Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 11'i civarı Venüs ve Plüton eğer yeterince sağlam değilse bir ilişkinizin sonunu getirebilir.  Bunun dışında sonrasında beraberliğinizi sağlamlaştıracak küçük bir kriz döneminden de geçebilirsiniz. Yıl sonu sizi duygularınız üzerine düşünmeye yönlendiriyor. Aile yaşamınız ise size bol bol mutluluk bahşedecek.  Aralık 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, ödediğiniz bedellerinin olumlu karşılıklarını alabileceğiniz bir aya giriyorsunuz. Neptün’ün Balık burcunda ileri hareketine geçeceği ayın ilk günü itibariyle çalışma hayatınızda reddettiğiniz konularda kabullenişe geçiyorsunuz. Ağır faturalar ödediniz. Şimdi gerçekten başarı dönemine doğru ilerliyorsunuz. Aşk hayatınızda yeniliklere hazır olun.

Aralık ayında kariyerinizde önemli bir gelişme sizi bekliyor. Uzun zamandır emek verdiğiniz ve işin içinden çıkamadığınız, belki baskı gördüğünüz konular sizi bir başarıya götürüyor. Yöneticilerinizin sizden beklentileri olabilir. Mümkün oldukça grup çalışmalarında sorumlulukları üzerinize almalı, çalışmalarda liderliğinizi göstermelisiniz.Bu anlamda eğer kariyerinde son 7 yıldır zorlanmış ve mücadele vermiş biriyseniz adeta bir ödül yağmuruna tutulabilirsiniz. Gerçekten inandığınız işe emek verdiyseniz, yapılan her kötülüğe nezaketle karşılık vermeyi başardıysanız o zaman iyi sonuçlar alacağınızdan şüpheniz olmasın.

4 Aralık Cumartesi günü Yay burcunda yılın son Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Yakın çevrenizden size yansıyan duygusal konuları geride bırakıyorsunuz. Burada sabrınızın karşılığını ferahlık ve daha dinç bir zihin olarak geri alıyorsunuz. Seyahat planlarınızda ani değişimler ya da bazı kısıtlanmalar söz konusu olabilir. Bu durum sizi biraz düşünceli olmaya itebilir. Acele kararlar vermeyin.

Venüs’ün Mars ile harika bir etkileşim içinde olması sizin bu ayki koruyucu meleğiniz diyebiliriz. Özellikle kariyerinizi de ilgilendiren bir iyi biri haberin ya da fırsatın önü açılabilir, bununla ilgili kararları uygulamak için daha cesur hissedebilirsiniz. Özellikle 5 - 12 Aralık haftası bazı sorunlarla ilgilenebilir, bazı güç savaşları içine girebilirsiniz. Bunlar karşısında öngörülü ve programlı olmalısınız. Böyle bir durumla karşı karşıya kalsanız bile bu yazıyı hatırlamalı ve devam etmelisiniz.

Yöneticiniz Venüs’ün 19 Aralık’ta gerileyerek sizin taşınma, yer değişimi gibi konularına götürebilir. Ailenizle ilgili bazı sorunları çözmek ya da görmezden geldiğiniz konuları yeniden konuşmak isteyebilirsiniz. Artık buradaki sorunları çözüme kavuşturuyorsunuz. Parasal konularınız varsa bunlarla ilgili çözülmeler yaşayabilirsiniz.

19 Aralık Pazar saat 07.34’te İkizler burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay ay başından beri süregelen tüm belirsizlikleri ortadan kaldırıyor ve yeni bir döneme sizi hazırlıyor. Aralık ayının ikinci haftasından sonra gelen tekliflere ve yenibirliklerine siz bile şaşıracaksınız. Artık eski defterleri kapatın ve yeni bir yola gidin.

Motivasyon Sözü: “Yüzüne kapatılan kapılar ile kararlılığın, arkandan kapatılan kapılar ile de cesaretin test edilir.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 25' 25" R
Ay
Başak
11° 02' 10"
Merkür
Boğa
01° 24' 38"
Venüs
Boğa
21° 21' 29"
Mars
Koç
12° 24' 13"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 43"
Satürn
Balık
17° 52' 24"
Uranüs
Boğa
23° 18' 13"
Neptün
Balık
29° 21' 26"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 55"
Lilith
Başak
25° 10' 17"
True Node
Koç
14° 53' 25"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>