Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 15'ine kadar aşk hayatınızı bir kenara koyuyorsunuz ve ne yazık ki arkadaşlarınıza da ayıracak zamanınız yok. 16 Ağustos'tan itibaren burcunuzda konumlanan Venüs her şeye kadir! Baştan çıkarıcılığınız zirveye ulaşıyor. Hem özel hem de gündelik yaşamınızda başarıdan başarıya koşuyorsunuz. Ağustos 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2021

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; sahneye çıkmadan önce son hazırlıkları yapacağınız bir Ağustos ayına giriyorsunuz. Güneş ve Merkür’ün Aslan burcundaki kavuşumuyla, sosyal çevrenizin aranan ismi ve parmakla gösterileni olabilirsiniz. Çevrenizin size karşı olumlu tutumuyla, iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Burada bir sebep sonuç ilişkisi içinde olduğunuzu fark ettiğinizde, bulmak istediğiniz sonuçların sebeplerini hazırlamanız kolaylaşabilir. Aslan burcunda bir yeniayın da gerçekleşecek olması, büyük fikirleri büyük işler haline getirmenizi sağlayacak. Bu etkiyi doğru kullanın, kararsızlığın tuzağına düşmeyin ve eski “siz” olmadığınızı herkese anlatın.

Merkür Başak burcuna geçerek, içinizde biriken konularda size bir patlama yaptırabilir. Bunun ne derece öfkeli veya yoğun olacağına siz karar vereceksiniz. Kontrollü olmanız gerektiğini biliyorsunuz, zira bu sayede size yapılan haksızlıklar karşısında şartları istediğiniz hale getirebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs burcunuza geliyor ve siz ikili ilişkilerinizde söz sahibi oluyorsunuz. Yalnızlıkla olan mücadeleniz son bulabilir ve hayatınıza yeni insanlar dahil edebilirsiniz. Tanışacağınız kişilerle kuracağınız ilişkiler hem maddi hem manevi boyutta sizi besleyebilir. Motivasyonunuz yükseliyor, bu sayede kendinizi ve fikirlerinizi en güzel şekilde ifade etmeye başlıyorsunuz.

Boğa’da ilerleyen Uranüs, ocak ayına kadar sürecek bir geri harekete başlıyor. Üstesinden geldiğinizi düşündüğünüz bazı ekonomik kaygılarınız yeniden gündeme gelebilir. Gelir dengenizle ilgili ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Bu durumun sizi ne yönde etkileyeceği, bugüne kadar süreci nasıl yönettiğinizle doğru orantılıdır. Bir telafi sürecinde olduğunuzu bilerek hareket etmenizde fayda var.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile gelecek kaygısı altında yaptıklarınız ve yapamadıklarınız konusunda yeniden eğiliyorsunuz. Artık son dokunuşları yapmalısınız ve hazır olmalısınız. Mizacınız, girmek istediğiniz ortamlar konusunda bazı değişikler sözkonusu olabilir. Daha özgüvenli olmak, özgürlüğünüze giden yolu güzelleştirecektir.

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle, bazı karanlık köşelerin aydınlandığına şahitlik edebilirsiniz. Size karşı iyi niyetli olmayan kişilerle karşılaşabilir, onların asıl niyetlerine karşı yeni bir duruş sergileyebilirsiniz. Kime, neye nasıl hizmet etmeniz gerektiğini önce kendi içinizle halledeceğiniz için bunu günlük hayata taşımanız da aynı oranda kolay olacak.

Motivasyon Sözü: "Dışarıdan güçlü görünüyor olabilirsin; ama savaşlar içeriden kazanılır."

Ağustos 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 46' 23" R
Ay
Başak
21° 04' 28"
Merkür
Koç
17° 05' 03"
Venüs
Koç
18° 46' 36"
Mars
Balık
22° 03' 44"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 49"
Satürn
Balık
15° 39' 05"
Uranüs
Boğa
21° 47' 25"
Neptün
Balık
28° 35' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 21"
Lilith
Başak
22° 14' 16"
True Node
Koç
15° 37' 55"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>