Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2023

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Plüton'un Kova burcunda geri hareketine başlaması sosyal çevreniz ve geleceğe dönük yatırımlarınız konusunda sizin düşünmeye sevk edebilir. Yaşadıklarınıza bir anlam bulmaya ve bu anlamın sizi nereye taşıyacağına kafa yormak başta zor gelse de zoru nasıl başaracağına dair gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Hala direnç gösterdiğiniz ya da kendi bildiğiniz gibi ilerlediğiniz konular, ilişkiler varsa bu zorlamanın size olan zararlarıyla yüzleşebilirsiniz. Bunları görmeye ve anlamaya yönelik bir çabanız olduğunda, retro bitiminde önünüzün daha da açıldığını görebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işlerinize son noktayı koyarken, yeni birya da eğitimin başlangıcını yaparken bazı yeniliklere de açık olmanız gerekebilir. Ortaklık, çalışma stili ve çalışmanızın kapsamı konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Teknoloji ve sosyal medya kullanımınızda daha profesyonel olmanız gerekebilir.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumu girişimlerinizi öne çıkarmak ve bir sonuca bağlamak konusunda size yön verebilir. Aklınıza gelen fikirleri işlemek, güvendiğiniz kişilerle bir araya gelmek adına iyi bir zamanlama olabilir. 2-3-4 Mayıs tarihleri risk almak, parasal konularda iyileştirmeler yapmak adına değerlendirilebilir. İsteyin, planlayın ve bunu gerçek hale getirmek için çaba gösterin. Keyfi isteklerinize gösterdiğiniz özeni işinize de taşıdığınızda maddi ve manevi yönden daha iyi hissedeceğiniz sonuçlar alabilirsiniz.

5 Mayıs'ta gerçekleşecek Akrep burcundaki Ay Tutulması ile maddi konularda yaşadığınız çıkmaz, hissettiğiniz şüpheler yerini gerçek sonuçlara bırakıyor. Kararlarınızın neticelerini görmek farkında olmadan etkisinde kaldığınız negatif hisleri geride bırakmanıza yardımcı olacaktır. Ödemeler, ek işiniz ve bunların getirileri, finansal planlarınız konusunda önünüzdeki engelleri daha iyi tespit edebilirsiniz. Bir değişim ve cesaret kararının gündeme gelmesi karşısında ertelemekten yana olmamalısınız. Kendiniz için elinizi taşın altına koymanız gereken bir zamandasınız.

Venüs'ün Yengeç burcuna geçişi ile birlikte evinizde ve ailenizle vakit geçirmek, duygusal ve fiziksel açıdan değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Birbirini desteklemenin önemini anlayacağınız gündemleriniz olabilir. Eskiden gelen ve çözülemeyen konular karşısında iyi etkiler alabilirsiniz ancak bunun için sizin de istekli olmanız gerekecektir. Ev sahibi olmak, evlilik kararı almak ya da ailenizi de ilgilendirecek bir yer/iş değişikliği adına şanslı günler görebilirsiniz.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumuyla beraber maddi açıdan sevindirici ve kalıcı etkiye sahip sürprizler getirebilir. Beklentilerinizin dışında gelişen birtakım olayların sizin için iyi yanı olup olmadığına iyi odaklanmalısınız. Zira bugüne kadar benimsediğiniz ve ilerlediğiniz alanların haricinde işler yapmanız, bunları hayatınızın yeni rutini haline getirmeniz gerekebilir. Yatırım yapmak, mevcut yatırımlarınızın bu zamanlardaki seviyelerine göre hareket etmek kadar oluşacak yeni ödemelere de hazırlıklı olmalısınız. Aklınıza gelen fikirleri işlemek, kendinizi ispat etmek adına risk almaktan çekinmeseniz de işinizi sağlama almanızda fayda var.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla finansal açıdan rahat bir nefes almaya başlayabilirsiniz. Harekete geçmeden önce yeterince hazırlık yaptıysanız üzerinde düşünecek bir konunuz kalmamış olabilir. Bu da artık çalışmalarınızın meyve vermesi sürecini hızlandırabilir. Harcama trafiğinizi normal akışına getirebilir, yaşadığınız sorunların çözümleriyle işinizi sağlama alacağınız çalışmaları da başlatabilirsiniz. Bu süreçte yeni ekipmanlara, ortaklıklara ya da alanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. İhtiyacınıza ve işinizin gereklerine uygun destekleyici malzemeleri temin edebilirsiniz. Jüpiter'in de Boğa burcuna geçişi buradaki çabanızın kapsamını ve sonuçlarına etki edebilir. Maddi açıdan olduğunuzdan daha üst seviyeye çıkmanız konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle Jüpiter'in burcunuzda seyrettiği süre zarfında başlattığınız ve sürdürdüğünüz her şeyin hayatınızda kalıcı bir hale gelmeye başladığını görebilirsiniz. Yerinizi, değerinizi sağlamlaştırmak yaşam kalitenizi de arttıracaktır. Beslenme düzeninizi yenileyebilir, yeni keşifler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak düzensiz ve hareketsiz bir sürecinde olduğunuzda kilo kontrolünü kaybedebilir, sağlık sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli ve özenli olmanızda fayda var. Kendinizi ve hayatınızı üst standartlara taşımak için aldığınız tüm kararlar için 19 Mayıs'ta gerçekleşecek Boğa yeniayı bir dönüm noktası olabilir. Bakış açınızın değişmesiyle, güvenlik kavramınız ve alanlarınız da değişebilir. Değerli olanın ne ve kim olduğunu doğru bir şekilde analiz ettiğinizde, elle tutulur sonuçlar almanız da mümkün olacaktır. Hayatınızı yeniden ve daha iyisiyle kazanıyorsunuz.

Yönetici gezegeniniz Mars'ın Aslan burcuna geçişi hem duygusal konular, hem maddi sorumluluklar hem de keyif alanlarınız noktasında size önemli destekler getirebilir. Yorucu bir temponun ya da yalnız kaldığınız sürenin ardından zamanı kendinize, keyfinize ve dinlenmenize ayırabilirsiniz. Dengeli ve maddi, manevi kontrollü olabileceğiniz bir tatil programı yapabilir, uzun zamandır yapamadığınız güç ya da zaman bulamadığınız hobilere zaman ayırabilirsiniz. Bu süre zarfından duygusal etkileşimlere açık olabilir, hissettikleriniz doğrultusunda adım atmak isteyebilirsiniz. Mars Plüton karşıtlığı etkisi altındayken sorgulama ve empati konusunda bazı aksaklıklar ya da hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Dolayısıyla beklenti ve planlarınızı neyin, kimin üzerine kurduğunuza dikkat etmelisiniz. Zamanınızı ve motivasyonunuzu gücünüzü doğru şekilde kullanmanın püf noktalarına ayırırsanız hem ilişkilerde hem de işle ilgili konularda yaşayacağınız gel gitlerin önüne geçebilirsiniz.

Güneş'in İkizler burcuna geçişi ile beraber iletişim ve haberleşme trafiğiniz yoğunlaşabilir, yeni çevreler edinebilir, bu sayede hem sosyal açıdan hem de kariyerinize destek verecek gelişmelerle tanışabilirsiniz. Dolayısıyla burada yanlış anlaşılmaya, kafa karışıklığına sebebiyet vermemek ya da sizin böyle bir duruma düşürülmemeniz için dikkatli olmanızda fayda var. İstekleriniz ön plana çıkabilir, bu kapsamda hem işinizi hem de kullandığınız araçları yenilemek adına bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Fark edilen olmak, aranan kişiler arasına girmek, fikirleriyle dikkat çekmek sizi popüler hale getirebilir. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz, neyi savunduğunuz ve ne ile ilgilendiğiniz önemli olacaktır. Seyahat planları yapabilir, resmi ve yazılı işlemlerinizi bu döneme denk getirerek hızla sonuç alabilirsiniz.

Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcundaki kavuşumu kabul edemediğiniz ya da düzene koymak istediğiniz finansal alanlarda size önemli ve kadersel destekler sunabilir. Girişimlerinizin neticelenmesi, farklı yolları öğrenme ve deneyimleme gibi konular gündeminize gelebilir. İstikrar sağlamak isterken bunu geliştirmeniz gerektiğinde geri planda durmamalısınız. Karşılaştığınız her şeyin maddi ve manevi olarak sizi yükselteceğini unutmayın. Şanslısınız ve bunu kalıcı hale getirmek tamamen tutumlarınızla, birikim ve yatırım planlarınızla ve işinize kattığınız değerle mümkün olacaktır. Olanaklarınızın çoğalması niteliğin önemini daha çok vurgulayacaktır. Kişisel düzeyde kendinizi güvende hissedeceğiniz alanları revize edebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: Gerçekten önemli olan sorular kendinize sorduğunuz sorulardır.”

Mayıs 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 11' 08"
Ay
Akrep
12° 15' 40"
Merkür
Koç
25° 57' 48"
Venüs
Balık
20° 23' 10"
Mars
Balık
04° 12' 02"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 09"
Satürn
Balık
13° 11' 19"
Uranüs
Boğa
20° 36' 58"
Neptün
Balık
27° 46' 18"
Plüton
Kova
01° 48' 36"
Chiron
Koç
18° 44' 09"
Lilith
Başak
19° 41' 13"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>