Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 3'ünde düz hareketine geri dönen Merkür finansal bir sorunu çözüme kavuşturabilir. Kendinizi çok daha rahat hissediyorsunuz ve nasıl bir yolda ilerlemeniz gerektiğini biliyorsunuz. Mars ve Jüpiter iş hayatınızı etkileri altına alıyor ve karşınıza yeni sözleşme ve işbirliği fırsatları çıkarıyor. Rüzgâr sizden yöne esiyor! Haziran 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Boğa burcundaki Merkür’ün ileri hareketine başlamasıyla birlikte ekonomik açıdan daha rahat günler de başlıyor. Miras ve alacak verecekle ilgili konular sizin lehinize dönebilir. Beklentilerinizin karşılanması, bu hayatı nasıl devam ettirmeniz gerektiği konusunda sizi destekleyebilir. Mali olarak güvencede olmanız kendinizi daha mutlu ve cesur hissetmenizi sağlayacaktır. Venüs ve Mars’ın destekleyici görünen küçük açısı, sizin ve sevdiklerinizin çabasıyla büyük bir etki oluşturabilir. Fırsatlar geldiyse, değerlendirmekten geri durmayın.

5 haziranda Kova burcundaki Satürn’ün geri hareketi, çocuk sahibiyseniz onların gereksinimleri ve istekleri konusunu yeniden düşündürebilir. Harcama planlarınızı onlara göre yapmak, gerektiği noktada ekonomik ve psikolojik olarak desteklenmek işinizi kolaylaştıracaktır. Yalnız bir Terazi burcuysanız, duygusal dünyanızla ilgili konulara kafa yorabilirsiniz. Hayatınıza olgun birini almanın size getirilerini düşünebilirsiniz. Tanışacağınız ve etkileşim içinde olmak istediğiniz insanlarla ilgili kriterlerinizi gözden geçiriyorsunuz.

9-10 Haziran tarihlerinde ay burcunuzda ilerliyor olacak ve siz biraz daha ön plana geçebilirsiniz. Alışveriş ve sevdiklerinizle bir arada olacağınız organizasyonlar zamanınızı alabilir. İyi niyetli yaklaşımlarınız, paylaşımcı duygularınız ağır basabilir. Ay Mars karşıtlığının etkili olması, ilişkilerdeki fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıkları ortaya çıkarabilir. Bunun etkisini en aza indirmek adına ne söylediğinizden ve ne duyduğunuzdan emin olduğunuzda tepki vermeniz daha doğru olacaktır. Sempatik, yardımsever ve tepkisini ortaya koyan tavırlarınızın dengesini kurmaya çalışmalısınız.

12 Haziranda Boğa burcunda bir araya gelen yönetici gezegeniniz Venüs ve Uranüs, size ekonomik açıdan güvencenizi sağlamlaştıracak getiriler sunabilir. Yeni işbirlikleri ya da yeni kazanımlar önünüze gelecektir. Sosyal medya alanındayapıyorsanız yeni başlangıçlara ilerleyeceksiniz. Unutulmuş ya da beklenmedik bir yerden bir ödeme, alacak verecek konularındaki çözülmeler gündeme gelebilir. Bu durum olumlu olduğu kadar olumsuz ve fevri tavırları da beraberinde getirebilir. Kendi isteklerinize göre hareket ederken elinizdeki geçici veya tek seferlik imkanlarla kalıcı bir yatırım plan yapmanız gerektiğini unutmamalısınız. Korkularınıza karşı koyabilirsiniz.

13 haziranda Merkür’ün İkizler burcundaki ilerleyişi yabancı kültürler ve ilişkiler konusunda sizi destekliyor. Önemli kazanımlar elde edebilir, sosyal mecralar aracılığıyla kendinizi daha çok gösterebilirsiniz. Bu süreç birçok bilgiye de aynı anda ulaşmanızı sağlayacaktır. Dolayısıyla değiştirmek istediğiniz konular, bakış açıları konusunda da ipucu yakalamış olacaksınız. Eğitim hayatınızla olumlu sonuçlar yakalayabilir, başlayacağınız yeni çalışmaların hazırlıklarını yapabilirsiniz. Yurtdışı seyahatleri, vize ve pasaport işlemlerinizi gündeme alabilirsiniz. Önemli yolculuklar sizi bekliyor.

Yay burcunda 14 Haziran’da gerçekleşecek dolunay ile hayatınızdaki insanlarla ilgili güzel gelişmelere şahitlik edebilir, bunlara daha fazla katkı sağlamak için çalışabilirsiniz. Ancak biraz da kendiniz için çalışmanız gerektiği gerçeğiyle de yüzleşiyorsunuz. Yarım bıraktığınız ya da hiç başlamadığınız konularda artık düğmeye basmalısınız. Zorlukların üstesinden her seferinde geliyor oluşunuzdaki şansı katlamak için, kendinizi ön plana almalısınız. Kendi fikrinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Trafikte dikkatli olmanız gereken günlerdesiniz.

Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınızda kendinizden söz ettiriyorsunuz. Nasıl tanındığınız, ne işler yaptığınızla ilgili soru işaretleri sona eriyor. Kendinizin farkında olmak, bulunduğunuz konumun gerekliliklerini daha iyi görmek size yeni fırsatları görme şansını da verecektir. Dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz, sorumluluklarınıza sarılmak ve isteklerinizi netleştirmek adına ideal bir dönemdesiniz. Güçlenmenizin, ilerlemenizin önündeki engellerin ne ya da kim olduğunu görebilirsiniz. Adımlarınız hızlanıyor, terfi ve alan değişikliğine hazırlıklı olun.

Yönetici gezegeniniz Venüs 23 Haziran’da İkizler burcuna geçiyor. Bulunduğunuz çevrenin dışına çıkabilir, uzun yol planları yapabilir, kendinizi hayatı farklı bir yerinden tutmaya adayabilirsiniz. Eğitim aldığınız konularda deneyimler elde edeceğiniz işler yapabilirsiniz. Gazetede köşe yazarlığı, blog çalışmaları bu dönemde hem keyifli hem de kazançlı olabilir. Yabancı kültürlerden tanıştığınız biri hayatınıza duygusal da olarak da dokunabilir. Önyargılarınız kırılıyor, fikirlerinizi sunmanın cesareti doğuyor.

Günlük rutinleriniz vekoşullarınızı Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketiyle süzgeçten geçiriyorsunuz. Değiştirmek istedikleriniz için güç bulabilir, sorumluluklarınızın farkına varabilirsiniz. Bu durum sizi fiziksel olarak da etkileyecektir. Sağlık kontrolleriniz, sinir ve sindirim sisteminizden gelen uyarıları takip etmelisiniz. Siz iyi olursanız hayallerinizdeki gibi yaşam koşulları kurabilirsiniz. Önceliklerinizi buna göre belirlemenizde fayda var.

29 Haziran’da gerçekleşecek Yengeç yeniayı ile kariyerinizle ilgili planlarınızı devreye sokuyorsunuz. Dürtüsel hareket etmek yerine daha çok mantığınızın ağır bastığı tavırlar sergilemekarkadaşlarınız ve üstlerinizle olacak ilişkileri de iyileştirecektir. Hem iyi iletişime hem de yeni bir düzen kurmakla ilgili düşüncelerinizi hayata geçirmeye ihtiyacınız olan bir dönemdesiniz. Bu ihtiyacı karşılamaya yönelik çabalarınız sonuçsuz kalmayacaktır.

Motivasyon Sözü: “Yaşamak, ne yapacağımıza dair sürekli bir karar verme sürecidir.” Jose Ortega y Gasset

Haziran 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 44' 20" R
Ay
Terazi
27° 18' 41" R
Merkür
Koç
16° 10' 08"
Venüs
Koç
22° 31' 37"
Mars
Balık
24° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 45"
Satürn
Balık
15° 56' 42"
Uranüs
Boğa
21° 57' 31"
Neptün
Balık
28° 41' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
20° 15' 57"
Lilith
Başak
22° 34' 30"
True Node
Koç
15° 38' 57"
Son Güncelleme : 23/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>