Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 2'sindeki Yeniay işinizdeki becerilerinizi öne çıkarıyor. 3 - 6 Mart arası Mars ve Plüton, özellikle de emlak konusunda hâlâ devam eden bir görüşmeniz varsa, kazanımlarınızı korumak adına size güç veriyor. Ayın 7'sinden sonra profesyonel yaşamınızda çok daha rahat hareket ediyorsunuz ve yeni insanlarla iletişim kurmaktan kaçınmıyorsunuz. Mart 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yepyeni ideallerle yolunuza devam edeceğiniz bir aya giriyorsunuz. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay ile günlük yaşantınızı yeniden bir düzene koyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yanlış anlaşılmalar ya da kendinizi ifade edemediğiniz konularda yaşayacağınız bazı sorunlar sizi yeni kararlara itebilir. Çalışma ortamınızda yenibirlikleri ve destekler söz konusu olabilir. Beslenme düzeninizi değiştirmek hem fazla kilo alımını önleyecek hem de kendinizi daha zinde hissetmenizi sağlayacaktır. Güneş ve Jüpiter’in de Balık burcundaki kavuşumu, buradaki çabalarınızı karşılıksız bırakmayacak birtakım iyi sonuçlar getirebilir.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün, Mars ve Plüton ve ile kavuşumu ev hayatınızla ilgili dengeleri yeniden kurmanızı sağlayabilir. Taşınma ve yer değişikliği işlemleriniz, radikal kararlarla mümkün olabilir. Üzerinizdeki baskı hissini iyiye çevirmek için kendinize ait bir alan kurmak isteyebilirsiniz. Kendinizi mutlu edeceğiniz, aile olmakla ilgili düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Venüs ve Mars’ın Kova burcunda bir kez daha kavuşacak olması sizi bu anlamda destekliyor. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir, hayatın bilinmeyen ama keyifli yanlarını keşfedebilirsiniz.

Merkür’ün Balık burcundaki hareketine başlamasıyla birlikte 10 Mart ve sonrası, aceleci kararlarınız yerine üzerinde düşünülmüş her şeyi ekmeğini yemeye başlayabilirsiniz. Yoğun ama akıcı bir dönem olacaktır. Yaptığınız her şeyin karşılığını bulacağını bilseniz de yanılgılara düşebilir, yetersizlik hissiyle sınanabilirsiniz. Bu durumun mental ve fiziksel sağlığınızı etkilememesi adına, yerinde ve sakin adımlar size destek olacaktır. Üzerinize düşeni yapmanın verdiği vicdan rahatlığına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Sezgilerinizi doğru yönlendirirsenizhayatınız konusunda önemli ve pozitif noktaları yakalayarak hareket edebilirsiniz. Güneş ve Neptün’ün de buradaki kavuşumu, size düşüncelerinizin birer aynası olacak olayları getirebilir. Bir şifa dönemindesiniz.

Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile kaygılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bir süredir yoğun bir mücadele verdiğiniz ve toparlamaya gayret ettiğiniz konularda artık akışa teslim olma zamanına geldiniz. Kendinizi ihmal ettiğinizin farkına vararak size iyi gelecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Özgüveninizin yükseleceği, farkında olmasanız da bir şeyleri daha iyi yönettiğinizi göreceğiniz 18 Mart haftasında, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Chiron ile üçgen açı halinde olması maddi ve manevi yönden toparlanmanıza yardımcı olabilir. Kaybettiğiniz yerden güçlenerek kazanmaya başlıyorsunuz. Ailenizle, sevdikleriniz ve sevdiğiniz aktivitelerle zaman geçirmek bu gücü katlayabilir.

Güneş’in 20 Mart itibariyle Koç burcuna geçmesiyle birlikte, ilişkileriniz konusunda yepyeni bir sayfa açıyorsunuz. Üzerinizdeki toprağı attığınızı hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Daha girişken ve heyecanlı olabilir, karar vermenizi zorlaştıran konulardan sıyrılabilirsiniz. Duygusal ve ticari ortaklıklar kurmakla ilgili konularda adım atabilirsiniz. Hızlı yükselişiniz, dikkatlerin üzerinizde olması beraberinde kötü niyetli kişilerin yönünü size çevirebilir. Özellikle 27 Mart’ta Merkür’ün de Koç burcuna geçmesiyle bu etki kendini daha fazla hissettirebilir. Zira yeni fikirlere ve yeni çevrelere oldukça açıksınız. Sorgulama, bir denge kurma konusunda zorlanma ihtimalini de düşünmelisiniz. Kuracağınız ilişkilerde ve bulunacağınız ortamlar konusunda dikkatli olmanızda fayda var.

Kova burcundaki Venüs Satürn kavuşumu aşk hayatınızla ilgili ciddi kararları beraberinde getirebilir. Nasıl insanlarla vakit geçirmek isteyeceğinizi yeniden düşünebilir, önceliklerinize daha çok yer vererek hamle yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak, bu zamanı kazanca çevirmek ve kalıcılık sağlamak söz konusu olabilir.

Motivasyon Sözü: “Attığın adımlar, söylediğin sözden daha fazla ses çıkarır.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 58' 26" R
Ay
Oğlak
18° 57' 56"
Merkür
Koç
16° 43' 36"
Venüs
Boğa
00° 25' 37"
Mars
Balık
29° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 55"
Satürn
Balık
16° 32' 04"
Uranüs
Boğa
22° 19' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 57"
Lilith
Başak
23° 17' 10"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>