Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 12'sinden itibaren Mars düz hareketine geri dönüyor ve ardından 18'inde düze hareketine geri dönen Merkür sayesinde her şeyin ne kadar kolaylaştığını görmek sizi mutlu ediyor. Yolunuzu kolayca bulabiliyorsunuz. Birdenbire gecikmeler, sizi yoran zorluklar ortadan kalkıyor. Daha hızlı hareket edip daha çok ilerleme kaydedebilirsiniz. Ocak 2023 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2023

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, yeni yılın ilk gününde Venüs ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumuyla sizi başarmak hissinden uzaklaştıran her şeye karşı bir duruş sergileyebilirsiniz. Maddi ve manevi olarak kariyerinizde hak ettiğiniz noktayı elde etmek, zirveyi istemek ama bu kez kendi zirvenizi oluşturmak gündeminiz olabilir. Ancak bunu yaparken, istediğinize giden yolun ne olduğunu ve olmadığını iyi bilmelisiniz. Her şeyin mübah olduğu anlayışıyla hareket etmediğinizden emin olun. Bu da sizi gereksiz bir güç savaşına, kadın otoritelerle can sıkıcılar konuşmalara karşı koyacaktır. Güneş ve Merkür’ün de Oğlak burcunda kavuşacak olması, sizi destekliyor. Eksiklerinizin farkına varıyor, şu an olduğunuz noktanın değerini ve sizin için önemini bir kez daha anlıyorsunuz. Yazışmalarınızı gözden geçirmek, yeni ortaklarınızdan ziyade mevcut ilişkilerinizle ilgili konulara ağırlık vermek daha sağlıklı olabilir.

Venüs’ün Kova burcuna geçişi ile birlikte gelecek vaat eden işlerin size geri dönüşleri üzerine konuşabilirsiniz. Gelir arttırıcı faaliyetler, teklifler ve düzenlemeler yapmak sizi ekonomik açıdan rahatlatacaktır. Bu da daha rahat hareket etmenizi, fikirlerinizi bağımsız bir şekilde sunmanızı işlemenizi sağlayacaktır. Hem yeni ortamlara girmek hem de hayatınıza yeni gündemler kazandırmak adına şanslı bir zamandasınız. Çevrenizden göreceğiniz destekler sizin için önemli olabilir.

7 Ocak’taki Yengeç Dolunayı ile bazı kararları ailenizle almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Birlikte hareket ederek hem işinizi hem de aile yaşantınızı etkileyecek durumları değerlendirebilirsiniz. Kesin karara varmadan önce durumun net olduğundan emin olmalısınız. Eksi duygular, işler, yaşam alanları konusunda her şey açığa çıkıyor. Veda gerektiren konularda direnmeyi bırakıyorsunuz.

İkizler burcundaki yönetici gezegeniniz Mars’ın ileri hareketiyle yaşantınızda stres oluşturan tüm konuların çözümüne kavuşuyorsunuz. Dedikodu, söylentiler ve asılsız haberler, çeşitli kazalar ya da ters giden işbirliklerinde karşılaştığınız sorunların geri dönüşlerini alabilirsiniz. Sakin kaldığınız, farkında olduğunuz ve emin adımlarla ilerlediğiniz durumlar karşısında haklılığınız anlaşılabilir. Kişisel düzeyde eksikliklerinizi tamamlamanın çalışmalarınızı derinleştirmenin ardından şimdi uygulama aşamasına geçiyorsunuz. Sosyal mecralardaki işleriniz, devlette bekleyen yazılı işlemleriniz ve başvurularınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İş sorununuzu çözecek gelişmelere hazırlıklı olun.

Güneş ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu kariyerinizle ilgili bazı konularda köşeye sıkıştığınızı hissettirebilir. Bunu, olumlu yönde değerlendirmek için bir mesaj olarak almalısınız. İlerleme metotlarınızı gözden geçirmelisiniz. Kendinizi daha iyi göstereceğiniz, kendi işinizi kuracağınız çalışmalar yapabilirsiniz. Merkür’ün de burada ileri harekete başlayacak olması yapacağınız görüşmeleri daha sağlam bir temele oturtabilir. Ekonomik açıdan da şanslı olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Terfi ve zam beklentilerinizden olumlu haberler alabilirsiniz.

Güneş’in Kova burcunda geçişi ile eski sosyal günlerinize yeniden kavuşabilirsiniz. Eğlenmeyi, insanlarla vakit geçirmeyi ve yeni konuları hayatınıza dahil etmeyi daha keyifli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Çevrenizi genişletmek, bulunduğunuz ortamda fikirlerine danışılan olmak sizin de motivasyonunuzu ve özgüveninizi arttırabilir. Özellikle 21 Ocak’taki Kova yeniayı ile bu anlamda yeni imkanlara sahip olabilirsiniz. İLişkilerinizi ileriye taşımak, aşk hayatınızda hareketlilik katmanın yanısıra parasal anlamda da yeni şanslar elde edebilirsiniz. Çalışmalarınızın neticelenmesi için önemli adımlar atabilir, maddi ve manevi yönden kendinizi ve işinizi ispat edebilirsiniz. Dijital mecralar size yeni kapılar açıyor.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcunda bir araya gelişi ile arkadaş çevreniz, özellikle kadın arkadaşlarınızla aranızdaki bağı sorgulayabilirsiniz. AYnı yolda beraber yürümek konusunda net kararlar almadan önce yaşadıklarınızı ve yaşayacaklarınızı düşünmenizde fayda var. Çünkü almanız gereken dersleri artık almak durumundasınız. Arkadaşlık ve ortaklık kurmakla ilgili yeni prensipler geliştirebilirsiniz. Özellikle maddiyata dayanan konular varsa burada önemli ve kalıcı kararlar alabilirsiniz.

Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketine başlamasıyala finansal konularda yaptığınız tüm çalışmaları neticelendirebilir. Gelir gider dengenizi korumak, işinizi geliştirmekle ilgili süreçlerin sonuna geldiniz. Artık çalışmalarınızın karşılığını alabilir, yeni tecrübelerinizi rahatlıkla uygulamaya koyabilirsiniz. Para biriktirmek, yatırım yapmak,kurmak gibi konularda yeni sürprizlere açıksınız.

Venüs’ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla daha gizemli ve yalnız zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz. Kendi halinizde kalmak, zihninizi dinlendirmek, gizli saklı olayları daha iyi anlamlandırmaya çalışmak size iyi gelebilir. Motivasyonunuzu yeniden kazanırken bunu gündelik yaşantınızı değiştirmek, yenilemek için de kullanabilirsiniz. Serbest bırakmak, üzerinde daha az düşünmek ve akışa güvenmekle ilgili sorunlarınızı çözüyorsunuz. Çevrenize olan duyarlılığınız artabilir, fedakarlığın yanısıra gizli ilişkilere de açık olabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Tüm dünya için yapabileceğiniz en iyi şey, kendinizden en iyisini elde etmektir.”

Ocak 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 00' 12"
Ay
Kova
17° 43' 01"
Merkür
Koç
17° 36' 05"
Venüs
Boğa
03° 00' 08"
Mars
Koç
00° 58' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 12"
Satürn
Balık
16° 43' 03"
Uranüs
Boğa
22° 26' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 01"
Lilith
Başak
23° 31' 05"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>