Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Venüs size hiç yardımcı olmuyor. Mars ve Plüton da yangına körükle gidiyor. İkizler burcunda 22 Haziran'a kadar devam eden Merkür retrosu iletişim ve anlayış becerilerinizi zora sokuyor. Hassas bir ay sizi bekliyor ve gereksiz yere çatışmalara girmemek için daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Haziran 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yeni bir çevre ve yeni girişimlerle geçireceğiniz bir Haziran ayına başlıyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün kavuşumu ile yeni tanışacağınız insanlarla yapacağınız görüşmeler ve hatta belki anlaşmalarla ileriye dönük ortak projeler ortaya çıkarabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs, Yengeç burcuna geçiyor ve kariyerinizle ilgili alacağınız desteklere dikkat çekiyor. Geçmişte birlikte çalıştığınız insanlardan ya da önceki tecrübelerinizden yola çıkarak kazanımlarınızı arttırabilirsiniz. İkizler burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması sizi yeni bir hayata, yeni başlangıçlara yenibirliklerine imza atmaya hazırlıyor. Taşınma isteğiniz, merak ettikleriniz, aradığınız soruların cevapları kısaca aklınızı kurcalayan ne varsa hepsinin iyi şekilde karşınıza çıkmasına hazırlıklı olun. Güneş’in burada gerileyen Merkür ile kavuşumu, eğitim hayatınızla ilgili gündemleriniz varsa bunlarla ilgili aksaklıkları ya da kontrol etmeniz gereken noktaları önünüze getirebilir. Tamamlamanız gereken ne varsa, hayat hikayenize göre şekillendirebilir ve doğru yönetirse, bu süreci lehinize çevirebilirsiniz.

Mars Aslan burcuna geçtiğinde, toplum içinde yaptıklarınız ve yapacaklarınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Fitili ateşleyen kişi olmak, diğer insanlara da bunu doğru bir şekilde yansıtmanız yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan sorunların da önüne geçecektir. Balık burcundaki Jüpiter’in geri hareketine başlamasıyla, günlük aktivitelerinizde ve sorumluluk alanınızda üzerinize düşeni yapmanız gerekecektir.

Güneş, Yengeç burcuna geçiyor ve size hedeflerinizde yeni bir rota oluştururken daha geniş bir perspektiften bakmanızı sağlıyor. İşinizde yeni teklifler alabilir, bulunduğunuz çevre ile değişikliğe gidebilirsiniz. Merkür’ün İkizler burcunda ileri hareketine geçmesiyle birlikte fikirlerinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Bu da hemhayatınızda hem de uzak mesafeli ilişkilerinizde yaşadığınız iletişimsel sorunları geride bırakmanızı kolaylaştıracaktır.

Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte aile hayatınızla ilgili konularda değişikliğe gidebilirsiniz. Artık taşın altına elinizi koyma vakti geldi.

Neptün’ün Balık burcunda geri harekete geçmesiyle birlikte çevrenize ve kendinize daha verimli ve faydalı olmak adına fark etmeniz gereken bazı konularda aydınlanma yaşayabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Venüs bu ay ikinci seyahatini Aslan burcunda yapıyor ve ay sonu itibariyle sizi sosyal medyadaki tanışmalarla baş başa bırakıyor. Yakın çevrenizle olan iletişimleriniz hız kazanabilir ve aranan kişiler arasına girebilirsiniz. İlgiyi üzerinizde görmek istemek sizi anlık mutlu edecektir ama aksi haldeyken de aşırı tepki vermekten kaçınmalısınız.

Motivasyon Sözü: "Her büyük zorluk çözümünü içinde barındırır. Onu bulmanız için sizi düşünme şeklinizi değiştirmeye zorlar."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 45' 15" R
Ay
Yay
05° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 14"
Venüs
Koç
26° 20' 41"
Mars
Balık
26° 48' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 42"
Satürn
Balık
16° 14' 06"
Uranüs
Boğa
22° 07' 57"
Neptün
Balık
28° 47' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 38"
Lilith
Başak
22° 55' 07"
True Node
Koç
15° 32' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>