Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 6'sından itibaren Oğlak burcunda konumlanan Venüs ilişkilerinizi pek kolaylaştırmıyor ve etrafınıza hakim olan bu soğuk atmosfer canınızı sıkıyor. Moralinizi bozmamaya çalışın ve bu dönemde daha samimi ilişkilerinize odaklanmaya çalışın. Ayın 25'inden sonra iş arkadaşlarınızla ve arkadaşlarınızla bağlarınız sağlamlaşıyor. Kasım 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs burç değiştiriyor ve Oğlak burcundaki bu seyir size ilişkilerinizde farklı bir yol izlemeniz gerektiğini anlatıyor. Ayın Terazi burcunda olacağı 2-4 Kasım günleri bu noktada oldukça önemli ve kritik geçebilir. Fazlasıyla yorgunsunuz, bu durumun olumsuz etkilerini daha fazla sürdürmemeyi seçmelisiniz. Kalbinizi ve hedeflerinizi hizaya getiriyorsunuz. Bu noktada hem gökyüzünden hem de bir arada olduğunuz insanlardan, ailenizden önemli destekler alabilirsiniz. Bir şeyler yapmak adına planlar hazırlayabilir. Değerinize değer katmak, maddi açıdan içinde bulunduğunuz durumu iyileştirmek için girişimleriniz olabilir.

5 Kasım’daki Akrep yeniayı ile artık daha güçlü ve makul bir insan olduğunuzu düşünerek hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi iyi bildiğiniz için neyapacağınızı belirlemek de zor olmayacaktır. Bu yeniayı, Akrep burcuna geçecek Merkür’ün de desteklemesi yapacağınız anlaşmaların etkisini ortaya koyuyor. Yeni bir işe girebilir, elinizdeki imkanları değerlendirerek kendi işinizi kurabilirsiniz. Para kazandığınız bir ay içine giriyorsunuz. Kabuğunuzu değiştiriyorsunuz. Bu size sadece ekonomik anlamda değil statü ve ilişkiler açısından da kazanımlar, fırsatlar getirebilir. Hislerini açan birileri olması halinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Aceleci değilsiniz ama yeterince emin olmak isterken elinize gelen mutluluk fırsatlarını da heba etmemelisiniz.

Kasım ayının ikinci yarısı Ayın Koç burcundaki yerleşimi ile başlıyor. İlişkilerinizle ilgili hareketli ve hararetli gündemleriniz olabilir. Ortaklarınız varsa aranızda gerilim yaşanmaması için dürtüsel davranmamalısınız. Dikkatli olmalısınız. Aynı hafta içerisinde, 19 Kasım’da, Boğa burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Önemli kazanımlarınız olacak ama bunu sabrınız, ağır başlılığınızla elde edebileceksiniz.

Yatırım yapıyorsunuz. Bu birdenbire hayatınıza giriş yapabilir. Belki bunu okurken aklınızın ucundan bile geçmezken tutulma sonrası ilginç bir alım-satım olayı ile karşılaşabilirsiniz. Bu hafta itibariyle vereceğiniz kararlar, hayatınızdaki bazı cümlelere nokta olabilir. Bitişler yerine yeni başlayacak cümlelere odaklanmalısınız. Ne ile karşılaşıyorsanız bunun bir hayrının olduğunu hatırladığınızda, sizi bekleyen sürprizleri de daha iyi görebilirsiniz. Korkunun, endişenin sizi sıkıştırmasına izin vermemelisiniz. Bu işten kendinizi kazanacaksınız.

22-24 Kasım tarihleri Güneş ve Merkür’ün Yay burcuna geçmesiyle, sizin için önemli bir hale geliyor. Yakın çevrenizle güzel ilişkiler kuracağınız, uzak ya da yakın tatil planları yapacağınız bir sürece giriyorsunuz. Bunlar sadece keyfi girişimler olmayacaktır. Ticari ve duygusal anlamda oldukça parlak bir zamandasınız. Gündeminiz yeni insanlar, yeni işler, yeni yerler üzerine oluşacaktır. Popülerliğiniz ve iyimserliğiniz size pek çok fırsat getirebilir. 29 Kasım’da Güneş ve Merkür’ün tam anlamıyla kavuşması, aynı tarihte Ay’ın da sizin burcunuzda ilerlemesi, hayatınızı fazlasıyla kolaylaştırıyor. Bu etkiyi sürdürmek için söylemlerinizde biraz daha dikkatli olmanızda, aklınızdan geçenleri paylaşacağınız yerler ve insanlar konusunda özen göstermenizde fayda var. Bu zamanda hayatınızın aşkıyla tanışabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Dışa bakan rüya görür, içe bakan uyanır.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 33' 02" R
Ay
Başak
12° 35' 49"
Merkür
Boğa
01° 34' 52"
Venüs
Boğa
21° 31' 13"
Mars
Koç
12° 30' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 35"
Satürn
Balık
17° 52' 56"
Uranüs
Boğa
23° 18' 40"
Neptün
Balık
29° 21' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 19"
Lilith
Başak
25° 11' 10"
True Node
Koç
14° 53' 36"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>