Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 10'una kadar Venüs ve Jüpiter sizi partnerinizle bir araya gelmeye ya da bir ilişkiyi resmiyete bindirmeye yönlendiriyor. 15 Eylül'den itibaren çok daha talepkarsınız ve çevrenizdekilerin sizinle daha çok ilgilenmesini istemekten de çekinmiyorsunuz. Buna karşılık etrafınız epey de insanla dolu! Bekarsanız, elinizi sallasanız ellisi! Eylül 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve Yükselen Burcu Terazi olanlar; ışıl ışıl ve heyecanlı olacağınız bir Eylül ayına giriyorsunuz. Bu ay burcunuza ilk gelen gezegen Merkür oluyor ve size kendinizi daha rahat ve özgürce ifade ettiğiniz bir dönemi getiriyor. İkili ilişkilerinizde uçlarda yaşamak yerine dengeyi sağlamayı başarıyorsunuz. Hem dış görünüşünüz hem de düşüncelerinizle, kendinize ve ilişkilerinize katkı sunabilirsiniz. Bu özgüven size iyi işler çıkarmak için destek verecek.

07 Eylül, Başak burcundaki yeniay ile içinizde tuttuğunuz, kendinize sakladığınız işleri dışa vurarak yeni bir başlangıca gidiyorsunuz. Önceliği kendinize vereceksiniz ama bir yandan da hayata, insanlara, sorumluluklarınıza yönelerek kaybettiğiniz zamanı daha verimli bir şekilde telafi edeceksiniz.

10 Eylül, Venüs Akrep burcuna geçtiğinde, finansal konular ağır basabilir. Maddi ve manevi yönden kazanmanızı sağlayacak insanlarla bir arada olmak, yeni girişimlere ve ilişkilere öncülük edebilirsiniz. Kararlarınızın sabit ve derin oluşu, sizi hayata geç kalmakla tehdit etmemelidir. Dengeyi korumayı başarmalısınız.

15 Eylül, Mars burcunuza geçiyor. Hareketli ve oldukça motive hissedebilirsiniz. Enerjinizin yükselmesi, sizi ilişkiler konusunda cesaretlendirebilir. İlişkileriniz için yeni adımlar atabilir, kalbinizi yeni aşklara açmak isteyebilirsiniz. Bazı şeylerin istediğiniz gibi gitmemesi, enerjinizi negatife çevirebilir. Bu durumda siz de öfkenizi doğrudan kendinize ya da çevrenizdeki insanlara yansıtmamalısınız. Spora başlamak hem agresifliğinizin önüne geçecek hem de formunuzu korumanızı sağlayacaktır.

21 Eylül, Balık burcundaki dolunay ile çalışma alanınızdaki tavrınız konusunda bir değişikliğe gidiyorsunuz. Kendinizi geriye atmamanız gerektiğini artık öğrendiniz. Bunu yapmadan da sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli husus da hem sağlığınız hem de günlük yaşamınızın düzeni için aldığınız kararların arkasında durmaktır.

22 Eylül, Güneş Terazi burcunuza geçiyor ve artık resmen parladığınızı ilan ediyor. Doğum gününüz kutlu olsun. Kendinizle çok fazla ilgilenebilir, hayata bakışınızı ifade edecek giyim tarzınız ya da konuşmalarla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İlişkiler anlamında da oldukça şanslısınız. Bu heyecanı koruyun ve karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeyi ihmal etmeyin. Artık bir sayfayı değil, yeni bir defteri açtığınızın farkında olmalısınız.

27 Eylül, Merkür burcunuzda geri hareketine başladığında, bugüne kadar emek verdiğiniz ve üzerinde durduğunuz her konuda şapkayı önünüze alıp yeniden düşünmeniz gerekebilir. Duygusal kararlar vermemeye özen gösterin. Araç arızaları ya da teknolojik cihazlarınızda aksamalar söz konusu olabilir. Yedekli çalışın. Eğer bir hata ya da eksiklik yoksa, bu durumu korumak için neler yapmanız gerektiğine odaklanmalısınız. Daha sakin ve kararlı bir şekilde ilerlemekten ziyade, daha kontrollü ve dengeli olmanız gerekiyor.

Motivasyon Sözü: “Alnınızda yazan kişi, olmaya karar verdiğiniz kişiden başkası değildir.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 12" R
Ay
Akrep
25° 03' 34"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 33"
Mars
Balık
26° 09' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 02"
Satürn
Balık
16° 09' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 45' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 45"
Lilith
Başak
22° 49' 32"
True Node
Koç
15° 34' 36"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>