Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayın 1\'inden itibaren Koç burcunda gerçekleşen Yeniay girişimlerde bulunmak konusunda size epey gaz veriyor. Sonrasında Mars ve Satürn\'ün yardımıyla işinizde çok daha düzenli ve ciddi hareket ediyorsunuz. Venüs, Jüpiter ve Neptün profesyonel yaşamınızda değerlendirmeniz gereken yaratıcı ve sanatsal bir potansiyele sahip olduğunuza işaret ediyor. Nisan 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Terazi Burcu

Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile ilişkilerinizle ilgili yeni sayfalar açmaya, yeni heyecanlar yaşamaya hazırlıklı olun. Duygusal ve ticari girişimleriniz oldukça hızlı ve verimli sonuçlar verebilir. Güneş Chiron ve Merkür’ün de Koç burcunda hareket edecek olması, sizi daha dışa dönük biri haline getirebilir. Bunun yolu da insanlarla bir araya gelmekten ve planlarına göre hareket etmekten geçiyor. İlişkilerinizi bir adım ilerisine götürmek, hayati kararlar almak için ideal bir haftadasınız. Bu süreci iyi değerlendirmek için muhtemel sorunlara karşı, kararlı halinizi sürdürmelisiniz. Her şeyin geçici, sadece sizin hamlelerinizin kalıcı olacağını unutmayın.Hukuksal konularınız ya da başlatacağınız davalar için harika bir zaman dilimi olduğunu söyleyebiliriz.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte ortaklıklarınız ve maddi güvencelerinizle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Sağlam ve güvenilir insanlarlakurmak isteyebilir, kazancınızın devamını sağlayacağınız yatırım planları yapabilir, fikirlerinizi hayata geçirmek için uzman ya da aile desteği alabilirsiniz. Kendiniz için bir şeyler yaptığınızı görmek, özgüveninizi de tazeleyecektir.

Neptün’ün Balık burcundaki Jüpiter ile bir araya gelmesihayatınızı büyük oranda değiştirecek yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Yer değişiklikleri gündeme gelebilir, sorumluluklarınızın ve yetkinizin kapsamı büyüyebilir. Mental ve fiziksel olarak kendinizi yorgun ve yoğun hissetseniz de kendinizi yeni bir düzenin içine dahil etmek bedeninizin de rahatlamasını sağlayacaktır. Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle özellikle spor ve sağlıklı yaşamla ilgili çalışmalarınızı başlatmak için çok ideal bir döneme giriyorsunuz. Kariyerinizde bu ay hızlı değişimler içine girerken fazlasıyla düşünerek hareket edin. Yoksa son pişmanlık fayda etmez.

16 Nisan’da burcunuzda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Kendi isteklerinizi, düşüncelerinizi ve hayallerinizi hayata geçirmek için gereken tüm motivasyonu kazanıyorsunuz. Çevrenize verdiğiniz değeri kendinize de vermeye başlamak hem dış görünüş itibariyle hem de hayat görüşü olarak sizi oldukça iyi bir noktaya taşıyacaktır. Parlamaya başlıyorsunuz. Bunun verdiği özgüvenle hem ticari hem duygusal ilişkileriniz de hız kazanabilir.

Hayatınızın dengesini yeniden ve bu kez daha sağlam bir şekilde kuruyorsunuz. 30 Nisan güneş tutulması etkisiyle kariyer döneminizde yeni bir yöntem veya yeni bir aşama içerisine gireceksiniz. Bu durum sizi şimdiye kadar içsel olarak bastırdığınız bütün duygularınızı ortaya çıkararak yeni bir siz yaratacak. Mobbinge uğramak ya da bir haksızlık yapılması gibi durumlara karşı daha temkinli ve kontrollü olmanızda fayda var. Vereceğiniz kararlarda lütfen bu ay hızlı hareket etmeyin. Çok hızlı kopuşlar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden daha farkındalıklı olun.

Motivasyon Sözü: “Yol sizi nereye götürüyorsa oradan gitmeyin. Yol olmayan yerden gidin ki, iz bırakın.”

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 52' 58" R
Ay
Oğlak
17° 42' 09"
Merkür
Koç
16° 41' 41"
Venüs
Boğa
00° 18' 41"
Mars
Balık
29° 17' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 37"
Satürn
Balık
16° 31' 34"
Uranüs
Boğa
22° 18' 55"
Neptün
Balık
28° 53' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 38"
Lilith
Başak
23° 16' 33"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 29/04/2024 20:35

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>