Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 29'una kadar retro konumda olan Venüs ve ona eşlik eden Plüton yüzünden zihniniz duygusal ilişkilerinizle ilgili bir sürü soruyla dolu. Ayrıca 14 Ocak'ta başlayan Merkür retrosu iletişiminizi zora sokuyor. Sağduyulu bir şekilde düşünmeye çalışın, kararlarınızı Ocak sonunda almanız daha doğru olacaktır.  Ocak 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, hayatınızı hem yaşam alanlarınızla hem de kariyerinizle yeniden kuracağınız bir aya giriyorsunuz. 2 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay ile yeni hayatınız için bazı kararlar alabilirsiniz. Daha kararlı ve kendinden emin olmayı deneyimlemeye başlıyorsunuz. Ev ve aile hayatınızı etkileyecek bazı girişimleriniz olabilir, yeni bir yaşam alanı kurabilir, evlilik ile ilgili düşüncelerinize son şeklini verebilirsiniz. Merkür’ün de bu tarihte Kova burcuna geçecek olmasıyla gökyüzü tarafından gereken desteği alabileceksiniz. Taşların yerine oturmaya başladığını fark edebilirsiniz. Kendinizi iyi hissedeceğiniz aktivitelere zaman ayırabilir, nasıl bir hayat sürmek istiyorsanız ona uygun yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizden beklenmedik şekilde olabilir. Ama artık kendi beklentilerinize ve hayatın size getirdiği yeniliklere hareket etmeniz gerektiğinin bilincindesiniz. Köklü ve farklı değişikliklere doğru ilerliyorsunuz.

Güneş 9 Ocak’ta yöneticiniz Venüs ile Oğlak burcunda kavuşuyor. Ev yaşamınızda hakimiyeti elinize alabilir, bazı eksikliklerin toparlanmasında aktif rol oynayabilirsiniz. Kuralları belirleyen ve buna göre bir yaşam planı yapan biri olmak, kontrolü elinizde tutmak size ihtiyacınız olan özgüveni verecektir. Bu özgüvenihayatınıza veilişkilerinize de yansıtabilirsiniz. Kendinden emin hareketlerinizle üstlerinizin beğenisi toplayabilirsiniz. Özellikle 18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile, artık nerede olmak istediğinize dair bir karar veriyorsunuz. Çalışmalarınızı sonuçlandırabilir, kendi işinizi kurmakla ilgili düşüncelere ağırlık verebilirsiniz. Bu konuda ailenizin desteğini arkanızda hissedeceksiniz. İnsanlar üzerinde nasıl bir etki bırakmak istediğinizi bilmek sizi kuracağınız veya katılacağınız yeni alanlar konusunda rehberlik edecektir.

Dolunayla verdiğiniz önemli kararlara en büyük destek, 18 Ocak’ta ileri hareketine geçecek olan Uranüs ile Boğa-Akrep hattında ilerleyecek ay düğümlerinden geliyor. Özellikle duygusal dünyanızda yepyeni bir sayfa açıyorsunuz. Bugüne kadar açmaya çalıştığınız sayfalar, hayatınıza giren insanlarla hak ettiğinizi ya da beklediğinizi bulamamış olabilirsiniz. Artık geçmişteki hatalarınıza geri dönmek yerine bunlardan çıkaracağınız derslerle o zinciri kırıyorsunuz. Yeni bir sosyal çevreye dahil olabilir, daha önce yapmadığınız işlere girebilir ve farklı bağlantılar izleyebilirsiniz. Yaşamınızın sizi bir yere sürüklediğini hissedebilirsiniz. Buna direnmek yerine dahil olacağınız topluluklara göre hareket etmeyi seçmelisiniz. Karşılaştığınız insanlarla maddi ve manevi paylaşımlar içine girebilirsiniz.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor, 29 Ocak’ta ise yönetici gezegeniniz Venüs aynı yerde ileri hareketine başlıyor. Eviniz ve ailenizle ilgili gündemlerin bir anda hızlandığını ve düzene girdiğini görebilirsiniz. Gerek yaşam alanlarınız gerekse ilişkileriniz konusunda sizi oldukça hareketli günler bekliyor. Ailenizle veya yuva kurma düşüncelerinizle ilgili önemli kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Köklü bir değişikliğe gidiyorsunuz, bunu da birtakım sorunları çözmek ve yaşantınızı daha kolay ve planlı hale getirmek için yapıyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Sen dünyasın; o yüzden sen değişirsen, dünya değişir.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 42" R
Ay
Balık
14° 02' 05"
Merkür
Koç
18° 37' 44"
Venüs
Boğa
05° 16' 40"
Mars
Koç
02° 24' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 09"
Satürn
Balık
16° 52' 30"
Uranüs
Boğa
22° 32' 47"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 11"
Lilith
Başak
23° 43' 22"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>