Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın birinde meydana gelen Yeniaiy'ın etkisiyle işinizde çok daha bağımsız hareket ediyorsunuz. Sonrasında Kova burcunda konumlanan Güneş ve Satürn'ün yanı sıra düz hareketine geri dönen Merkür profesyonel anlamda ilerleme kaydetmenize yardımcı olacak. Rakipleriniz yolunuza çıkmaya kalksa da elinizden geleni yapmaya çalışın. Şubat 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yeteneklerinizi keşfettiğiniz ve kendinizi daha iyiye götürecek planlar yaptığınız günlerin sonuna geldiniz. 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek yeniay ile, artık uygulamaya geçiyorsunuz. Ego ve güç oyunlarına kapılmadığınızda partneriniz ve sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz sizi geliştirecektir. Mutluluk kavramınızı yeniliyorsunuz, fark edeceğiniz her şey sizi daha da besleyebilir. Özellikle Güneş ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumuyla bu konuda tüm soru işaretlerinizi silebilir, artık yapmanız gerekenin ne olduğunu daha iyi görebilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz, onların gelişimini etkileyecek bazı kararlar alabilirsiniz.

4 Şubat’ta Merkür’ün Oğlak burcunda ileri hareketine başlamasıyla eviniz ve ailenizle ilgili bazı hukuksal konuları, yer değişikliklerini hızlandırabilir. Gündeminize aralık ayında giren taşınma, alım-satım gibi işlemler için ekonomik açıdan daha hazır olduğunu görebilirsiniz. Ziyaret ve görüşmelerle geri plana atılan aile bağlarını sağlamlaştırıyorsunuz. Venüs ve Mars’ın da Oğlak burcundaki kavuşumu Şubat’ın ikincisi yarısında sizi bu konudaki gerilimlere karşı da uyarıyor. Sorunları çözmek isterken yeni problemlerle de ilgilenmeniz gerekebilir. Mal paylaşımları, gayrimenkullerin kullanımları ve değerleri tüm ailenizin ortam gündemi olabilir. Birtakım çelişkiler yaşansa da, emeklerinizin zayi olmayacağı bir plan yapmanız her şeyi toparlamanıza yetecektir. Birbirinize ve yaşam alanlarınıza verdiğiniz değeri daha iyi anlayabilirsiniz. Ay’ın Koç burcunda seyredeceği 6-7 Şubat tarihlerinde birlikte Şubat ayı boyunca maddi-manevi geri dönüşler elde edeceğiniz gelişmeler yaşanabilir, sizin çabalarınızın seyri pozitif yönde değişebilir.

16 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna geçişi ve Aslan burcundaki dolunay ile birlikte, yatırımlarınızla ilgili önemli ipuçları verebilir. Hatta siz bu konuya farklı yaklaşımlar geliştirerek ilerleyebilirsiniz. Birçok yeni insanla ve imkanla tanışabilirsiniz. Sosyal çevrenizde popüler biri haline gelebilir, rafa kaldırılan fikirleri hayata geçirebilir ve bu konuyla ilgili girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle ortaklı girişimler için ideal bir zamandasınız. Kazanımlar elde etmek ve kendiniz için bir şeyler yapmak isteği, size kontrolsüz bir harcama dürtüsü verebilir. Bu konuda aşırıya kaçmamanız gelecek günler için işini kolaylaştıracaktır. Dolunayın yoğun etkisini üzerinizde hissedebilir, duygusal konularda vermeniz gereken kararları hızlandırabilirsiniz. Kesin bir yargıya varmak konusunda önceliği kendinize verebilirsiniz ancak partnerinizin fikir ve duygularını da düşünerek hareket etmeniz sizi yüceltebilir.

18 Şubat itibariyle Güneş’in Balık burcuna geçmesi, Ay’ın Terazi burcunda seyretmesi günlük yaşantınızı zorlaştıran konuların çözümü konusunda sizi yüreklendirebilir. Size yük olduğunu düşündüğünüz gündeme getirebilir, kendinizi daha canlı ve hafif hissedeceğiniz ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Bunu acıyla ya da zorlukla yapmak yerine, tamamen yapıcı bir tutum ile gerçekleştireceksiniz. Sağlığınızı, çalışmalarınızın neticesini düşünerek hareket edebilirsiniz. Özellikle kemik sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeli, bu konuda gerekli kontrolleri ertelememelisiniz. Yolunuzun açıldığını görebilirsiniz. Özgüveniniz tazeleniyor, gökyüzünün bu desteğiyle kendinize yeniden güven duyabilirsiniz.

27 Şubat’ta Ay’ın Venüs, Mars ve Plüton ile yoğun bir etkileşim içinde olması, size gereken emeği verdikten sonra arkanıza yaslanıp olayların akışını izlemenizi tavsiye ediyor. Yoğun gündemlerle geçen ayı kapatmaya hazırlanıyorsunuz. Ne için çaba gösterdiğinizin önemini anladığınızda hayatın daha kaliteli ve yaşanılır olduğunu görebilirsiniz. Kendinizi yoğun bir stres altında hissetmek yerine, aile ve kariyer hayatınızı etkileyen önemli gelişmelerle uğraştığınızı düşünmeniz daha faydalı ve çözüm odaklı olacaktır. Geleceğe dönük planlarınızdan vazgeçmeyin.

Motivasyon Sözü: “Yaptığın en küçük harekete bile kalbini, aklını ve ruhunu kat. Başarının sırrı budur.”

Şubat 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 48' 19" R
Ay
Kova
00° 36' 21"
Merkür
Koç
17° 02' 47"
Venüs
Boğa
01° 28' 55"
Mars
Koç
00° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 55"
Satürn
Balık
16° 36' 36"
Uranüs
Boğa
22° 22' 10"
Neptün
Balık
28° 55' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 51"
Lilith
Başak
23° 22' 52"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>