anlayacağınız bir sürece giriyorsunuz. İlk günlerinde anlamlandırmak zor olsa da yaşayacağınız belirsizlikleri, koyacağınız sınırları ve içsel muhasebelerinizi düşünmek hayatınızda bu etki daha somut hale getirmenizi kolaylaştırabilir. Kariyeriniz, günlük yaşantınız, hayatınızdaki insanlara karşı tutumlarınızı değerlendirmeniz gerekebilir. Gözünüzü kapattığınız gerçeklerle yüzleşebilir, bazı ilişkilerinizin sorunların daha görünür hale geldiğini fark edebilirsiniz. Kendinizi içinizden başlayarak yeniden tasarlamak için birçok fırsatınız olabilir.

7 Mart'taki Başak dolunayı ile çalışma ortamınızla ilgili konular yoğunluk kazanabilir. Nasıl çalıştığınız, neyden beslenip verim aldığınız sizin için son derece önemli olacaktır. Bir süredir emek verdiğiniz konularda artık net sonuçlar alabilirsiniz. Son durumun ne olduğunu görmek adım atarken işinizi kolaylaştıracaktır. Kendi hayatınızdan, çevrenizden ve koşullarınızdan başlayarak kararlar almak özgüveninizi tazeleyebilir. Jüpiter ve Chiron'un da burcunuzda kavuşuyor olması işinizi kolaylaştıracaktır. Kaçırdığınız fırsatların sizde bıraktığı izleri düşünmek yerine artık bir daha fırsat kaçırmamayı düşünmelisiniz. Geçmişi, yaralarınızı, rahatsızlıklarınızı geride bırakın ve kendinize devam edebilmenin nasıl iyileştirici bir gücü olduğunu gösterin.

Güneş Merkür ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumuyla kendinize bazı sorular sormanız gerekebilir. Aldığınız kararların sonrasını da değerlendirmelisiniz. Ne istediniz ve şu an ne yaşıyorsunuz, bunun farkını bilmek sizi yaşadığınız kafa karışıklığından kurtarabilir. Mecbur olmadığınız her şeyden sıyrılmak için iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bazı duyumlar alabilir, bazı kişilerin gerçek niyetlerini daha iyi okuyabilirsiniz. Öğrendiklerinizi teyit ettirmek doğru çıkarımda bulunmak için size yardımcı olabilir.

Venüs'ün burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçişi ile birlikte para kazanmak ve iyi hayat standartları kurmak sizin için öncelikli hale gelebilir. İş arayışı, mevcut işinizi geliştirmek, kazancınızı arttıracak girişimlerde bulunmak ve tekliflere açık olmak gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi her konuda garantide hissetmek isteyebilirsiniz, bu yüzden özellikle parasal konularda bilindik yöntemlerle hareket edebilir riskli işlemlerden kaçabilirsiniz. Bu durum bir inada ya da hırsa dönüştüğünde elinizdeki değerlendirmek de zorlaşacaktır. Parayı bir araç olarak kullanmanın önemini unutmamalısınız. Toprak alım satımı, taşınmazlar ilginizi çekebilir. Beslenme düzeninizde bir değişiklik olabilir, kilo dengenizi ve sağlığınızı bozacak hareketlerden uzak durmalısınız.

Merkür'ün bir döngüyü kapatıp burcunuza geçmesiyle meraklı, konuşkan, insanlarla iletişimin yoğun olduğu bir döneme girebilirsiniz. Arka planda hazırlığını yaptığınız konuları gündeme getirebilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu da kendiniz hakkında fazlaca konuşmak, içinizden geçenleri anlatmak gibi durumlar doğurabilir. Söylediklerinizin nereye vardığını, muhataplarınızın kim olduğunu iyi bildiğiniz takdirde bir yanlış anlaşılma ya da tartışma gibi durumlarla karşılaşamazsınız. Fevri, kendi bildiğinden şaşmayan bir izlenim vermek sizin avantajınıza olmayacaktır.

Güneş'in burcunuza geçmesi ve burada bir yeniay gerçekleşmesiyle hayatınızda yeni bir defter açtığınızı hissedebilirsiniz. Motivasyonunuz her zamankinden daha sağlam ve yüksek olabilir. Kendinizi ifade etmek daha kolay olabilir, isteklerinizi belirgin hale getirebilirsiniz. Bu da ilerleyişinizin önündeki engelleri tek tek kaldırmanıza yardımcı olacaktır. Daha özgür olacağınız için karar vermeniz, bunlara ayak uydurmanız da aynı oranda ilerleyebilir. Sürprizler ve fırsatlar her zamandakinden daha görünür olabilir. Değişmesi gereken her şey için önemli döngüler yaşayabilirsiniz, bunu yaşamak için kendinize izin verin. Fiziksel açıdan daha dinç ve hareketli olabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için fiziksel güç gerektiren konularda da başarılı olabilirsiniz. Spora başlamak, vücut şekillendirme ve daha iyi bir görünüme kavuşmak için iyi bir zamandasınız. Potansiyelinizi bu şekilde doğru kullanmak sizi gereksiz ve agresif çıkışlardan uzaklaştıracaktır. Merkür ve Chiron'un da burcunuzda kavuşması daha önce yaptıklarınızın geri dönüşünü size sunabilir. Bu maddi bir dönüş olabileceği gibi başkasına verdiğiniz manevi bir desteğin de sizin hayatınızda bazı sorunların çözümüne işaret edebilir.

Plüton'un Kova burcundaki yolculuğuna başlamasıyla birlikte kariyeriniz ve kapasitenizi kullanmakla ilgili önemli geçişlerin ardından bunların hayatınıza olan etkisini düşünebilirsiniz. Ön plana neyi çıkarmanız gerektiğini, sizin için asıl lazım olanı bulmalısınız. Yaşadıklarınızdan çıkaracağınız derslerle hem hedeflerinizi hem de bunlara giden yöntemleri güncellemelisiniz. Verdiğiniz kararların ve sözlerin arkasında durmalısınız. Özellikle arkadaş çevrenizle, işbirliğinizin bulunduğu kişilerle yaşadıklarınızdan sonra bırakmanız ve tutmanız gereken noktaları daha iyi analiz etmelisiniz. Tercihlerinizin değişmesi, hayatınızı da değiştirecektir.

Yönetici gezegeniniz Mars'ın Yengeç burcunda hareket etmesi yoğun ve yorucu geçen bir dönemin ardında biraz durağanlık getirebilir. Dinlenmeniz, anlamanız ve anlaşmanız gereken bir zamandasınız. Evinizde vakit geçirmek, ailenize zaman ayırmak ve onların da size zaman ayırmasını sağlamak ruhsal olarak iyi hissettirebilir. Bir arada olmanın getirdiği tahammül ve gerilim gibi olumsuz durumlar karşısında duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız. İniş çıkışlarınız önemli ve belirleyici olabilir. Dolayısıyla sonrasında pişman olacağınız bir hareket yapmamak için dengeleri korumanızda fayda var. Ev alım satımı, tadilat, taşınma ya da yaşam koşullarınızla ilgili konularla ilgilenmek hem size hem ailenize iyi gelebilir.

Merkür ve Jüpiter'in burcunuzda bir araya gelmesiyle önünüzde birçok seçenek olduğunu görebilirsiniz. Bu durum kafa karışıklığınızı önler gibi görünse de ne istediğinizden emin değilseniz tam tersi sonuçlar da doğurabilir. Anlamayı, farklı fikirlerin farklı sonuçlar getirebileceğini düşünmeyi tercih etmelisiniz. Yaptığınız işin, söylediğiniz sözün, hissettiğiniz bir duygunun arka planına ve büyük resmine odaklanın. Bazı şeyler düşündüğünüz ya da hissettiğiniz gibi olmayabilir. Bunun olumsuz yansıması olarak çevrenizle tartışmalara girmekten, abartılı tutumlar sergilemekten geri durmalısınız. Kendinizi geliştirmek, iyi olanın etki alanını arttırmak için önemli günlerdesiniz. Problemler çözülüyor, buna izin verin.

Venüs ve Uranüs'ün Boğa burcunda bir araya gelişi ekonomik anlamda yaşayacağınız iniş çıkışlara işaret edebilir. Eğer dengeli bir dağılım yaptıysanız sürpriz ödemelerle karşılaşmak sizi zorlamayacağı gibi beklenmedik yerlerden gelen ödemeleri de doğru ve uzun vadeli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Kalitenin bir tesadüf olmadığı gibi, karşılaştığınız durumların da bir tesadüf ya da şok etkisi olmadığını bilmelisiniz. Değer bilirseniz değer göreceksiniz.

Motivasyon Sözü: “Bütün çabam kimseye muhtaç olmadan yaşamak. Bütün umudum kendimde.” Montaigne

Mart 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 45' 39" R
Ay
Akrep
22° 48' 13" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 05' 12"
Mars
Balık
26° 01' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 31"
Satürn
Balık
16° 08' 25"
Uranüs
Boğa
22° 04' 30"
Neptün
Balık
28° 45' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 08"
Lilith
Başak
22° 48' 19"
True Node
Koç
15° 35' 07"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>