Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 6'sından itibaren Ay, Güneş, Mars ve Venüs duygularınıza yoğunluk katıyor. Beraberliğiniz adeta zirvesine uklaşıyor. Bekarsanız bir tanışıklık sayesinde ilişki durumunuz kilit bir değişim yaşayabilir. Yine de ayın 17'sine kadar bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir ama sonrasında elinizden her şeyin geleceğini göreceksiniz.  Ekim 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; “yeni bir ben” diyeceğiniz bir Ekim ayı sizi bekliyor. 6 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile birlikte hayatınızda ciddi ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bütün enerjinizi kendinize, var olandan daha iyi bir insan ve görüş oluşturmaya harcayabilirsiniz. Yeniay günü Plüton’un da Oğlak burcunda ileri hareketine başlaması, bu enerjiden aile hayatınızın da nasiplenmesini sağlayabilir. Yaşam alanınızda bazı değişikliklerin yapılması gerekebilir. Taşınma ve yer değişiklikleri konusuna fazla direnç göstermemelisiniz.

7 Ekim’de Yönetici gezegeniniz Venüs Yay burcuna geçiyor. Kendinizi ifade ederken daha enerjik ve pozitif bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu durum ilişkilerinizde de aynı etkiyi uyandıracağı için yakın çevrenizden biriyle aranızda duygusal etkileşimler gerçekleşebilir. Kısa mesafeli seyahatler yapabilirsiniz.

8 Ekim’de Güneş ve Mars’ın burcunuzda buluşması, sizi ödüllendirecektir. Haksızlığa uğradığınız her alanda hakkınızın teslim edildiğine şahitlik edebilirsiniz. Zafer hissi sizde gizli bir öfkeye sebep olabilir. Bunun hıncını kendinizden ya da ilişkilerinizden çıkarmak yerine, doğru yönü bulmalısınız. Zira 9 Ekim’de geri hareketteki Merkür’ün da burada Güneş ile kavuşması, sizi ifade ve ilişkiler konusunda zorlayacaktır. Bunun olumsuz etkisini azaltmak için doğru kelimeyi ve noktayı bulmak önemlidir. Eski defterlerin açılması, bazı hesapların görülmesi ve bir özeleştiri yapmanız mümkün olabilir.

11 Ekim’de Satürn Kova burcunda ileri hareketine başladığında, özellikle duygusal konulardaki iniş çıkışlar sona erebilir. Sosyal hayatınız ve sizi mutlu eden imkanlar konusunda yeni bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Bunu daha öncesinde elde ettiyseniz, bu ay bugüne kadar verdiğiniz mücadelenin haklı zaferi daha yoğun hissedebilirsiniz. Jüpiter’in de 19 Ekim’de Kova burcunda ileri hareketine geçmesi, şansı yanı başınızda hissetmenizi sağlayabilir. Hedefleriniz doğrultusunda farklı kulvarlara çıkabilirsiniz.

18 Ekim’de Merkür burcunuzda düz harekete geçtiğinde, zihinsel yavaşlamalar ve kişisel sorgulamalar bitiyor olacaktır. Düşüncelerinizi veya projelerinizi sunarken ilişkilerinizin aldığı yaraları sarıyorsunuz. Özellikle ikili ilişkilerinizi ilgilendiren hususlarda, karar alma mekanizmanız daha iyi çalışacaktır.

20 Ekim’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunay, hayatınıza ve çalışmalarınıza ortak olmak isteyen kişilerle ilgili düşüncelerinizi netleştiriyor. Soru işaretlerini büyük ölçüde çözüyorsunuz. Bir bitiş ya da başlangıç olması hikayenize göre değişkenlik gösterecektir. Ancak kararlarınız ne yönde olursa olsun, her iki durumda da bugüne kadar verdiğiniz emeğe yakışır kararlar olacaktır.

23 Ekim’de Güneş burcunuzdan ayrılıyor ve Akrep burcuna geçiyor. Finansal kaynaklarınız genişleyebilir, çalışmalarınızın ne yöne gittiğini daha iyi görebilirsiniz. Kendinize yeni kaynaklar bulma noktasında bazı girişimlerde bulunmak, daha verimli ve stratejik çalışma stili geliştirmek söz konusu olabilir. Birikimleriniz size rahat bir nefes aldıracaktır. 30 Ekim’de Mars’ın da aynı yerde, Akrep burcunda seyahat edecek olmasıyla buradaki çalışmalarınızı oldukça detaylı ve sağlam bir plana oturtmanızı sağlayabilirsiniz. Cesur adımlar atabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Her şey düzelir mi bilinmez ama her şey değişir."

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 16' 11" R
Ay
Başak
09° 08' 41"
Merkür
Boğa
01° 12' 19"
Venüs
Boğa
21° 09' 42"
Mars
Koç
12° 16' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 27"
Satürn
Balık
17° 51' 45"
Uranüs
Boğa
23° 17' 39"
Neptün
Balık
29° 21' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 26"
Lilith
Başak
25° 09' 14"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>