Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Başka insanların ufak hatalarını ve gecikmeleri düzeltmekle günleriniz geçiyor… Acil işler birikiyor ve gerektiğinde doğaçlama kararlar vermek zorunda kalıyorsunuz. Ayın 12'si civarı artık kendi işinize bakmaya karar veriyorsunuz. Ayın 20'sinden sonra Mars atmosferi değiştiriyor ve başarı şansınız artırıyor. Ağustos 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Mars ve Uranüs’ün Boğa burcunda kavuşmasıyla baskıdan kurtuluyor, gerçekleri daha net görüyorsunuz. Maddi ve manevi anlamda harekete geçiyorsunuz. Ani gelişmelere olan yaklaşımınız maddi durumunuzu belirleyecek.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesi, olayların detaylarına odaklanmanızı sağlıyor. Hayatınızı yavaşlatan konuları düzene koyuyorsunuz. Kendinize karşı yapıcı olun ve iletişiminizde üslubunuza dikkat edin.

Yönetici gezegeniniz Venüs Aslan burcuna geçmesiyle sosyalleşiyorsunuz. Hayatınızda yeni girişimler söz konusu olabilir. Yaşam standartlarınızı yükseltmek istiyorsunuz. Cömertliğiniz bu konuda size fayda sağlayacak. İnsanların sınırlarına karşı daha hassas olun.

Kova burcunda 12 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile birlikte belirsiz olan arkadaşlık ilişkileri konusunda net kararlar almak için harekete geçebilirsiniz. Bugüne kadar üzerinde dahi durulmayan bazı konuları daha net görebileceksiniz. Mutluluk anlayışınız değişebilir. Beklediğiniz haberler geliyor.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesiyle çevrenize olumlu dönüşler yapıyor, ilerici fikirlerle ilgileniyorsunuz. Birçok alanda yenileniyorsunuz. Hukuki süreçleriniz hızlanıyor. Kendiniz için üretmeye başlıyorsunuz.

Venüs Jüpiter üçgeni ile küs olduğunuz arkadaşlarınızla barışabilirsiniz. Daha ılımlısınız ve dostlarınızla eğlenmek istiyorsunuz. Sosyal ve maddi fırsatları fark ediyorsunuz.

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle hayatınızda yenilikler yapıyor ve detayları görüyorsunuz. Artık kendinizi ve rahatlığınızı ön plana alıyorsunuz. Bu süreçte ruhsal desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu konuda size gereken cesareti ve fırsatları 27 Ağustos’taki Başak Yeni Ay’ı ile bulabilirsiniz. Bu Yeni Ay ile birlikte gizli meseleler açığa çıkabilir. Zihinsel anlamda toparlanma zamanı! Ayağa kalkın.

Uranüs’ün Boğa burcundaki retrosu ile eskigörüşmeleriniz gündeme gelebilir. Karşınıza çıkan fırsatları doğru şekilde değerlendirin. İnadınızı bırakın ve hakkınızı almak için harekete geçin.

Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle iletişiminiz artıyor. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Çevrenizde çok dikkat çekiyor ve yeni ilişkilere hazır olduğunuzu fark ediyorsunuz. İyi niyetinizi dikkatli kullanın.

Motivasyon Sözü: "Şanssızlığın üstesinden gelen tek şey çok çalışmaktır."

Ağustos 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 22' 02" R
Ay
Aslan
09° 38' 12"
Merkür
Koç
18° 58' 10"
Venüs
Koç
14° 28' 34"
Mars
Balık
19° 21' 39"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 07"
Satürn
Balık
15° 18' 15"
Uranüs
Boğa
21° 35' 60"
Neptün
Balık
28° 28' 31"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
19° 53' 06"
Lilith
Başak
21° 51' 04"
True Node
Koç
15° 33' 58"
Son Güncelleme : 17/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>