Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Perşembe ve özellikle Cuma gününden itibaren Mars'ın düz hareketine geri dönmesiyle her konuda daha rahat hissettiğinizi görmekten mutluluk duyacaksınız. Taleplerinizle istediğinizi elde edebilirsiniz. Onları dile getirmekten korkmayın. Şubat 2023 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2023

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, yeni bir haftaya ve aya giriş yaparken hem çevrenizde hem evinizde birtakım düzenlemelere gidebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar varsa bunlara getireceğiniz yeni ve mantıklı çözümlerle yaklaşabilirsiniz. Özellikle alım satım işlerinde karşılaşacağınız durumlarda asıl önceliklerinizi belirleyerek harcama dengenizi yönetmenizde fayda var. Zira Ay Jüpiter karesinin etkisi mali durumlardaki tutumlarınızın aile meclisinizde hoş karşılanmayabilir. Fikirlerinizi anlatırken kullanacağınız üslubun önemli olduğunu unutmayın.

5 Şubat'ta Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay ile özellikle aşk hayatınızda yaşadığınız problemlere ilişkin önemli sonuçlarla yüzleşebilirsiniz. Yaptığınız fedakarlıkların, verdiğiniz değerin karşılığını göremiyorsanız bununla alakalı konuşmalar yapabilirsiniz. Partnerinizle ortak yanlarınızın olması, benzer düşünceleri paylaşıyor olmanız ancak bunları dile getirememek sorunları büyütmüş olabilir. Duygusal patlamalar yaşamadan önce bunları göz önünde bulundurarak konuşmayı seçebilirsiniz. Bazı isteklerinizin gerçekleşmemesi, sonucun istediğiniz gibi olmaması ipleri koparmanıza ve sevdiğiniz şeylerden vazgeçmenize neden olabilir. Fevri tutumlar yerine sakin kalıp olayları anlamlandırmaya çalışmalısınız. Eksiğin kendinizde olduğuna ihtimal vermeseniz bile bunu düşünmek bakış açınızı değiştirebilir.

Merkür ve Plüton'un Oğlak burcundaki kavuşumu katılacağınız ortamlar ve yapacağınız konuşmalar konusunda yaşadığınız hayal kırıklıklarına son verecek kararlar aldırabilir. Bu da size nasıl bir tutum sergilemeniz, ilişkilere nasıl yaklaşmanız gerektiğini bir kez daha hatırlatacaktır. Adını koyamadığınız, size istediğiniz sonucu ve etkiyi vermeyen hiçbir konuyu hayatınızda tutmak istemeyebilirsiniz. Güvenilir, uzun vadeli ilişkiler kadar yapacağınız işler de bu kriterlere göre olacaktır. Şüpheye düştüğünüz, hakkınızı alamadığınızı düşündüğünüz işler varsa yeni görüşmeler yapabilir ve mevcut durumu değiştirecek gelişmelere tanık olabilirsiniz.

Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile birlikte özgürlüğünüzü ilan edeceğiniz, bu yönde girişimleriniz varsa artık topluma sunup sonuç alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni yatırım kaynakları bulabilir, çevrenizi değiştirebilir, mevcut bağlantı ve arkadaşlıklarınızı yeni kriterlere göre düzenleyebilirsiniz. Deneyimlediğiniz birçok ilişkiden sonra zorunluluk ya da kontrollü olma hissi veren ortamların ardından kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz, fikirlerinizin karşılık bulacağı alanları seçebilirsiniz. Ektiğinizi biçme konusunda hem araçlarınızı hem tarlanızı hem de ekinlerinizi değişitiriyorsunuz.

Venüs ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumu ikili ilişkilere özellikle kadınlarla olan iletişiminize önem vermeniz gereken bir süreci hatırlatabilir. Kiminle ne yakınlıkta olup neler paylaştığınızı iyi düşünmelisiniz. Huzurlu hissetmek için yaptığınız bazı şeylerin arka planını iyi araştırmalısınız. Empati kurmanın, çevrenizi anlamanın size neler katacağını ya da bunun fazlasının sizden neler götüreceğini doğru bir şekilde analiz etmelisiniz. Hayattaki amacınızı sorgularken buna giden yolda nelerle karşılaştığınızı bileceğiniz bir dönemdesiniz. Ani kararlar almamaya, üzerinde iyi düşünülmüş ve gerçeklik payı hesaplanmış işlerle ilgilenmeye özen göstermenizde fayda var.

Güneş'in Balık burcuna geçişi ile hayatınızın arka planına zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Daha sade ve sakin bir stil tercih etmek işinize gelebilir. Baktığınız açıları değiştirmek göremediğiniz ya da görmek istemediğiniz gerçekleri günyüzüne çıkarabilir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgilenmek, hayatınızdaki insanlara ve olaylara ayırdığınız yeri güncellemek faydanıza olacaktır. İlişkilerde yardımsever ve fedakar yönünüz ağır basabilir, mantığınızı devrede tutmanız halinde aldanma ve yanılmalardan en az şekilde etkilenebilirsiniz. Her koşulda iyileşeceğiniz, iyi ve hayırlı olanla karşılaşacağınız bir zamandasınız.

Venüs'ün bir döngüyü bitirip yeniden sizin burcunuza geçmesiyle siz de hayatınızda yeni başlangıçlar yapacağınız bir sayfa açabilirsiniz. Hayatınızda eksik olan her şeyi tamamlayabilir, gelişim kaydetmek istediğin alanlara ilk adımı atabilirsiniz. İlişkiler kadar bireysel alanlarda da bazı hazırlıklar yapabilirsiniz. Dış görünüş, giyim tarzı ve bakımınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Dikkatlerden kaçmayacağınız için ortaya atacağınız fikirler ve insanlara olan yaklaşımlarınız size pek çok kapı açabilir.

20 Şubat'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile daraldığınız, hoşunuza gitmeyen konuları aşmak adına çözüm yolunu bulmanızı sağlayabilir. Bağımlılıklarınızdan kurtulmak, kendinize yeni sınırlar çizmek ve hayatınızı daha pratik bir şekilde yaşamak isteyebilirsiniz. Kendiniz için fedakarlık yapmanız gereken bir zamandasınız. Hem kariyerinizi hem günlük yaşamınızı hem de alışkanlıklarınızı düzenlemek için fırsatlar bulabilirsiniz. Sezgilerinize mantığınızla yön verdiğinizde sonuç sizi memnun edebilir. Kaygılarınız yerine cesaretinize, hayallerinize öncelik vermeniz gerektiğini unutmayın.

Motivasyon Sözü: "Kendini okyanusta bir damla sanma. Bir damlanın içinde devasa bir okyanussun."

Şubat 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 16" R
Ay
Yay
12° 38' 35"
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
27° 01' 15"
Mars
Balık
27° 14' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 21"
Satürn
Balık
16° 17' 07"
Uranüs
Boğa
22° 09' 49"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 31"
Lilith
Başak
22° 58' 46"
True Node
Koç
15° 30' 11"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>