Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eğer biraz dinlenmek adına tatile çıkmak istiyorsanız ayın 10'undan sonraki Merkür retrosuna dikkat edin çünkü bu gezinizle ilgili sorunlara sebep olabilir. İş hayatınızda yeteneklerinizi konuşturuyorsunuz, verimli bir çalışma disiplini ortaya koyuyorsunuz. Ayın 11'inden sonra Jüpiter karşınıza yeni kontrat ve işbirliği fırsatları çıkarabilir. Mayıs 2022 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yönetici gezegeniniz fazlasıyla etkin olacağı bir zamandasınız. Venüs’ün önce Jüpiter ile kavuşumu, ardından da Koç burcuna geçecek olmasıylahayatınızda, çalışma ortamınız ve sorumluluklarınız konusunda beklentilerinizi karşılayacak imkanlar sizi bulabilir. İşlerinizle ilgili her şeyi yoluna koyarken sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz. Kontrollerinizi aksatmamak ve beslenme alışkanlıklarınızı düzenlemek, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Venüs’ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte, özellikle duygusal ilişkiler konusunda oldukça şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, duygusal paylaşımlar yapmak isteyebilirsiniz. Burada bir kararlılık hali sergilemeniz zor olabilir, bu da beklentilerinizi istediğiniz yönde karşılamayabilir. Çabalarınıza ve isteklerinize net ve doğru bir yön tayin etmelisiniz.

Güneş ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu, hayatınızdaki insanları ve birbiriniz üzerindeki etkiyi sorgulatabilir. Maddi ve manevi paylaşımlarınızda hakkınızı alıp almadığınızı, üzerinde emek vermekten çekindiğiniz konuları net bir şekilde görebilirsiniz. Bu da size harekete geçmek ve artık ekonomik ve psikolojik tüm gücünüzü kendinize yöneltmek için fırsatlar verecektir. Size istediğiniz hayatı, alışkanlıklarınızın ve güvenli olarak nitelendirdiğiniz alanların dışına çıkarak elde edebilirsiniz.

İkizler burcundaki Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla yoğun temponuza bir ara vermek isteyebilirsiniz. Dinlenmek, seyahate çıkmak, üzerinde yoğun bir mesai harcamanızı gerektirmeyecek işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu dinlenme sürecini, sonrasında işlerinizi ve sorumluluklarınızı aksatmayacak şekilde düzenlemelisiniz. İşbirlikleriniz, yurt dışı görüşmeleriniz ve hukuksal konularla ilgili işlemlerinizi mecburi olmadıkça ağırdan almanızda fayda var. Tam olarak ne yapmak ne yaşamak istediğinize karar verebilmek adına iyi bir dönem sizi bekliyor olabilir.

12-13-14 Mayıs tarihlerinde Ay burcunuzda ilerliyor ve Koç burcuna geçen Jüpiter ile karşı karşıya geliyor. İlişkilerinizde kendi fikirlerinizi baskın tutmaya çalışmak isteyebilir, dürtüsel hareket edebilir ya da partnerinizden buna benzer tavırlar görebilirsiniz. Her iki durumda da bu etkinin geçici olduğunu hatırlamalı, duygularınızı ve isteklerinizi abartılı bir şekilde sunmamaya gayret göstermelisiniz. Harcamalarınız artabilir, kişisel bakımınıza her zamankinden daha fazla ağırlık verebilirsiniz. Jüpiter’in Koç burcunda ilerleyeceği süre boyunca, duygusal ilişkiler gündeminizde yer tutabilir. Kalıcı ilişkiler kurabilir, yeni işbirlikleri yapabilir; bereketli bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Her türlü ilişkinizi ileri ve ciddi boyutlara taşımak için fırsatlarınız olabilir.

Akrep burcundaki Ay tutulmasıyla ilgili ekonomik dengelerinizi yeniden kuruyorsunuz. Derin ve köklü bir değişimin eşiğindesiniz. Hem yeni kaynaklar bulmak hem de yeni harcamalar, yatırımlar yapmak için yoğun ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Ailenizin destekleri ya da kendi kazançlarınız bu noktada size rehber olacaktır. Ancak çoğunlukla kendi kazancınız, kendi emeğiniz ve değer yargılarınız daha fazla ön plana gelebilir. Zira siz esasında bunun için çalışıyor olacaksınız. İyi bir strateji kurmak, yetilerinizi doğru değerlendirmek kariyerinizi ve sosyal yaşantınızı şekillendirecektir.

Mars ve Neptün’ün Balık burcundaki kavuşumuyla birlikte,koşullarınızda emeğinizin karşılığı olan yer ya da sorumluluk değişiklikleriyle ilgilenebilirsiniz. Bu noktada önemli kararlar veriyor, çevrenizin özellikle üstlerinizin de desteğinizi alarak kararlarınızı uygulamaya koyuyorsunuz. Birçok kişiye faydanız dokunabilir, ruhen kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Çalışma alanlarınızda ve trafikte dalgınlıklar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden olası kazalara karşı dikkatli olmanızda, uykunuzu aldıktan sonra yola çıkmanızda fayda var.

Güneş ve Merkür’ün İkizler burcunda bir arada olması, hayatınızda hiçbir şeyin sebepsiz yere olmadığını size gösterebilir. Birçok girişiminizi ve düşüncelerinizi yeniden değerlendirdiğiniz bu dönemde, her şeyi daha net görebilirsiniz. Yüzeysel düşünmediğiniz ve yaşantınıza gerçek bir neden dahil etmek istediğiniz takdirde, hakkınızı alabileceksiniz. Yapacağınız görüşmelerle finansal problemlerinizi çözecek imkanları elde edebilirsiniz. Fikirlerinize güvenin.

Mars’ın Koç burcuna geçmesiyle birlikte ilişkileriniz ana gündeminiz haline geliyor. Hayatınızdaki insanlarla, ortaklarınızla, sizinle beraber yürüyen ve yürümeyen herkesle ilgili bir hareket planınız olabilir. Sevdiklerinizle birlikte hem yaşam alanlarınızı hem de hayatınızın bundan sonraki kısmını düzenleyebilirsiniz. Yoğun bir temponuz, tatlı telaşlarınız olabilir. Hikayenize göre evlilik,kurma, rekabet halinde olunan kişilerle mücadele etmek gibi durumlar yaşanabilir. Öfkeli olmanın size bir şey kazandırmayacağını unutmadan hareket etmelisiniz. Jüpiter’in de Mars ile burada kavuşacak olması sizi her türlü imzaya ve ilişkiye açık olduğunuz bir döneme ikna edebilirsiniz. Fırsatları görmeye çalışın.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Boğa burcundaki geçişine başlamasıyla maddi beklentileriniz gerçekleşebilir. Ekonomik açıdan rahatlayacağınız ödemeler, tahsilatlar, ekgetirileri, miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bu durum harcamalarınızın da yönünü belirleyecektir. Hayat standartlarınızı yükseltmek adına üzerinde iyi düşünülmüş girişimleriniz olabilir. Özgüveniniz bu kez hayattan ne şekilde keyif alacağınız yönünde sizi çalıştıracak.

İkizler burcundaki yeniay ile elinizdeki imkanları değerlendirmek istediğiniz alanlarda adım atabilirsiniz. Bu bir eğitim,alanı şeklinde olacağı gibi yeni yerler keşfetmek, kısa turlara katılmak ve yer değişiklikleri yapmak şeklinde de olabilir. Özellikle bunu destekleyen tekliflere açık olacaksınız. Hem finansal hem de mental olarak özgürleşiyorsunuz. Önyargılı ya da kararsız yanınızı geride tutun ve hayatın size uzattığı bu yeni eli tutmayı deneyin.

Motivasyon Sözü: "Sabır beklemek değil, beklerken doğru davranış sergileme yeteneğidir."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 58' 02" R
Ay
Oğlak
18° 52' 19"
Merkür
Koç
16° 43' 27"
Venüs
Boğa
00° 25' 06"
Mars
Balık
29° 21' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 50"
Satürn
Balık
16° 32' 02"
Uranüs
Boğa
22° 19' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 56"
Lilith
Başak
23° 17' 07"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>